ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 15:25

מה דעתכם על עונת השיא של הצרפתי, אדווין ג'קסון באסטודיאנטס?
הבן אדם שורף את הרשת בליגה הספרדית, ולמרות שמשחק בקבוצה חלשה (מדורגת 11 מתוך 17)- המספרים שלו יוצאי דופן בקנה מידה היסטורי.
אף שחקן ב20 שנה האחרונות לא קלע יותר ממנו (22.8 נקודות למשחק, 59% ל-2, 40% ל-3 עם 2.5 למשחק ו87% מהקו, שני בליגה בטיולים לקו עם 5.8 לערב).
העונה, הבא בתור אחריו הוא סרחיו יול שקולע 8 נקודות פחות לערב.

אחרי שגם הוביל את הליגה הצרפתית בנקודות בוילרבאן,
נחטף לברצלונה (וסופסל), ולאחר מכן המשיך לעונה ברוטציות הבלתי נגמרות של פלאצה במלאגה, הבן אדם קיבל הזדמנות נוספת להראות מה הוא שווה בקבוצה צנועה יותר.
הוא מוסיף 3.7 ריבאונדים ו-3.2 אסיסטים למשחק, ועושה רושם שמאוד רעב לחזור לקדמת הבמה.
ברצלונה כבר הציעה לו לחזור אליה מוקדם יותר העונה, אבל ג'קסון החליט שהוא מסיים את העונה במדריד וייקח החלטות בקיץ.

סה"כ מדובר בסוג של לייט בלומר, שלא בטוח שקיבל את ההזדמנות הנכונה ביורוליג. עדיין צעיר (רק 27).
כשהוא משחק עם בטחון, הכשרון ההתקפי שלו הוא יוצא דופן. באמת שיש לו הכל, והמספרים השנה מדברים בעד עצמם.

למרות שנוטה יותר ל-2 מל-1, אני חושב שיכול להרכיב עם גאודלוק ציוות גארדים מאוד מעניין, עם שני שחקנים יצירתיים, שתמיד מחפשים להתקיף, אבל גם אוהבים ויודעים למסור.

לחלוטין מעדיף שני גארדים כאלה מכל מיני רכזים שיאטו את המשחק. אני רואה פה פוטנציאל של לילארד ומקאלום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 22 פברואר 2017, 16:26

איך הוא שומר
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 22 פברואר 2017, 16:31

הוא לא הצליח עד עכשיו ביורוליג
לא הייתי בונה עליו יותר מדי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 פברואר 2017, 17:09

rc4991 כתב:הוא לא הצליח עד עכשיו ביורוליג

:like:
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 19:06

קראתי ראיון שלו שבו הוא אומר שהיו חסרות לו דקות ובטחון. אפשר להבין אותו בסה"כ.
בברצלונה קשה להשתלב באמצע העונה, בטח כשמביאים אותך בתור בק אפ לנבארו ואולסון שכל הזמן נפצעים ואתה חרד לדקות, וגם מלאגה זה לא בדיוק מקום טוב להתבלט בו. אפילו קוזמינסקאס (!!!) התקשה שם.

לדעתי, שווה להביא אותו. הוא שומר די טוב, הוא מנוסה יותר ומאוד מוכוון מטרה. אני חושב שהשילוב שלו עם אנדרו הוא משהו ששווה לנסות. יכולים להחליף אחד את השני, לשחק יחד ב1-2 או ב2-3.

הוא שחקן זול. לא יותר יקר מסילי. ואם הוא יקבל דקות יציבות וישחק עם בטחון הוא שחקן טופ יורוליג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A_P_18 » 22 פברואר 2017, 19:45

החציל האצטקי כתב:

בברצלונה קשה להשתלב באמצע העונה, בטח כשמביאים אותך בתור בק אפ לנבארו ואולסון שכל הזמן נפצעים ואתה חרד לדקות, וגם מלאגה זה לא בדיוק מקום טוב להתבלט בו. אפילו קוזמינסקאס (!!!) התקשה שם.

לדעתי, שווה להביא אותו. הוא שומר די טוב, הוא מנוסה יותר ומאוד מוכוון מטרה. אני חושב שהשילוב שלו עם אנדרו הוא משהו ששווה לנסות. יכולים להחליף אחד את השני, לשחק יחד ב1-2 או ב2-3.

הוא שחקן זול. לא יותר יקר מסילי. ואם הוא יקבל דקות יציבות וישחק עם בטחון הוא שחקן טופ יורוליג.

דווקא לא הייתי משנה את הציוות של גאודלוק סילי לשנה הבאה , הם משלימים אחד את השני די טוב , דרך אגב סילי יעיל יותר בליגה מאשר היקמן , רייס , בלו , סופו ואינגלס היו בעונת היורוליג ההיא.

הייתי נותן לסילי לפתוח בחמישיה ומעלה את גאודלוק מהספסל באופן קבוע גם ביורוליג.

מה שחסר למכבי כרגע זה רכז מהשורה הראשונה , זה מה שאני בכל אופן דבר ראשון הייתי מחפש לקראת העונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 פברואר 2017, 19:53

סילי וגאולדוק שילוב טוב? גם כשהשילוב הזה בא ע"ח רכז זר?
לא חושב שמכבי צריכה מחליף זר לעמדה 2.
אחדשיודע

הודעהעל ידי A_P_18 » 22 פברואר 2017, 20:05

אחדשיודע כתב:סילי וגאולדוק שילוב טוב? גם כשהשילוב הזה בא ע"ח רכז זר?

ברור שלא , כמו שאמרתי רכז טוב זה בעדיפות ראשונה לשנה הבאה
כל מה שציינתי זה שסטטיסטית אין שום סיבה לוותר על סילי , הוא עושה את שלו.

הישראלים מוכיחים כל שנה שהיורוליג גדולה עליהם,לא רואה שום בעיה בקבוצה עם 3 שחקנים זרים בעמדות 1 ו-2 , בקלות מוותר על שחקן כמו אוחיון בשביל סילי.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי rc4991 » 22 פברואר 2017, 20:19

החציל האצטקי כתב:

לא ציפיתי ממנו לבלטו בבארסה אבל היכולת שלו במלאגה, שלדעתי היתה מאוזנת ומתאימה לו, היתה בינונית ביותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 20:19

סילי בחור נחמד. שחקן לא רע.
אבל עם "לא רע" אנחנו מגיעים למקום ה-11 ביורוליג.

אין לו מקום במכבי.
גם לא לראד, קולטון ושאר ה"לא רעים".

אני חושב שלמצוא רכז שהוא פיט מושלם לגאודלוק זה לא קל בכלל. דווקא עוד סופר-סקורר כזה שיכול לעשות דברים עם הכדור ובלי הכדור יכול לעבוד לדעתי.

rc4991 כתב:לא ציפיתי ממנו לבלטו בבארסה אבל היכולת שלו במלאגה, שלדעתי היתה מאוזנת ומתאימה לו, היתה בינונית ביותר

מסכים איתך שאיכזב.
אבל מלאגה הזו של פלאצה הייתה קבוצה דוחה.
כשאתה מוגבל ל20 דקות למשחק (כמו כל השחקנים שם) ומעלים אותך כמחליף לג'אמאר סמית' הבינוני די קשה להתבלט.
אני לא מכיר הרבה שחקנים שיכולים לבוא מעונה כזאת ולתת 23 נקודות למשחק בפאקינג ACB.
הוא סקורר מחונן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 22 פברואר 2017, 20:28

החציל האצטקי כתב:סילי בחור נחמד. שחקן לא רע.

אין לו מקום במכבי.

אני חושב שלמצוא רכז שהוא פיט מושלם לגאודלוק זה לא קל בכלל. דווקא עוד סופר-סקורר כזה שיכול לעשות דברים עם הכדור ובלי הכדור יכול לעבוד לדעתי.

אם הוא בעמדה של שחקן מחליף שלפעמים משחק יותר לפעמים לא משחק בכלל, אין שום בעיה איתו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 פברואר 2017, 20:30

A_P_18 כתב:

הישראלים מוכיחים כל שנה שהיורוליג גדולה עליהם,לא רואה שום בעיה בקבוצה עם 3 שחקנים זרים בעמדות 1 ו-2 , בקלות מוותר על שחקן כמו אוחיון בשביל סילי.

3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 20:31

felix_r כתב:אם הוא בעמדה של שחקן מחליף שלפעמים משחק יותר לפעמים לא משחק בכלל, אין שום בעיה איתו

הקבוצה שלנו גרועה פליקס.
זה בגלל שיש הרבה חבר'ה שהם אחלה גברים ומשחקים כדורסל לא רע וכו'.
אני שמח שאין בעיה איתו, אבל הוא לא יעזור לנו להשיג כלום.

אנחנו צריכים חיזוקים בכל החזיתות. כל עמדה במגרש. חמישיה, ספסל, ישראלים, זרים. הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 22 פברואר 2017, 20:37

אין לו מקום במכבי.

rc4991 כתב:לא ציפיתי ממנו לבלטו בבארסה אבל היכולת שלו במלאגה, שלדעתי היתה מאוזנת ומתאימה לו, היתה בינונית ביותר

מסכים איתך שאיכזב.
כשאתה מוגבל ל20 דקות למשחק (כמו כל השחקנים שם) ומעלים אותך כמחליף לג'אמאר סמית' הבינוני די קשה להתבלט.
אני לא מכיר הרבה שחקנים שיכולים לבוא מעונה כזאת ולתת 23 נקודות למשחק בפאקינג ACB.
הוא סקורר מחונן.

לא, היא היתה קבוצה טובה עד להתרסקות במהלך הטופ 16
בכלל זה מקום שהוא יכל להצליח בו - מצד אחד קבוצה רצינית ומצד שני בלי כוכבים על העמדה שלו (ובכלל)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי A_P_18 » 22 פברואר 2017, 20:43

אחדשיודע כתב:
A_P_18 כתב:

3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.

המחשבה הראשונית שלי נוטה לכיוון של 8 זרים אלא אם מחתימים את טיוס אז 7 .
צר לי אבל השחקנים הישראלים חלשים ברמה מפחידה , לא רואה אף אחד מהם תורם משהו ביורוליג .
מעדיף שישברו את הראש בליגה ולפחות ביורוליג יהיה לך מה למכור.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 20:44

אחדשיודע כתב:3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.

האוול או טיוס זה די מאסט בשבילנו. אני בטוח שגם במכבי מבינים את זה כבר.
האוול כבר היה עם רגל וחצי בפנים, ככה שאם יש לו דרך החוצה מהחוזה בהפועל אני לא רואה סיבה שלא ישחק כאן.
8 זרים זה סוג של כישלון ניהולי.

רוני, מלאגה הייתה קבוצה של שיטה.
בקבוצה נורמלית, כשאתה משחק טוב, אתה משחק הרבה. אצל פלאצה אתה משחק 20 דקות לא משנה מה עשית ומה תעשה. גם קוזמינסקאס לא בדיוק הפציץ שם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 22 פברואר 2017, 20:44

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:אם הוא בעמדה של שחקן מחליף שלפעמים משחק יותר לפעמים לא משחק בכלל, אין שום בעיה איתו

הקבוצה שלנו גרועה פליקס.
זה בגלל שיש הרבה חבר'ה שהם אחלה גברים ומשחקים כדורסל לא רע וכו'.
אני שמח שאין בעיה איתו, אבל הוא לא יעזור לנו להשיג כלום.

אנחנו צריכים חיזוקים בכל החזיתות. כל עמדה במגרש. חמישיה, ספסל, ישראלים, זרים. הכל.

הקבוצה שלנו גרוע, כי חתכו שני שחקני חמישיה יקרים, ועוד שחקן חמישיה 1 פצוע ! אז כן, היא גרועה. אבל אנחנו מדברים על העונה הבאה, שם יהיו שחקני חמישיה אחרים במקום ווימס, צירבס ואולי גם במקום מילר, אז לא תהיה שום בעיה עם מחליף ברמתו של סילי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 20:51

סילי הוא לא בעיה, אבל הוא גם לא פתרון.
הוא יכול להיות אחלה מחליף בעולם אוטופי שבו מכבי מביאה שחקנים שאשכרה יודעים לעשות משהו עם הכדור והוא צריך להשלים אותם.
אני סקפטי לגבי זה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A_P_18 » 22 פברואר 2017, 20:51

אין לו מקום במכבי.

מסכים איתך שאיכזב.
הוא סקורר מחונן.

קבוצה עם שני סקוררים בעמדות הגארד יהיה הרבה יותר קשה לבנות.
אתה צריך ששאר השחקנים יהיו נטולי אגו ,שהם יודעים שהם השחקנים המשלימים כביכול (סוג של דה קולו ותאודוסיץ בצסקא) , לא רואה את זה קורה במכבי עם כל האמריקאים האלו שמגיעים ומשחקים לרב בשביל הסטטיסטיקה האישית שלהם.
שלא תקבל רוצסטי פארמר עוד פעם.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי rc4991 » 22 פברואר 2017, 20:51

A_P_18 כתב:
אחדשיודע כתב:
A_P_18 כתב:

המחשבה הראשונית שלי נוטה לכיוון של 8 זרים אלא אם מחתימים את טיוס אז 7 .
צר לי אבל השחקנים הישראלים חלשים ברמה מפחידה , לא רואה אף אחד מהם תורם משהו ביורוליג .
מעדיף שישברו את הראש בליגה ולפחות ביורוליג יהיה לך מה למכור.

שבעה זרים איכותיים > שמונה זרים שחלקם בינוניים
זאת הנוסחא הכי ברורה שצריכה להיות כשבונים את הקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־9 אורחים