המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:מתי מתחיל השידור של האולסטאר?
מתלבט אם להשאר
ESPN Stats and Information כתב:New teammates-to-be DeMarcus Cousins and Anthony Davis are the only players to average 20 points and 10 rebounds per game in each of the last 4 seasons.
rc4991 כתב:השילוב ביניהם לא נשמע לי מוצלח במיוחד
מעניין איך כספי ישתלב שם
roy1000 כתב:יש סיכוי שהם גם יחתכו את כספי לדעתי.
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:יש סיכוי שהם גם יחתכו את כספי לדעתי.
לא מסתמן ככה בשלב הזה. התפנה להם מקום ברוסטר אחרי הטרייד, ונראה גם לפי הדיווחים האחרונים שהם מתכוונים להחליף את אחד הגבוהים שלהם בגארד. חוץ מזה, אני מניח שהם מעוניינים להקל כמה שאפשר על ההתאקלמות של קאזינס, וכספי יעזור בזה.
אחדשיודע כתב:אני בספק גדול. אם גם ככה קיים מקום פנוי בסגל, אין שום טעם לחתוך שחקן עם חוזה מובטח, בטח כשהוא לא מפריע למרקם החברתי (ובמקרה של קאזינס, הוא רק יעזור). אלא אם יביאו במקום טרנס ג'ונס סמול פורוורד שהוא אך ורק 3 (ספק), אני רואה אותו ממשיך שם עד סוף העונה. אם הוא יקבל דקות? זה כבר סיפור אחר, צריך לראות איך יראה הסגל שלהם אחרי הטרייד-ליין.
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:השילוב ביניהם לא נשמע לי מוצלח במיוחד
מעניין איך כספי ישתלב שם
לא יודע, לא נראה שיש להם מה להפסיד. וויתרו על באדי הילד (שחקן יחסית מוכשר, אבל עם עונת רוקי בינונית) + בחירת דראפט סיבוב ראשון (סיכוי סביר שתהיה מחוץ ל-10 הבחירות הראשונות) + שחקן פציע שדי איכזב מאז עונת הרוקי המוצלחת שלו (טייריק אוואנס), וקיבלו בתמורה סופרסטאר. עסקה טובה מאוד לניו אורלינס לטעמי.
מה שכן, נוצר להם חלל קטן בעמדה 2. כנראה שהם מנסים להשיג אחד במקום טרנס ג'ונס החביב, שמסיים חוזה בקיץ.
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:השילוב ביניהם לא נשמע לי מוצלח במיוחד
מעניין איך כספי ישתלב שם
לא יודע, לא נראה שיש להם מה להפסיד. וויתרו על באדי הילד (שחקן יחסית מוכשר, אבל עם עונת רוקי בינונית) + בחירת דראפט סיבוב ראשון (סיכוי סביר שתהיה מחוץ ל-10 הבחירות הראשונות) + שחקן פציע שדי איכזב מאז עונת הרוקי המוצלחת שלו (טייריק אוואנס), וקיבלו בתמורה סופרסטאר. עסקה טובה מאוד לניו אורלינס לטעמי.
מה שכן, נוצר להם חלל קטן בעמדה 2. כנראה שהם מנסים להשיג אחד במקום טרנס ג'ונס החביב, שמסיים חוזה בקיץ.
הם כנראה התחזקו בטרייד הזה, רק שאני לא בטוח לגבי השילוב של שניהם יחד
זה צמד קצת כבד וחסר קליעה איכותית (הם קולעים מבחוץ אבל לא ברמה גבוהה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־15 אורחים