toja27 כתב:קטטה בין אוהדי ירושלים לבין אוהדי מכבי תל אביב. יש מזל לאוהדי ירושלים שאני לא הייתי שם. אני צובט ומושך בשיער הכי כואב בעולם.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:קטטה בין אוהדי ירושלים לבין אוהדי מכבי תל אביב. יש מזל לאוהדי ירושלים שאני לא הייתי שם. אני צובט ומושך בשיער הכי כואב בעולם.
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא מסכים לגבי מקל. ירושלים זאת לא קבוצה גדולה עליו. כנ"ל סילי שכבר נתן הצגות יפות בעבר מול קבוצות טובות בהרבה מירושלים. עיין אולימפייקוס - מכבי.
ג'רלס ודייסון גדולים על מקל.
סילי הוא סתם שחקן. הוא יכול להפתיע קבוצות שלא מוכנות אליו, אבל בכל מקרה בגאצקיס די מחק אותו.
שועל כתב:toja27 כתב:קטטה בין אוהדי ירושלים לבין אוהדי מכבי תל אביב. יש מזל לאוהדי ירושלים שאני לא הייתי שם. אני צובט ומושך בשיער הכי כואב בעולם.
נקבה
toja27 כתב:מקל שיחק נגד שחקנים טובים יותר מג'רלס ודייסון לקח תארים על חשבונם.
toja27 כתב:אגב אולי באמת גם גיא פניני כמו שפיני אומר יכול להיות פקטור היום.
roy1000 כתב:toja27 כתב:מקל שיחק נגד שחקנים טובים יותר מג'רלס ודייסון לקח תארים על חשבונם.
כמו? איזה תארים הוא לקח שלא בארץ?
שועל כתב:הם לא יפסידו, למכבי יש הרבה חולשות ופיאניג'ני זה לא פרנקו, הוא ינצל אותן
toja27 כתב:אלי סהר אמר כמה דברי טעם על גאודלוק עכשיו.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:מקל שיחק נגד שחקנים טובים יותר מג'רלס ודייסון לקח תארים על חשבונם.
הקבוצה של מכבי ב2009-2010 -פרקינס, ויז'נייבסקי אידסון וכו', בהמשך נגד היקמן ולוגאן.
זה משחק בארץ ולא יצא לו לשחק הרבה בחוץ לארץ.
שועל כתב:toja27 כתב:אלי סהר אמר כמה דברי טעם על גאודלוק עכשיו.
הוא הגזים לגבי ההגנה, גאודלוק לא טוב אבל בהחלט היו רעים בהרבה ממנו, כמו רוצ'סטי ופארמר
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:מקל שיחק נגד שחקנים טובים יותר מג'רלס ודייסון לקח תארים על חשבונם.
הקבוצה של מכבי ב2009-2010 -פרקינס, ויז'נייבסקי אידסון וכו', בהמשך נגד היקמן ולוגאן.
זה משחק בארץ ולא יצא לו לשחק הרבה בחוץ לארץ.
אני לא זוכר שהוא לקח אליפות נגד פרקינס כי פרקינס היה הורג אותו.
באליפות בחיפה הוא רכב על דונטה.
אני חושב שכבר יש לנו מספיק נסיון עם מקל לדעת שמול כל קבוצה ברמת יורוקאפ ומעלה הוא גורם יותר נזק מתועלת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Jack55, גל גל ו־21 אורחים