המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:משום מה אנשים פה עדיין מסרבים לראות את גרף השיפור של מקל בתקופה האחרונה. רק לפני כמה ימים הוא הביא גביע בתצוגה יוצאת מן הכלל.
כנראה השנאה האישית גוברת על האובייקטיביות המקצועית.
גרף השיפור? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה לא תגיע רחוק, לא באקדמיה ולא בחיים אם תתחיל לראות "מגמות" על סמך 3 תצפיות. אולי תתמקד בלחפש צורות בעננים. נראה לי יותר פרודוקטיבי.
מקל טוב בהרבה מאז שווימס הסתלק. זו עובדה.
הוא מתקדם בכל משחק. הבטחון שלו עולה. זו מגמה.
אתה יכול לנגח את שמואל כמה שתרצה, אבל זו עובדה שמקל נראה טוב יותר ואין סיבה שלא ימשיך להראות טוב יותר.
כמה טוב?
נחיה ונראה.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:משום מה אנשים פה עדיין מסרבים לראות את גרף השיפור של מקל בתקופה האחרונה. רק לפני כמה ימים הוא הביא גביע בתצוגה יוצאת מן הכלל.
כנראה השנאה האישית גוברת על האובייקטיביות המקצועית.
גרף השיפור? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה לא תגיע רחוק, לא באקדמיה ולא בחיים אם תתחיל לראות "מגמות" על סמך 3 תצפיות. אולי תתמקד בלחפש צורות בעננים. נראה לי יותר פרודוקטיבי.
מקל טוב בהרבה מאז שווימס הסתלק. זו עובדה.
הוא מתקדם בכל משחק. הבטחון שלו עולה. זו מגמה.
אתה יכול לנגח את שמואל כמה שתרצה, אבל זו עובדה שמקל נראה טוב יותר ואין סיבה שלא ימשיך להראות טוב יותר.
כמה טוב?
נחיה ונראה.
אצלו אין עובדות ומגמות. יש רק את מה שהוא חושב וחוץ מזה הכל הבל הבלים.
toja27 כתב:arel123 כתב:גם לפי דעתי רמי הדר עשה לו רק רע, הוא בקושי נתן לו לשחק וזה הוריד לו קצת את הביטחון
לא יודע אם הוריד לו את הביטחון, פשוט לא נתן לו לבוא לידי ביטוי.
שמקל ידאג לעצמו ולא יזרוק בלוקים לעבר הסל בתחילת העונה אם הוא רוצה להבטיח את מקומו.
החציל האצטקי כתב:כולנו צריכים לקוות שהוא ירים את הרמה שלו באירופה. אני עדיין מאמין בו איכשהו.
שועל כתב:toja27 כתב:arel123 כתב:גם לפי דעתי רמי הדר עשה לו רק רע, הוא בקושי נתן לו לשחק וזה הוריד לו קצת את הביטחון
שמקל ידאףג לעצמו ולא יזרוק בלוקים לעבר הסל בתחילת העונה אם הוא רוצה להבטיח את מקומו.
מקל היה רע בכל דקה שהוא היה על הפרקט, לא לרמי ולא לארז היה אינטרס להשבית אותו, להפך, הוא הגיע בעמדה טובה לעונה הזו כרכז פותח. אני חושב שכל מה שנטען כאן בקיץ לגבי אי ההתאמה שלו וחוסר היכולת שלו להצליח ביורוליג אושש בצורה ברורה (כמו כל מה שנטען כאן בקיץ), אין סיבה לחשוב שיהיה כאן שינוי.
אני לא מבין איך אפשר לחשוב על אופציה שהוא ויוגב יהיו כאן ביחד. חשבתי שכולנו מסכימים שצריך להסיק כמה דברים כתוצאה מהעונה הזו, וזה אחד המרכזיים.
אתה באמת חושב שהוא שחקן ראוי ליורוליג אילולא היה ישראלי?
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:arel123 כתב:גם לפי דעתי רמי הדר עשה לו רק רע, הוא בקושי נתן לו לשחק וזה הוריד לו קצת את הביטחון
שמקל ידאףג לעצמו ולא יזרוק בלוקים לעבר הסל בתחילת העונה אם הוא רוצה להבטיח את מקומו.
מקל היה רע בכל דקה שהוא היה על הפרקט, לא לרמי ולא לארז היה אינטרס להשבית אותו, להפך, הוא הגיע בעמדה טובה לעונה הזו כרכז פותח. אני חושב שכל מה שנטען כאן בקיץ לגבי אי ההתאמה שלו וחוסר היכולת שלו להצליח ביורוליג אושש בצורה ברורה (כמו כל מה שנטען כאן בקיץ), אין סיבה לחשוב שיהיה כאן שינוי.
אני לא מבין איך אפשר לחשוב על אופציה שהוא ויוגב יהיו כאן ביחד. חשבתי שכולנו מסכימים שצריך להסיק כמה דברים כתוצאה מהעונה הזו, וזה אחד המרכזיים.
אילולא ישראלי, מקל כנרטה לא היה מגיע לפה אבל זה לא אומר שהוא לא יכול לתרום ביורוליג.
לגבי אוחיון, הייתי מחליט על סמך החוזה שיש איתו. אם מסתיים, הייתי משחרר. אם לא, אז חבל לבזבז כסף על שיחרורו של ישראלי במיוחד ותיק כמוהו.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:arel123 כתב:גם לפי דעתי רמי הדר עשה לו רק רע, הוא בקושי נתן לו לשחק וזה הוריד לו קצת את הביטחון
אילולא ישראלי, מקל כנרטה לא היה מגיע לפה אבל זה לא אומר שהוא לא יכול לתרום ביורוליג.
לגבי אוחיון, הייתי מחליט על סמך החוזה שיש איתו. אם מסתיים, הייתי משחרר. אם לא, אז חבל לבזבז כסף על שיחרורו של ישראלי במיוחד ותיק כמוהו.
אתה מתחמק משום מה מהשאלה העיקרית. אפשר לדבר על יוגב לגופו ועל מקל לגופו, לשניהם ביחד אין מה לעשות כאן.
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:לא יודע אם הוריד לו את הביטחון, פשוט לא נתן לו לבוא לידי ביטוי.
אתה מתחמק משום מה מהשאלה העיקרית. אפשר לדבר על יוגב לגופו ועל מקל לגופו, לשניהם ביחד אין מה לעשות כאן.
שוב אני אומר שמבחינתי, מקל נשאר. הוא בעיני שחקן עדיף על אוחיון. אז מה נעשה עם אוחיון לדעתך אם הוא חתום על חוזה של איזה 400 אלף לעונה? נשלם לו רק כדי שילך מכאן? מה הטעם, במיוחד כשמדובר בשחקן ותיק של המועדון? ואף קבוצה בארץ לא תשלם סכומים קרובים לגודל החוזה שלו.
החציל האצטקי כתב:קבוצת יורוליג בלאו הכי חייבת שלושה רכזים בכירים.
אז שאוחיון יהיה השלישי.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:קבוצת יורוליג בלאו הכי חייבת שלושה רכזים בכירים.
אז שאוחיון יהיה השלישי.
http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=000622
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016
לא הבנתי מי רכז שני ומי רכז שלישי?
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:קבוצת יורוליג בלאו הכי חייבת שלושה רכזים בכירים.
אז שאוחיון יהיה השלישי.
http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=000622
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016
לא הבנתי מי רכז שני ומי רכז שלישי?
מקל ראשון, טמבלולו...
![]()
![]()
החציל האצטקי כתב:אני ריאלי, לצערי.
די ברור שזה מה שהולך לקרות.
עדיף לפקוח את העיניים.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני ריאלי, לצערי.
די ברור שזה מה שהולך לקרות.
עדיף לפקוח את העיניים.
יש הבדל בין לפקוח את העיניים ולהבין שמקל הולך להישאר (ואת זה הבנתי עוד מזמן) לבין להצדיק את ההחלטה האומללה הזו (שלא לדבר על להזות שהוא הולך לתרום משהו ביורוליג).
החציל האצטקי כתב:אני לא מצדיק אותה ולא מתלהב ממנה.
אני כן אופטימי לגבי היכולות של מקל לתרום יותר (וזה קל, מאוד) ואני חושב שהואקום שיש בקבוצה כרגע זו ההזדמנות הכי טובה בשבילו. יותר מזה הוא לא יקבל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־16 אורחים