המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:חור בהגנה, לא שיחק בצורה סדירה די הרבה זמן, גם כששיחק לא הבריק לא במכבי ולא בטורקיה, חלש מנטלית, שיחתום שם ושיערב להם.
שמואל1 כתב:ynet: פארמר במו"מ מתקדם עם ירושלים.
יקבל 250 אלף דולר ל 3 חודשים הנותרים.
MTA2311 כתב:אני מאוד אוהב את פארמר, למרות שלא הצליח כאן. הוא גבר.
יכאב לראות אותו שם, לא אכחיש.
שמואל1 כתב:ynet: פארמר במו"מ מתקדם עם ירושלים.
להפועל ירושלים נודע שלשחקן אין הצעה קונקרטית על השולחן והאדומים החליטו ללכת עליו. בהפועל ירושלים טוענים שהנושא הכספי אינו מכשול משמעותי בעסקה מכיוון שנותרו רק שלושה חודשים לסיום העונה ושכרו לא צפוי לעלות על כ-250 אלף דולר לכל התקופה.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:ynet: פארמר במו"מ מתקדם עם ירושלים.
=להפועל ירושלים נודע שלשחקן אין הצעה קונקרטית על השולחן והאדומים החליטו ללכת עליו. בהפועל ירושלים טוענים שהנושא הכספי אינו מכשול משמעותי בעסקה מכיוון שנותרו רק שלושה חודשים לסיום העונה ושכרו לא צפוי לעלות על כ-250 אלף דולר לכל התקופה.
?
שמואל1 כתב:אני חושב שזו גם תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי ששני שחקני NBA בעלי שם ישחקו יחדיו באותה קבוצה.
MTA2311 כתב:אני מאוד אוהב את פארמר, למרות שלא הצליח כאן. הוא גבר.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שזו גם תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי ששני שחקני NBA בעלי שם ישחקו יחדיו באותה קבוצה.
פארמר, ארינזה ומקל עונה שעברה
my man כתב:MTA2311 כתב:אני מאוד אוהב את פארמר, למרות שלא הצליח כאן. הוא גבר.
לא יודע מה היחס שלך לפארגו אבל ככה הרגשתי בדיוק כשאמרו שדיברו עליו בהקשר שלהם עונה שעברה..
לגבי פארמר- לדעתי זה פשוט לא יצליח שם..הוא יבוא על תקן כוכב וג'רלס ודייסון ייבלעו..
מעבר לזה שאין לו הגנה..
Holiday_Armadillo כתב:אוי אלוהים, אנחנו נכנסים לעוד פסטיבל, נכון? שמישהו יביא את המשאף
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], גל גל, עידן ו־13 אורחים