המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:רוי,
אנחנו לא אמורים למדוד את הדברים אחד של השני במונחים אקדמיים.
גרף שיפור (או מגמת שיפור) הוא מונח סטטיסטי אבל גם ביטוי שגור שמשתמשים בו בלי קשר למשמעות הסטטיסטית האקדמית שלו.
די ברור שזה מה ששמואל התכוון ועוד יותר ברור זה שהוא רצה או ציפה לשמוע מילה טובה על מקל/בגצקיס/אייברסון/ראד/סמית' אחרי הגמר ביום חמישי.
בנימה יותר אישית, נראה לי שאחד התפקידים של ה"זקנים" בפורום, הוא לא לרדת על ה"צעירים" ממרום שנותינו, השכלתינו, משכורתינו וכד', אלא בדיוק להיפך.
אני בטוח שהקריירה האקדמית והמקצועית של שמואל לא תיפגע מזה שהוא חושב שמקל מראה מגמת שיפור על סמך שלושה משחקים. מצד שני, זה בהחלט לא נעים לשמוע למישהו שנמצא בעיצומה של תקופת מבחנים או בכלל.
jol9 כתב:רוי, הכל בסדר, אבל שמואל לא אשם בזה...
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, הכל בסדר, אבל שמואל לא אשם בזה...
לא. הוא לא אשם, אבל חלאס עם השטויות האלה של ה"גרף שיפור". הדבר היחידי שמשתפר זה חשבון הבנק של מקל.
אני גם סקרן לדעת אם המשחק היום נחשב ב"גרף השיפור" או שפשוט מתעלמים מהנתונים שלא מתאימים לנו?
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, הכל בסדר, אבל שמואל לא אשם בזה...
לא. הוא לא אשם, אבל חלאס עם השטויות האלה של ה"גרף שיפור". הדבר היחידי שמשתפר זה חשבון הבנק של מקל.
אני גם סקרן לדעת אם המשחק היום נחשב ב"גרף השיפור" או שפשוט מתעלמים מהנתונים שלא מתאימים לנו?
ד"א שמואל לומד מדעי המחשב. לא נראה לי שהם לומדים סטטיסטיקה שם.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, הכל בסדר, אבל שמואל לא אשם בזה...
ד"א שמואל לומד מדעי המחשב. לא נראה לי שהם לומדים סטטיסטיקה שם.
אפשר ללמוד סטטיסטיקה כקורס בחירה במתמטיקה. זה לא במסלול החובה.
RomanR כתב:גל מקל נבחר ל -MVP של חודש פברואר ע"י מנהלת הליגה
felix_r כתב:הכל מכור! איך הוא יכול להיות MVP החודש? לא רק שלמכבי יש 2 הפסדים בפברואר לעומת חולון, לדוגמא, שהפסידה רק פעם אחת, אלא גם מבחינת המספרים הוא בכלל לא קרוב ל MVP
roy1000 כתב:felix_r כתב:הכל מכור! איך הוא יכול להיות MVP החודש? לא רק שלמכבי יש 2 הפסדים בפברואר לעומת חולון, לדוגמא, שהפסידה רק פעם אחת, אלא גם מבחינת המספרים הוא בכלל לא קרוב ל MVP
חילול הקודש. מקל הוא ה- MVP של העולם.
rc4991 כתב:גם אני הצבעתי לו
ג'ייק כהן כמעט תמיד מוביל ובקושי מצביעים לו, אם בכלל
שועל כתב:rc4991 כתב:גם אני הצבעתי לו
ג'ייק כהן כמעט תמיד מוביל ובקושי מצביעים לו, אם בכלל
אז אתה למעשה מודה בכך שאתה מצביע ממניעים לא רציונליים
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שנאתי את הריאיון איתו בישראל היום
לינק?
Holiday_Armadillo כתב:שנאתי את הריאיון איתו בישראל היום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־24 אורחים