פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 פברואר 2017, 00:37
היה גדול היום
17 פברואר 2017, 01:12
הוא עולה טוב מהספסל בתקופה האחרונה.
זה דווקא משהו מעודד, כי הוא כנראה ימשיך שם בשנה הבאה.
17 פברואר 2017, 01:23
כשהוא טוב, הוא טוב, וצריך לציין את זה גם אם לא אוהבים אותו. כל הכבוד. אולי הוא עוד יצליח להתחבב עלינו בחזרה
17 פברואר 2017, 01:28
הוא מהחומר של מכבי. הוא לחלוטין איכזב אותי כאחד שרצה אותו מאוד כאן. והוא לחלוטין לא אמור להיות שחקן מוביל ולא, המשחק הזה לא עשה אותו שחקן טוב יותר. הוא עדיין רכז עם קליעה מחרידה במקרה הטוב. אבל הוא לגמרי מתאים לDNA של המועדון. הוא בחיים לא יחנק במאני טיים, שהקבוצה השנייה תרעד הוא לגמרי יהיה עם ידיים יציבות, בכל משחק על תואר (עם מכבי - היום ונגד אשדוד בשנה שעברה, וכמובן נגד מכבי) הוא מעלה את הרמה שלו. וזה בדיוק שחקנים שצריכים להיות במכבי - גם אם לא כאופציה הראשונה. ומצידי שיהיה שחקן 7-8, אבל אני, עם כל האכזבה מהעונה הזו שלו, עדיין מאמין שהוא צריך להיות כאן. יותר אפילו מיוגב אוחיון.
17 פברואר 2017, 01:38
יותר מהכל, החיבור שלו עם שחקנים אחרים, כמו אוחיון למשל, נראה לגמרי אותנטי.
לכו תדעו לאן זה יתגלגל. מה שבטוח, בליגה, מקל הוא יתרון לא רע בכלל.
17 פברואר 2017, 13:28
נתן משחק מעולה אתמול אבל אסור שהוא יישאר
17 פברואר 2017, 13:30
אם הוא יישאר זה רק כרכז ראשון ואני לא רואה אותם נפטרים כל כך מהר מאוחיון...
זה הולך להיות סיוט ארוך ארוך...
17 פברואר 2017, 13:35
my man כתב:אם הוא יישאר זה רק כרכז ראשון ואני לא רואה אותם נפטרים כל כך מהר מאוחיון...
גם בתור רכז שני הוא לא צריך להישאר
17 פברואר 2017, 13:39
my man כתב:אם הוא יישאר זה רק כרכז ראשון ואני לא רואה אותם נפטרים כל כך מהר מאוחיון...
הוא לא צריך להיות פה בשום תסריט בשכר הזה
17 פברואר 2017, 13:44
rc4991 כתב:my man כתב:אם הוא יישאר זה רק כרכז ראשון ואני לא רואה אותם נפטרים כל כך מהר מאוחיון...
הוא לא צריך להיות פה בשום תסריט בשכר הזה
לא מאמין שאף אחד מהישראלים ילך..רק ג'ו ילך..
17 פברואר 2017, 13:49
לא יודע אם הוא צריך או לא צריך להיות כאן, אבל מה שבטוח זה שהוא לחלוטין הרוויח את הכבוד שלי אליו אתמול.
נראה גם שמשהו בו השתנה. הוא מקבל את המקום שלו, ולא מחפש להיות הכוכב של הקבוצה.
אהבתי מאוד את השילוב שלו עם אוחיון. זה יכול להיות פתרון מעניין לפחות עד סוף העונה הזאת.
17 פברואר 2017, 14:02
MTA2311 כתב:my man כתב:אם הוא יישאר זה רק כרכז ראשון ואני לא רואה אותם נפטרים כל כך מהר מאוחיון...
גם בתור רכז שני הוא לא צריך להישאר
אה ברור אני רק אומר את מה שאני מאמין שיקרה..
17 פברואר 2017, 14:04
jol9 כתב:
אהבתי מאוד את השילוב שלו עם אוחיון. זה יכול להיות פתרון מעניין לפחות עד סוף העונה הזאת.
לא
17 פברואר 2017, 14:06
הוא או אוחיון באירופה זה לא הבדל גדול, בליגה ברור שהוא עדיף ובפער.
אבל את אוחיון לא ישחררו, אני מתקשה להאמין שאותו כן, אז אנחנו בבעיה קשה.
17 פברואר 2017, 14:07
שועל כתב:הוא או אוחיון באירופה זה לא הבדל גדול, בליגה ברור שהוא עדיף ובפער.
אבל את אוחיון לא ישחררו, אני מתקשה להאמין שאותו כן, אז אנחנו בבעיה קשה.
בדיוק..שניהם לא ילכו כל כך מהר..
17 פברואר 2017, 14:51
אני מאמין שאוחיון ישוחרר ויגיע רכז זר בכיר. זה המהלך ההגיוני ביותר.
17 פברואר 2017, 14:51
זה חרב פיפיות. על אף שמקל היה מצוין אתמול, אי אפשר לאפשר עונה נוספת שהוא ואוחיון רכזים ולא מביאים מנהל משחק איכותי. פשוט אסור לחזור על הטעות הזו.גם במחיר של לשחרר אחד מהם.
17 פברואר 2017, 16:16
jol9 כתב:לא יודע אם הוא צריך או לא צריך להיות כאן, אבל מה שבטוח זה שהוא לחלוטין הרוויח את הכבוד שלי אליו אתמול.
נראה גם שמשהו בו השתנה. הוא מקבל את המקום שלו, ולא מחפש להיות הכוכב של הקבוצה.
רוב האנשים (וזה כולל אותי) שוכחים לפעמים, שבשנים האחרונות הוא כמעט ולא שיחק, או ששיחק, אבל לא באופן סדיר. דבר כזה תמיד פוגע ביכולתו של שחקן. יש מצב, שכאשר ישחק השנה עונה מלאה במכבי , הוא שוב יחזור להציג רמה גבוהה, ואז כולנו דווקא כן נשמח שהוא במכבי
17 פברואר 2017, 16:20
באמת שאני לא רואה מצב שלא משאירים את מקל או אוחיון בעונה הבאה
אחד מהם בטוח ישאר
נערך לאחרונה על ידי
arel123 בתאריך 17 פברואר 2017, 16:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
17 פברואר 2017, 16:20
לכל מי שחושב להשאיר אותו או לא, חשוב לזכור כמה משחקים טובים הוא נתן העונה, ובנוסף לכך, כמה הוא עולה.