- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
זה השיפוט הכי גרוע שזכור לי, וראיתי הרבה בושה. הם אשכרה מקבלים הוראות לדפוק את מכבי, ובאים לגנוב את ההצגה. ומה שיותר מרגיז, זה השידור שעוד נותן להם גב. אם זה היה טרוחסקי וסהר הם עוד היו אומרים שהשיפוט לטובת מכבי מתי נעזוב את הליגה??
מי אמר שיוגב לא שחקן? שיקום עכשיו אם הוא גבר (אם הוא בחורה, שישב)
אין לי מושג מה היה מהרבע הרביעי אבל ממה שאתם אומרים היה דוחה(כמו גם בכל המשחק) אני רק מקווה שלא יהללו עכשיו את הפועל על המשחק ה"גדול" שלהם היה,נגמר וטוב שנגמר