orelzor כתב:ניו יורק מפסידים משחק אז פתאום מתחילים לדבר על כמה לין מאבד וכמה הוא חלש? זה פשוט מגוחך ואבסורד, גם במשחקים הקודמים היו איבודים(שטותיים, לא שאני מצדיק את זה) אבל לין בעיקרון עשה להם את המשחק והביא את המומנטום ברבע האחרון והיה הGO TO GUY...
אני בהחלט חושב שלין ימשיך להוכיח את עצמו ואני לא מסכים עם האמירה של מג'יק(מי אני?!) שלין ללא משחק חכם.
עם הניסיון יפחתו האיבודים...
במשחקים הקודמים חלק מהאיבודים שלו לא היו באשמתו או ממש בגלל ביש מזל..אני ראיתי את כל המשחקים ובמשחק הזה האיבודים פשוט היו ממשחק לא טוב נטו..זה היה ממש מתסכל לראות..וגם אם שני איבודים היו בגלל עבירות שעשו עליו ולא שרקו זה עדיין הרבה מאוד איבודים..
הוא לא היה אותו לין כמו במשחקים הקודמים ואני לא יודעת אם זה עייפות או שניו אורלינס למדו אותו טוב מאוד או שהכניסה של סטודמאייר לחמישייה שיבשה את כל העניין..
לזכותו של לין ייאמר שהאיבודים שלו לא היו ממסירות של שחקן עצלן, אלו היו איבודים שקרו בגלל שהוא ניסה לעשות משהו..
מי שכמעט ניצח לניקס את המשחק היה ג'פריס אבל ד'אנטוני החליט בדקות האחרונות להוציא אותו ולהכניס במקומו את צ'נדלר..אני חושבת שהוא היה צריך להכניס את צ'נדלר במקום סטודמאייר ולשחק עם ג'פריס וצ'נדלר בחמישייה..כי מי שנתן להורנטס את יתרון 4 הנקודות עם שתי הנקודות הכי קלות של איון ב-NBA זה סטודמאייר וזה מה שגמר את המשחק כי לא היה כבר זמן לחזור..אבל זה מה שקורה כשחתום אצלך שחקן שהוא על תקן ''סופרסטאר''..לך תסביר אחרי זה למה לא שמת אותו על המגרש בדקות האחרונות כשאתה משלם לו כל כך הרבה..