roy1000 כתב:felix_r כתב:צודק לחלוטין, האנגלית של רמי הדר הייתה 50 רמות מעל באגאטסקיס
גם התוצאות, הרוטציות ושיטת המשחק היו 50 דרגות מעל בגאצקיס. וזה אומר הכל.
בסדר

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:felix_r כתב:צודק לחלוטין, האנגלית של רמי הדר הייתה 50 רמות מעל באגאטסקיס
גם התוצאות, הרוטציות ושיטת המשחק היו 50 דרגות מעל בגאצקיס. וזה אומר הכל.
jol9 כתב:jay כתב:בואנה, דיבורי עשק וסרה הולכים פה. מקל יכול למלא את 2 עמדות הגארד + מחליפים בקלות.
כל אחד נדבק לשחקנים שהוא אוהב. ההנהלה היא בסה"כ מיקרוקוסמוס של הפורום הזה, אני אומר לכם.
הגיע הזמן לעשות סדר במועדון הזה:
אחדש GM
חציל סקאוט
טוז'ה מנטלי
אור חנ"ג
ליאב תזונה
רוני קצין תקשורת
יוני מעודדת
שועל קמע
אנקראם, ארמדילו ורוי על הספסל עם פרצופי 9 באב (כי מסורת)
לא הבנתי למה עשית לי שינוי מין...
roy1000 כתב:לגמרי. כל הכבוד. משחק הרואי שלו.
שמואל1 כתב:כמו שאמרתי כל הזמן, מקל שחקן. לקח לו זמן להביא את עצמו לידי ביטוי בקבוצה, וזה הגיע.
בתקופה האחרונה הוא יוצא מן הכלל והשיא הערב עם תצוגת ענק שהביאה לנו את הגביע, בעונה כל כך בעייתית.
הוא הרוויח את מקומו במכבי לשנים הבאות.
toja27 כתב:roy1000 כתב:לגמרי. כל הכבוד. משחק הרואי שלו.
הוא וינר ומנהיג בשונה מגאודלוק. הוכיח את זה הרבה פעמים.
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:לגמרי. כל הכבוד. משחק הרואי שלו.
הוא וינר ומנהיג בשונה מגאודלוק. הוכיח את זה הרבה פעמים.
רק בליגה. הוא שחקן של ליגה.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:כמו שאמרתי כל הזמן, מקל שחקן. לקח לו זמן להביא את עצמו לידי ביטוי בקבוצה, וזה הגיע.
בתקופה האחרונה הוא יוצא מן הכלל והשיא הערב עם תצוגת ענק שהביאה לנו את הגביע, בעונה כל כך בעייתית.
הוא הרוויח את מקומו במכבי לשנים הבאות.
יש לו עוד כמה משחקי יורוליג להראות שהוא שווה משהו באירופה.
בליגה הוא תמיד פקטור.
my man כתב:בסה"כ הוא דוגמא מצויינת להבדלי הרמות המטורפים בין הטופ 16 באירופה לליגה כאן בארץ..
toja27 כתב:לא ניתן מספיק להוכיח את עצמו באירופה. אני מסכים שהיה נראה רע מאוד בהתחלת העונה. אבל זה לא הוא מה שהיה בהתחלה.
כמובן באירופה צריכים יותר ממנו אבל אבל הוא שחקן שיכול לתרום לנו בהמשך. צריכים שחקנים עם אופי כזה בקבוצה.
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא ניתן מספיק להוכיח את עצמו באירופה. אני מסכים שהיה נראה רע מאוד בהתחלת העונה. אבל זה לא הוא מה שהיה בהתחלה.
כמובן באירופה צריכים יותר ממנו אבל אבל הוא שחקן שיכול לתרום לנו בהמשך. צריכים שחקנים עם אופי כזה בקבוצה.
ניתן לו בלי סוף. אין לו מה למכור באירופה.
toja27 כתב:ניתן לו בהתחלה והוא היה רע גם באירופה וגם בליגה. הוא פשוט היה בכושר רע מאוד ולא מצא את עצמו.
שורה תחתונה, מקל ישאר כאן גם עונה הבאה.
roy1000 כתב:toja27 כתב:ניתן לו בהתחלה והוא היה רע גם באירופה וגם בליגה. הוא פשוט היה בכושר רע מאוד ולא מצא את עצמו.
שורה תחתונה, מקל ישאר כאן גם עונה הבאה.
את זה ניחשתי עוד בתחילת העונה. לא היה לי ספק שהוא יישאר, אבל באירופה הוא לא ייתן לך כלום. כל הייתרון הפיזי שלו נמחק באירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים