המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:כמו שאמרתי-השילב של ליאור+בלו עובד טוב מול קבוצות כאלה. ביום כזה, שהנדריקס לא טוב, מכבי צריכה להשתמש בזה יותר
נ.ב נעימי זבל. אבל אני לא דואג.... מהיכרות עם השחקן הזה, אני ממש לא אופתע אם הוא יחרב להם את המשחק בחצי השני
asafb96 כתב:אליהו![]()
איזה מרגיז זה! יש לו (וגם לסופו) את הקטעים האלה שהם מחטיאים לייאפים כל כך פשוטים וחופשיים. תטביע!!
felix_r כתב:asafb96 כתב:כמו שאמרתי-השילב של ליאור+בלו עובד טוב מול קבוצות כאלה. ביום כזה, שהנדריקס לא טוב, מכבי צריכה להשתמש בזה יותר
נ.ב נעימי זבל. אבל אני לא דואג.... מהיכרות עם השחקן הזה, אני ממש לא אופתע אם הוא יחרב להם את המשחק בחצי השני
לא ממש עובד
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי למה כבר פעם שנייה שאנחנו פוגשים את ירושלים העונה הם נראים נגדנו כמו מינימום קאחה לאבורל?
asafb96 כתב:felix_r כתב:asafb96 כתב:כמו שאמרתי-השילב של ליאור+בלו עובד טוב מול קבוצות כאלה. ביום כזה, שהנדריקס לא טוב, מכבי צריכה להשתמש בזה יותר
לא ממש עובד
דווקא עובד לא רע לדעתי. שקוקיה/כדיר משחקים סנטרים, אני חושב שצריך לנסות עוד את השילוב הזה. שסופו בליגה הוא מר עבירה לדקה, והנדריקס ביום לא מי יודע מה, שווה לנסות
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי למה כבר פעם שנייה שאנחנו פוגשים את ירושלים העונה הם נראים נגדנו כמו מינימום קאחה לאבורל?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:asafb96 כתב:כמו שאמרתי-השילב של ליאור+בלו עובד טוב מול קבוצות כאלה. ביום כזה, שהנדריקס לא טוב, מכבי צריכה להשתמש בזה יותר
לא ממש עובד
דווקא עובד לא רע לדעתי. שקוקיה/כדיר משחקים סנטרים, אני חושב שצריך לנסות עוד את השילוב הזה. שסופו בליגה הוא מר עבירה לדקה, והנדריקס ביום לא מי יודע מה, שווה לנסות
הבעיה היא לא בקו הקדמי אלא בקו האחורי..כל גארד של ירושלים נראה כמו סופרסטאר ב-NBA..
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי למה כבר פעם שנייה שאנחנו פוגשים את ירושלים העונה הם נראים נגדנו כמו מינימום קאחה לאבורל?
קאחה לאבורל היתה רוצה....
יותר בכיוון של בארסה....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי למה כבר פעם שנייה שאנחנו פוגשים את ירושלים העונה הם נראים נגדנו כמו מינימום קאחה לאבורל?
קאחה לאבורל היתה רוצה....
יותר בכיוון של בארסה....
בארסה קיבלה 20 הפרש מריאל בגמר גביע היום
חנו'ש כתב:אם מכבי לא עולה לרבע השלישי עם הגנה כמו מול קאנטו ברבע השלישי אני לא יודעת מה אני עושה!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים