הצופה כתב:סוכנו של פארמר בשיחה עם ספורט5 מכחיש כי מתקיימים מגעים.
ברור. הוא יעדיף לשבת בבית.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הצופה כתב:סוכנו של פארמר בשיחה עם ספורט5 מכחיש כי מתקיימים מגעים.
arel123 כתב:felix_r כתב:הרכב חרא
למה ככה, מה הבעיה בו ?
felix_r כתב:arel123 כתב:felix_r כתב:הרכב חרא
למה ככה, מה הבעיה בו ?
נתחיל עם אייברסון. מאז ששגב הבריא, הוא מרבה לשחק, ואייברסון מרבה לנוח כל עוד שגב לא קיבל 5 עבירות. אבל גם אם שגב לא משחק, אבייברסון הוא לא איזה סקורר גדול. הוא יכול לסיים משחק שלם עם 2-4 נקודות.
גם שון ג'ונס הוא לא איזו מציאה גדולה. הוא גם שחקן מחליף וגם אחד שלא הכי מצטיין בהתקפה.
וכו...
אתה הלכת לאתר המנהלת ובדקת סטטיסטיקות של שחקנים?
felix_r כתב:לא הסתכלת, אחרת לא היית לוקח את שון ג'ונס. הינה, תראה את שורת המדד של ג'ונס:
http://basket.co.il/player.asp?PlayerId=10486
יש לו מדד ממוצע של 7.5 ! זהו נתון אפסי ממש בשביל שחקן פנים, שאמור לעשות הרבה נקודות מדד מכדורים חוזרים, ומאחוזים טובים מהשדה.
אני מבין שהוא שחקן זול, אבל אתה חייב למצוא מישהו טוב יותר
arel123 כתב:ועוד משהו :
"הניקוד של השחקן יורכב מנתון מדד היעילות שלו. המדד מחושב לפי הנוסחא הבאה:
נקודות + אסיסטים + ריבאונדים + חסימות + חטיפות + משיכת עבירות + קליעות מהעונשין + קליעות ל-2 + קליעות ל-3 – איבודי כדור – חסימות שנעשו עליו – עבירות – זריקות מהעונשין – זריקות מה-2 – זריקות מה-3."
felix_r כתב:arel123 כתב:ועוד משהו :
נקודות + אסיסטים + ריבאונדים + חסימות + חטיפות + משיכת עבירות + קליעות מהעונשין + קליעות ל-2 + קליעות ל-3 – איבודי כדור – חסימות שנעשו עליו – עבירות – זריקות מהעונשין – זריקות מה-2 – זריקות מה-3."
כם, מכיר את זה. זה כמו ביורוליג פאנטאזי
arel123 כתב:felix_r כתב:arel123 כתב:ועוד משהו :
למה שאתה לא תעשה אחד ?
ומה אתה אומר על ההרכב ששינתי פליקס?
felix_r כתב:arel123 כתב:felix_r כתב:arel123 כתב:ועוד משהו :
למה שאתה לא תעשה אחד ?
ומה אתה אומר על ההרכב ששינתי פליקס?
א) אין לי זמן לזה.
ב) בגלל שאני בעצמי לא רשום, אז קשה לי להביע דעה מדויקת. דיברתי רק על הדברים שבולטים לעין.
ג) אני יכול לתת לך עצה. אם תבדוק ברשימת המובילים במדד בליגה, תראה שרובם הם שחקני פנים או לפחות פורווארדים. כי שחקני פנים לוקחים הרבה כ"ח וגם קולעים לרוב באחוזים טובים מהשדה (דאנקים וסלים קלים מקרוב). זאת הסיבה, ששווה יותר לקנות שחקנים יקרים יותר בעמדות הפנים, ולהשקיע פחות כסף על גארדים, כי הגארדים גם ככה לא אמורים להביא לך הרבה ניקוד
http://basket.co.il/stats-individual.as ... atsBoard=0
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:
זה אמיתי?
שמואל1 כתב:מכה לירושלים- בר טימור יחמיץ את שני המשחקים הראשונים ברבע גמר היורוקאפ בעקבות פציעה בכתף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים