המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:RomanR כתב:אם תהיתם, הוא לא צייץ דבר מתחילת פברואר.אין סמיילים, אין הרי געש, אין פארמר
אבל יש יופי אינסופי, כריזמה, ומעיל עור. למה להידבק לקטנות
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
הכל טוב ויפה, אבל בראש שלי יש לך 70٪ קרחת לשיער קצוץ אז..לא יעבוד
מאוד רחוק מהאמת. יש לי לא מעט שיער שמאוד קשה לריסון. אל תשכחי שאני תימני(כאילו אפשר)
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
אני חושב שזה תקף לבערך כל בן אדם.
יואו דמיינתי את מירי רגב קונה את מכבי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
הכל טוב ויפה, אבל בראש שלי יש לך 70٪ קרחת לשיער קצוץ אז..לא יעבוד
מאוד רחוק מהאמת. יש לי לא מעט שיער שמאוד קשה לריסון. אל תשכחי שאני תימני(כאילו אפשר)
אני יודע שאנחנו ברוגז, אבל אני חייב לדעת. תלתלים?
RomanR כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
זה יכול להיות גדול, אני רוצה לראות את גילי כהן שורק טכנית במנורה, היא תשבור לו את המפרקת
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
זה יכול להיות גדול, אני רוצה לראות את גילי כהן שורק טכנית במנורה, היא תשבור לו את המפרקת
אני קונה את המנויים היקרים אם היא קונה את מכבי. *יוגב קולע עונשין* מירי:"כפיים יא מניאקים!!!!!!!!!"
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:אני חושב שזה תקף לבערך כל בן אדם.
אני קונה את המנויים היקרים אם היא קונה את מכבי. *יוגב קולע עונשין* מירי:"כפיים יא מניאקים!!!!!!!!!"
משכנתא של 300 חודשים?
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:יואו דמיינתי את מירי רגב קונה את מכבי
משכנתא של 300 חודשים?
אתה תופתע. כמעט וקניתי אחד כזה, ברמה של דקה מלאשר את העניין. נמנעתי מטעות חיי
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:זה יכול להיות גדול, אני רוצה לראות את גילי כהן שורק טכנית במנורה, היא תשבור לו את המפרקת
משכנתא של 300 חודשים?
אתה תופתע. כמעט וקניתי אחד כזה, ברמה של דקה מלאשר את העניין. נמנעתי מטעות חיי
מדמיין אותך בגייט 11. צוחק בקול.
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:אני חושב שזה תקף לבערך כל בן אדם.
גרמת לי לראות את הסרטון הזה שוב.
אחרי זכייה בתואר היא חוטפת אותו לפניני מהידיים ויוצאת לvictory lap. אחרי שזוכים ביורוליג היא הראשונה לזנק למזרקה בכיכר
felix_r כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
יש מצב שהיא לא חוזרת בחיים מטורקיה
http://sports.walla.co.il/item/3042966
RomanR כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
טוב עכשיו זה דורש
RomanR כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אורי אלון כל כך דוש שבא למות. יחד עם זאת, אם הוא מחליף את האהבלים שמנהלים את הקבוצה שלנו, אני תולה פוסטר שלו בחדר ומעצב את השיער שלי בול כמו שלו לאות הערצה.
טוב עכשיו זה דורש
felix_r כתב:RomanR כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:אני חושב שזה תקף לבערך כל בן אדם.
טוב עכשיו זה דורש
זה ישן. אני הבאתי לך לינק למירי מנופפת בדגל ישראל במשחק של נהריה עכשיו בטוריקה. היא מעצבנת את הטורקים בכוונה, לכן יש סכנת חיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־20 אורחים