המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הוא לא הצליח עד עכשיו ביורוליג
לא הייתי בונה עליו יותר מדי
rc4991 כתב:הוא לא הצליח עד עכשיו ביורוליג
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:הוא לא הצליח עד עכשיו ביורוליג
קראתי ראיון שלו שבו הוא אומר שהיו חסרות לו דקות ובטחון. אפשר להבין אותו בסה"כ.
בברצלונה קשה להשתלב באמצע העונה, בטח כשמביאים אותך בתור בק אפ לנבארו ואולסון שכל הזמן נפצעים ואתה חרד לדקות, וגם מלאגה זה לא בדיוק מקום טוב להתבלט בו. אפילו קוזמינסקאס (!!!) התקשה שם.
לדעתי, שווה להביא אותו. הוא שומר די טוב, הוא מנוסה יותר ומאוד מוכוון מטרה. אני חושב שהשילוב שלו עם אנדרו הוא משהו ששווה לנסות. יכולים להחליף אחד את השני, לשחק יחד ב1-2 או ב2-3.
הוא שחקן זול. לא יותר יקר מסילי. ואם הוא יקבל דקות יציבות וישחק עם בטחון הוא שחקן טופ יורוליג.
אחדשיודע כתב:סילי וגאולדוק שילוב טוב? גם כשהשילוב הזה בא ע"ח רכז זר?
לא חושב שמכבי צריכה מחליף זר לעמדה 2.
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:הוא לא הצליח עד עכשיו ביורוליג
קראתי ראיון שלו שבו הוא אומר שהיו חסרות לו דקות ובטחון. אפשר להבין אותו בסה"כ.
בברצלונה קשה להשתלב באמצע העונה, בטח כשמביאים אותך בתור בק אפ לנבארו ואולסון שכל הזמן נפצעים ואתה חרד לדקות, וגם מלאגה זה לא בדיוק מקום טוב להתבלט בו. אפילו קוזמינסקאס (!!!) התקשה שם.
לדעתי, שווה להביא אותו. הוא שומר די טוב, הוא מנוסה יותר ומאוד מוכוון מטרה. אני חושב שהשילוב שלו עם אנדרו הוא משהו ששווה לנסות. יכולים להחליף אחד את השני, לשחק יחד ב1-2 או ב2-3.
הוא שחקן זול. לא יותר יקר מסילי. ואם הוא יקבל דקות יציבות וישחק עם בטחון הוא שחקן טופ יורוליג.
rc4991 כתב:לא ציפיתי ממנו לבלטו בבארסה אבל היכולת שלו במלאגה, שלדעתי היתה מאוזנת ומתאימה לו, היתה בינונית ביותר
החציל האצטקי כתב:סילי בחור נחמד. שחקן לא רע.
אבל עם "לא רע" אנחנו מגיעים למקום ה-11 ביורוליג.
אין לו מקום במכבי.
גם לא לראד, קולטון ושאר ה"לא רעים".
אני חושב שלמצוא רכז שהוא פיט מושלם לגאודלוק זה לא קל בכלל. דווקא עוד סופר-סקורר כזה שיכול לעשות דברים עם הכדור ובלי הכדור יכול לעבוד לדעתי.
A_P_18 כתב:אחדשיודע כתב:סילי וגאולדוק שילוב טוב? גם כשהשילוב הזה בא ע"ח רכז זר?
ברור שלא , כמו שאמרתי רכז טוב זה בעדיפות ראשונה לשנה הבאה
כל מה שציינתי זה שסטטיסטית אין שום סיבה לוותר על סילי , הוא עושה את שלו.
הישראלים מוכיחים כל שנה שהיורוליג גדולה עליהם,לא רואה שום בעיה בקבוצה עם 3 שחקנים זרים בעמדות 1 ו-2 , בקלות מוותר על שחקן כמו אוחיון בשביל סילי.
felix_r כתב:אם הוא בעמדה של שחקן מחליף שלפעמים משחק יותר לפעמים לא משחק בכלל, אין שום בעיה איתו
אין לו מקום במכבי.
אני חושב שלמצוא רכז שהוא פיט מושלם לגאודלוק זה לא קל בכלל. דווקא עוד סופר-סקורר כזה שיכול לעשות דברים עם הכדור ובלי הכדור יכול לעבוד לדעתי.rc4991 כתב:לא ציפיתי ממנו לבלטו בבארסה אבל היכולת שלו במלאגה, שלדעתי היתה מאוזנת ומתאימה לו, היתה בינונית ביותר
מסכים איתך שאיכזב.
אבל מלאגה הזו של פלאצה הייתה קבוצה דוחה.
כשאתה מוגבל ל20 דקות למשחק (כמו כל השחקנים שם) ומעלים אותך כמחליף לג'אמאר סמית' הבינוני די קשה להתבלט.
אני לא מכיר הרבה שחקנים שיכולים לבוא מעונה כזאת ולתת 23 נקודות למשחק בפאקינג ACB.
הוא סקורר מחונן.
אחדשיודע כתב:A_P_18 כתב:אחדשיודע כתב:סילי וגאולדוק שילוב טוב? גם כשהשילוב הזה בא ע"ח רכז זר?
הישראלים מוכיחים כל שנה שהיורוליג גדולה עליהם,לא רואה שום בעיה בקבוצה עם 3 שחקנים זרים בעמדות 1 ו-2 , בקלות מוותר על שחקן כמו אוחיון בשביל סילי.
3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.
אחדשיודע כתב:3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אם הוא בעמדה של שחקן מחליף שלפעמים משחק יותר לפעמים לא משחק בכלל, אין שום בעיה איתו
הקבוצה שלנו גרועה פליקס.
זה בגלל שיש הרבה חבר'ה שהם אחלה גברים ומשחקים כדורסל לא רע וכו'.
אני שמח שאין בעיה איתו, אבל הוא לא יעזור לנו להשיג כלום.
אנחנו צריכים חיזוקים בכל החזיתות. כל עמדה במגרש. חמישיה, ספסל, ישראלים, זרים. הכל.
אין לו מקום במכבי.
אני חושב שלמצוא רכז שהוא פיט מושלם לגאודלוק זה לא קל בכלל. דווקא עוד סופר-סקורר כזה שיכול לעשות דברים עם הכדור ובלי הכדור יכול לעבוד לדעתי.rc4991 כתב:לא ציפיתי ממנו לבלטו בבארסה אבל היכולת שלו במלאגה, שלדעתי היתה מאוזנת ומתאימה לו, היתה בינונית ביותר
מסכים איתך שאיכזב.
אבל מלאגה הזו של פלאצה הייתה קבוצה דוחה.
כשאתה מוגבל ל20 דקות למשחק (כמו כל השחקנים שם) ומעלים אותך כמחליף לג'אמאר סמית' הבינוני די קשה להתבלט.
אני לא מכיר הרבה שחקנים שיכולים לבוא מעונה כזאת ולתת 23 נקודות למשחק בפאקינג ACB.
הוא סקורר מחונן.
A_P_18 כתב:אחדשיודע כתב:A_P_18 כתב:אחדשיודע כתב:סילי וגאולדוק שילוב טוב? גם כשהשילוב הזה בא ע"ח רכז זר?
3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.
המחשבה הראשונית שלי נוטה לכיוון של 8 זרים אלא אם מחתימים את טיוס אז 7 .
צר לי אבל השחקנים הישראלים חלשים ברמה מפחידה , לא רואה אף אחד מהם תורם משהו ביורוליג .
מעדיף שישברו את הראש בליגה ולפחות ביורוליג יהיה לך מה למכור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־9 אורחים