המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מהפייסבוק: "דיוויד בלאט בחר לרשום למשחק הפיקנטי מחר (20:10, ספורט 5) מול הפועל ירושלים את דמונד מאלט, קית׳ לנגפורד, ריצ׳ארד הנדריקס וסופוקליס שחורציאניטיס."
תיאו לא שיחק כדורסל כבר שבוע וחצי...
קובי כתב:טוב שמכניסים את מאלט לעניינים, בטח שעל חשבון סמית', שפשוט לא פוגע ביורוליג.
הצטערתי לראות שבתקופה האחרונה מאלט "הוכנס לבוידעם", מכיוון שחסר במכבי יצירתיות. ביורוליג טופ16, מלבד לאנגפורד וקצת הנדריקס שלפעמים לוקח יש מאין, אין ממש יוצר נקודות במכבי ולאור התקופה הרעה בה נמצא סופו, כמו גם בלו וחוסר האמון שמקבל ליאור מהצוות המקצועי, נוכח היכולת הדלה שלו בהגנה, מתבקשת הדרישה לשחקן שיוכל לספק נקודות.
מאלט בא לכאן על תקן סקורר והוכיח שהוא יכול לעשות זאת ברמות הגבוהות עם 19 נקודות למשחק בשלב הראשון. נוכח היכולת ההתקפית הדלה של השחקנים בכלל ובקו האחורי בפרט, אני שמח לראות שמכניסים אותו לעניינים כבר בראשון הקרוב במלחה, גם אם נראה לעיתים שיש לסמית' יתרון בליגה שלנו (וגם זה לא ממש קונסיסטנטי, כבבואה לעונה הבינונית אותה הוא מציג).
לגבי הרישום של סופו - הוא חייב להיכנס לכושר משחק ובמהרה. אני חושב שזה מה שעומד לנגד עיניהם של הצוות המקצועי.
פאפאס ? על שום מה ולמה הפליאה ? ממתי הוא משחק בליגה ?
asafb96 כתב:האמת גם בתחילת השנה בלאט ייבש את פאפאס איזה שבועיים, והמשחק הראשון שהוא יצא מה"פגרה" הזאת, זה משחק היורוליג הראשון מול מילאנו, שהוא היה אדיר
אני לא יודע אם הייבוש הזה ישפיע על צורת המשחק שלו, לדעתי מה שכן ישפיע, זה הקרדיט והביטחון שהוא יקבל מבלאט. אם הוא יקבל דקות, ובלאט לא יתעצבן על כל פיפס שלו, ויתן לו ביטחון, אני מאמין שהוא יכול ליהיות מצוין
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:האמת גם בתחילת השנה בלאט ייבש את פאפאס איזה שבועיים, והמשחק הראשון שהוא יצא מה"פגרה" הזאת, זה משחק היורוליג הראשון מול מילאנו, שהוא היה אדיר
אני לא יודע אם הייבוש הזה ישפיע על צורת המשחק שלו, לדעתי מה שכן ישפיע, זה הקרדיט והביטחון שהוא יקבל מבלאט. אם הוא יקבל דקות, ובלאט לא יתעצבן על כל פיפס שלו, ויתן לו ביטחון, אני מאמין שהוא יכול ליהיות מצוין
אני לא חושב שזה בריא לשחקן לא לשחק שבועיים ברצף באמצע העונה, אבל בסדר. כנראה שאנחנו צריכים להשלים עם זה שפאפא כבר לא יהיה פאקטור במכבי
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:האמת גם בתחילת השנה בלאט ייבש את פאפאס איזה שבועיים, והמשחק הראשון שהוא יצא מה"פגרה" הזאת, זה משחק היורוליג הראשון מול מילאנו, שהוא היה אדיר
אני לא חושב שזה בריא לשחקן לא לשחק שבועיים ברצף באמצע העונה, אבל בסדר. כנראה שאנחנו צריכים להשלים עם זה שפאפא כבר לא יהיה פאקטור במכבי
כנראה שלא... אני לא רואה את בלאט מתאהב פתאום בפאפאס
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מהפייסבוק: "דיוויד בלאט בחר לרשום למשחק הפיקנטי מחר (20:10, ספורט 5) מול הפועל ירושלים את דמונד מאלט, קית׳ לנגפורד, ריצ׳ארד הנדריקס וסופוקליס שחורציאניטיס."
אני לא אוהבת את ההרשמה של סופו..
לא בגלל הברך אלא בגלל שאף פעם לא נותנים לו לשחק במלחה והוא יוצא ברבע הראשון עם שלוש עבירות..
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מהפייסבוק: "דיוויד בלאט בחר לרשום למשחק הפיקנטי מחר (20:10, ספורט 5) מול הפועל ירושלים את דמונד מאלט, קית׳ לנגפורד, ריצ׳ארד הנדריקס וסופוקליס שחורציאניטיס."
לא בגלל הברך אלא בגלל שאף פעם לא נותנים לו לשחק במלחה והוא יוצא ברבע הראשון עם שלוש עבירות..
מה זאת אומרת לא אוהבת? ואם יהיו להנדריקס עבירות, נשחק בלי סנטר חצי משחק?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מהפייסבוק: "דיוויד בלאט בחר לרשום למשחק הפיקנטי מחר (20:10, ספורט 5) מול הפועל ירושלים את דמונד מאלט, קית׳ לנגפורד, ריצ׳ארד הנדריקס וסופוקליס שחורציאניטיס."
asafb96 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מהפייסבוק: "דיוויד בלאט בחר לרשום למשחק הפיקנטי מחר (20:10, ספורט 5) מול הפועל ירושלים את דמונד מאלט, קית׳ לנגפורד, ריצ׳ארד הנדריקס וסופוקליס שחורציאניטיס."
למה לירושלים יש סנטר? תזכיר לי מי?
לא רואה בעיה לשחק עם בלו+ליאור במידה והנדריקס יסתבך בעבירות
felix_r כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מהפייסבוק: "דיוויד בלאט בחר לרשום למשחק הפיקנטי מחר (20:10, ספורט 5) מול הפועל ירושלים את דמונד מאלט, קית׳ לנגפורד, ריצ׳ארד הנדריקס וסופוקליס שחורציאניטיס."
למה לירושלים יש סנטר? תזכיר לי מי?
לא רואה בעיה לשחק עם בלו+ליאור במידה והנדריקס יסתבך בעבירות
אתה לא יכול לשחק עם בלו וליאור לאורך חצי משחק. רק למספר דקות ספורות.
felix_r כתב:ןאני חושב שאי אפשר. מה נעשה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, omerk ו־31 אורחים