החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:מכה לירושלים- בר טימור יחמיץ את שני המשחקים הראשונים ברבע גמר היורוקאפ בעקבות פציעה בכתף.
מה עם הסמיילי ד"ר?????
פארמר?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:מכה לירושלים- בר טימור יחמיץ את שני המשחקים הראשונים ברבע גמר היורוקאפ בעקבות פציעה בכתף.
מה עם הסמיילי ד"ר?????
MTA2311 כתב:זאת מילה, פשוט משמעות אחרת לחלוטין ממה שהוא התכוון.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת מילה, פשוט משמעות אחרת לחלוטין ממה שהוא התכוון.
אולי אורי אלון נכנס לפוליטיקה?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת מילה, פשוט משמעות אחרת לחלוטין ממה שהוא התכוון.
יש לו את כל החבילה
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:כשאתה מנסה לקרוא ציוץ של הדוש ונזכר שאתה לא אליטרי מספיק
אליטרי?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת מילה, פשוט משמעות אחרת לחלוטין ממה שהוא התכוון.
יש לו את כל החבילה
בדיחת זין?
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:כשאתה מנסה לקרוא ציוץ של הדוש ונזכר שאתה לא אליטרי מספיק
אליטרי?
זה לא תיאור של "מעמד גבוה"?
שמואל1 כתב:מכה לירושלים- בר טימור יחמיץ את שני המשחקים הראשונים ברבע גמר היורוקאפ בעקבות פציעה בכתף.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:כשאתה מנסה לקרוא ציוץ של הדוש ונזכר שאתה לא אליטרי מספיק
אליטרי?
זה לא תיאור של "מעמד גבוה"?
https://goo.gl/uWzIrb
yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
אני חושב שזה תקף לבערך כל בן אדם.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
הכל טוב ויפה, אבל בראש שלי יש לך 70٪ קרחת לשיער קצוץ אז..לא יעבוד
RomanR כתב:אם תהיתם, הוא לא צייץ דבר מתחילת פברואר.אין סמיילים, אין הרי געש, אין פארמר
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
אני חושב שזה תקף לבערך כל בן אדם.
יואו דמיינתי את מירי רגב קונה את מכבי
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], where is the love?, yon1, עידן ו־17 אורחים