המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ראד נראה עכשיו כמו הגירסא הרזה של צ'ארלס גיינס
Mitelka כתב:איך איך שחקן בעמדה 4 ובואקום הזה שיש במכבי - מסיים עם 0 ריב'?! סבבה שקלע והיה טוב, אבל בחייאת. משהו.
אחדשיודע כתב:מישהו היה צריך למלא את החלל שצירבס השאיר.
felix_r כתב:Mitelka כתב:איך איך שחקן בעמדה 4 ובואקום הזה שיש במכבי - מסיים עם 0 ריב'?! סבבה שקלע והיה טוב, אבל בחייאת. משהו.
איפה ראית את הסטטיסטיקה? אני לא הצלחתי למצוא בינתיים.
ראד הוא בכלל 3. סתם במכבי מתחכמים כרגיל. אבל מסכים איתך, שאתלט כמוהו חייב לסיים כל משחק עם 6-7 כ"ח
Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:איך איך שחקן בעמדה 4 ובואקום הזה שיש במכבי - מסיים עם 0 ריב'?! סבבה שקלע והיה טוב, אבל בחייאת. משהו.
איפה ראית את הסטטיסטיקה? אני לא הצלחתי למצוא בינתיים.
ראד הוא בכלל 3. סתם במכבי מתחכמים כרגיל. אבל מסכים איתך, שאתלט כמוהו חייב לסיים כל משחק עם 6-7 כ"ח
http://ibasketball.co.il/league/4043/game/3062727
החציל האצטקי כתב:אהבל-מן אולי.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:אהבל-מן אולי.
אהבתי
Mitelka כתב:עצוב לדעתי שאחרי ירושלים אף אחד לא הקפיץ את הת'רד הזה. הדבר שהכי מבאס באנשים זה כשהם ננעלים על מישהו, הם לא יעיזו להגיד משהו אחר גם אם זה רק לזמן מוגבל. ויקטור ראד זה הבן אדם הכי מושמץ נראה לי בכל מה שקשור לקבוצה - רסקין מחפש כל הבעה לא טובה שלו בספסל, פיני שוחט אותו אחרי זריקות רעות וכל האוהדים משתוללים כשהוא מתחיל להגזים. ואללה, יש מצב גם שכולם צודקים - יש מצב שהגישה שלו על הספסל מעצבנת (אם כי שבן אדם מתעצבן ומקלל כי הוא רוצה לשחק ולעזור - זה לא סוף העולם, אבל נגיד) והוא לפעמים משתולל - ואתם יודעים מה, אולי הוא גם לא צריך להמשיך כאן - אבל אפשר, רק לשבוע אחד, לתת לו סופרלטיב אחד?
מקל, סמית', גאודלוק אפילו שגב קיבלו מחמאות מפה ועד אוקלנד על השבוע האחרון.
אז מה עשה ויקטור ראד? 22 נק' נגד אשדוד בחצי הגמר, כולל 3 סלי קלאץ' אדירים (2 שלשות) כשאשדוד נגעה במכבי והלחץ היה בשמיים. כן גם אני ירדתי עליו שהוא לקח ריב', אבל ואללה, בלי הנקודות שלו אין גמר בחיים. שלושה ימים אחר כך הוא קולע 12 נק' נגד ירושלים - 6 מתוכן עמוק עמוק במאני טיים עם 2 סלי קלאץ' ששומרים את הפער באיזור ה-9 ושוברים את ירושלים. היום הוא ממשיך וקולע 16 נק' (למה לא לעלות וללכת על הפרקט ולהסתבך באיזה משחק אחרי אופוריה מטורפת? זה ממש קל..).
אז לא יודע מה יהיה בשבוע הבא או ביוני, אבל הבן אדם שבא ומרוויח בערך הכי פחות בסגל הזה (כמה? 400 אלף דולר?) נתן פה שבוע שלא מגיע לו פחות קרדיט מכל הסמית'ים, מקלים, יוגבים שמרוויחים אפילו יותר ממנו ואני לא בטוח שהביאו פחות (בטח לא בחצי גמר נגד אשדוד).
אז יאללה, שיחקת אותה ויקטור !
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים