19 פברואר 2012, 23:04
שחף כתב:דהיינו שלאנגפורד ישחק 3 באופן קבוע? הכל בשביל שהנדריקס, שהוא בסופו של דבר פרוספקט מוגבל בגלל הנתונים שלו, יישאר בקבוצה?
אגב, יש יתרון לשחקן כמו שרמדיני במקומו. הוא לא פחות מוכשר התקפית ויש לו יותר סנטימטרים ומסה להתמודד מול הקרסטיצ'ים והואסקזים של הגדולות שאין להנדריקס.
19 פברואר 2012, 23:08
19 פברואר 2012, 23:12
asafb96 כתב:יוני-מסכים שאפשר "להמר" ב3, שיש שחקנים מוכחים שיעזרו, אבל לא בעמדת הרכז.
עם כל הכבוד, הנדריקס שחקן טוב, אבל אתה לא יכול לזרוק 800 אלף דולר על סנטר מחליף. אז הוא משחק מספר דקות של סנטר פותח, זה לא אומר שיש לו יכולת של סנטר פותח, כי אין לו. הוא לא שחקן הגנה אימתני כמו שעושים ממנו, וההשוואה שלך בינו לבין נדב מגוחכת, ושחקן התקפה סולידי. מעדיף "נגר" כמו וויטדסייס (והוא ממש לא נגר), שיביא סייז נפלא, והגנה טובה משל הנדריקס, באולי חצי או אפילו שליש מחיר. שחקן שלדעתי גם יכול ליהיות לא פחות טוב מריץ'.
19 פברואר 2012, 23:18
שחף כתב:פניני לא שחקן חמישייה לקבוצה ששואפת להיות בפיינל פור של היורוליג.אתה משווה אותו לפרננדז, חריאפה, אידסון וכו'?
אתה שוב בונה ככה קבוצה לרוחב והיו לנו מספיק כאלה בעונות של שרף וספאחיה. בעיני סנטר מחליף הגנתי יותר קל להשיג מרכז. תראה את אפס פילזן.
19 פברואר 2012, 23:21
19 פברואר 2012, 23:24
asafb96 כתב:לא נכון. שוב, אם הנדריקס מקבל כמות דקות גדולה, לא הופך אותו לסנטר ראשון ביורוליג. אין לו את היכולות ליהיות כזה, עם כל האהבה אליו. הוא שחקן משלים מצוין, וכמוהו יש הרבה, ובזול הרבה יותר. להמר על רכז זה סיכון הרבה יותר גדול מאשר להמר על סנטר מחליף
אגב, לכל הקשקוש שסופו לא סוחב, זה ממש לא נכון. הוא לא משחק הרבה כי בלאט מייבש אותו השנה הרבה, ובגלל הפציעה ויריבוי המסגרות. ראינו כבר את סופו סוחב משחקים של 25 דקות ונראה מצוין. עם מאצ'בן שיעזור פה ושם בעמדה הזאת, ממש לא צריך להוציא סכום כזה על סנטר מחליף
19 פברואר 2012, 23:26
19 פברואר 2012, 23:54
שחף כתב:לגבי הנדריקס, ראינו אותו מול ברצלונה, What you see is what you get. הוא לא יכול ליצור בפוסט מול כל מיני ביריוני קשקשים מהסוג של פרוביץ' או ענקים עם ידיים ארוכות כמו ואסקז. בסופו של דבר עיקר המעלות שלו הן הגנתיות. לא מדובר פה באיזה מייסיאו באסטון עם איכויות התקפיות מטורפות אלא בשחקן סולידי. הייתי מגדיר אותו כסוג של צ'אק הייז אירופאי עם יכולת התקפית טיפה יותר טובה.
19 פברואר 2012, 23:56
20 פברואר 2012, 00:10
20 פברואר 2012, 03:09
20 פברואר 2012, 05:44
20 פברואר 2012, 07:06
שחף כתב:חלטורות מהסוג הזה(לאנגפורד ישחק 3 חלק מהזמן וחלק פניני ישחק) נגמרות בזה שמכבי מביאה שחקן באמצע העונה שהוא הרבה פחות טוב ממה שאפשר היה להשיג בקיץ. ככה בדיוק שחקנים גם נראים פחות טוב ממה שהם.(תראה את מאצ'באן בפרטיזן לעומת מכבי שבה הוא שיחק 5).
20 פברואר 2012, 07:35
jol9 כתב:שחף כתב:חלטורות מהסוג הזה(לאנגפורד ישחק 3 חלק מהזמן וחלק פניני ישחק) נגמרות בזה שמכבי מביאה שחקן באמצע העונה שהוא הרבה פחות טוב ממה שאפשר היה להשיג בקיץ. ככה בדיוק שחקנים גם נראים פחות טוב ממה שהם.(תראה את מאצ'באן בפרטיזן לעומת מכבי שבה הוא שיחק 5).
למה חלטורות? מכבי יכולה לשחק עם 3 גארדים באופן קבוע. לא חייבים סמול קלאסי כמו אידסון, ומכבי גם לא תמצא שחקן ברמה הזאת.
אני חושב שאם הנדריקס יעזוב, אז מכבי גם לא תביא מישהו הרבה יותר טוב מסמית' (ואולי אפילו סמית' יישאר), וגם תביא מישהו פחות טוב מהנדריקס.
כל החלומות שלך ושל אסף על שרמדיני ועל מאריץ', ויחד איתם על איזה סוני ווימס בסמול, יסתיימו בסוף באיזה רוברטס ודיון דאוול...
20 פברואר 2012, 09:24
jol9 כתב:שחף כתב:חלטורות מהסוג הזה(לאנגפורד ישחק 3 חלק מהזמן וחלק פניני ישחק) נגמרות בזה שמכבי מביאה שחקן באמצע העונה שהוא הרבה פחות טוב ממה שאפשר היה להשיג בקיץ. ככה בדיוק שחקנים גם נראים פחות טוב ממה שהם.(תראה את מאצ'באן בפרטיזן לעומת מכבי שבה הוא שיחק 5).
למה חלטורות? מכבי יכולה לשחק עם 3 גארדים באופן קבוע. לא חייבים סמול קלאסי כמו אידסון, ומכבי גם לא תמצא שחקן ברמה הזאת.
אני חושב שאם הנדריקס יעזוב, אז מכבי גם לא תביא מישהו הרבה יותר טוב מסמית' (ואולי אפילו סמית' יישאר), וגם תביא מישהו פחות טוב מהנדריקס.
כל החלומות שלך ושל אסף על שרמדיני ועל מאריץ', ויחד איתם על איזה סוני ווימס בסמול, יסתיימו בסוף באיזה רוברטס ודיון דאוול...
20 פברואר 2012, 09:42
jol9 כתב:asafb96 כתב:יוני-מסכים שאפשר "להמר" ב3, שיש שחקנים מוכחים שיעזרו, אבל לא בעמדת הרכז.
עם כל הכבוד, הנדריקס שחקן טוב, אבל אתה לא יכול לזרוק 800 אלף דולר על סנטר מחליף. אז הוא משחק מספר דקות של סנטר פותח, זה לא אומר שיש לו יכולת של סנטר פותח, כי אין לו. הוא לא שחקן הגנה אימתני כמו שעושים ממנו, וההשוואה שלך בינו לבין נדב מגוחכת, ושחקן התקפה סולידי. מעדיף "נגר" כמו וויטדסייס (והוא ממש לא נגר), שיביא סייז נפלא, והגנה טובה משל הנדריקס, באולי חצי או אפילו שליש מחיר. שחקן שלדעתי גם יכול ליהיות לא פחות טוב מריץ'.
אני לא מסכים איתך בכלל.
הנדריקס מעמיד יופי של מספרים ביורוליג העונה. לא פחות טוב מכמעט אף סנטר אחר, פרט לתותחים הכבדים שעולים 2-3 מליון יורו כל אחד.
סייז נפלא היה גם לפישר והוא גם היה שחקן התקפה טוב, אבל עדיין כולם התבכיינו, וטענו שהוא לא מספיק טוב.
סייז זה לא הכל בכדורסל. בטיסט עושה יופי של קריירה, בלי סייז אמיתי. זה הרבה דברים אחרים, ולהנדריקס יש את הדברים האלה.
ההשוואה לנדב היא לא מגוחכת, בעניין שהנדריקס, כמו נדב בזמנו, הוא שחקן שגם עוזר המון לחברים שלו, ולא רק דואג לשמור על השחקן של עצמו.
תנסה להסתכל על שחקן חסר מושג בהגנה כמו ליאור פעם אחת. הוא בקושי מצליח להשאר צמוד לשחקן שעליו הוא שומר. הנדריקס שומר גם על השחקן שלו, וגם על האיזור
בו הוא נמצא. אין עוד שחקן כזה במכבי היום, ואין הרבה גבוהים שעושים את הדברים שהוא עושה.
אם ההבדל הוא חצי מיליון אז אתה רוצה להביא במקום הנדריקס מישהו ב300 אלף??
כי בסכום כזה סביר להניח שהיחידי שיבוא יהיה אדריאן יוטר....
20 פברואר 2012, 09:47
20 פברואר 2012, 09:50
yzafrir כתב:jol9 כתב:שחף כתב:חלטורות מהסוג הזה(לאנגפורד ישחק 3 חלק מהזמן וחלק פניני ישחק) נגמרות בזה שמכבי מביאה שחקן באמצע העונה שהוא הרבה פחות טוב ממה שאפשר היה להשיג בקיץ. ככה בדיוק שחקנים גם נראים פחות טוב ממה שהם.(תראה את מאצ'באן בפרטיזן לעומת מכבי שבה הוא שיחק 5).
אני לא חושב שצריך להיות שום קשר בין הסכום שמכבי תשקיע בשחקן מסויים לבין מה שישאר לשחקן אחר . אם ימצא שחקן מתאים אני מאמין שיפתחו את הכיס .
בסופו של דבר לעמדת הסמול יש היום אופציות טובות שהם אומנם הימור אבל הימור מושכל כמו דאונס או סינגלר או עוד כמה שמות שהוזכרו בתרד הסקאוט שהם לא צריכים להיות יקרים יותר מידי וסך הכל הם גם לרא הימור גדול כי הם מגיעים מליגה מאוד חזקה כמו שהנדריקס הגיע...
אני מעדיף מההתחלה לבנות בצורה מאוזנת עם שחקנים שיכולים לשחק בעמדה מוגדרת ורק אחרכך למצוא את אלו שיכולים לשחק בכמה עמדות...לא לבנות מלחתכילה ששחקן זה או אחר יתן גיבוי לעמדה שהיא לא מושלמת...
20 פברואר 2012, 09:59
jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:שחף כתב:חלטורות מהסוג הזה(לאנגפורד ישחק 3 חלק מהזמן וחלק פניני ישחק) נגמרות בזה שמכבי מביאה שחקן באמצע העונה שהוא הרבה פחות טוב ממה שאפשר היה להשיג בקיץ. ככה בדיוק שחקנים גם נראים פחות טוב ממה שהם.(תראה את מאצ'באן בפרטיזן לעומת מכבי שבה הוא שיחק 5).
אני לא חושב שצריך להיות שום קשר בין הסכום שמכבי תשקיע בשחקן מסויים לבין מה שישאר לשחקן אחר . אם ימצא שחקן מתאים אני מאמין שיפתחו את הכיס .
בסופו של דבר לעמדת הסמול יש היום אופציות טובות שהם אומנם הימור אבל הימור מושכל כמו דאונס או סינגלר או עוד כמה שמות שהוזכרו בתרד הסקאוט שהם לא צריכים להיות יקרים יותר מידי וסך הכל הם גם לרא הימור גדול כי הם מגיעים מליגה מאוד חזקה כמו שהנדריקס הגיע...
אני מעדיף מההתחלה לבנות בצורה מאוזנת עם שחקנים שיכולים לשחק בעמדה מוגדרת ורק אחרכך למצוא את אלו שיכולים לשחק בכמה עמדות...לא לבנות מלחתכילה ששחקן זה או אחר יתן גיבוי לעמדה שהיא לא מושלמת...
מסכים עם המשפט הראשון. את ההוכחה קיבלנו השנה, כשאידסון עזב והגיע סמית' ברבע מהמחיר שרצו לתת לצ'אק, או כשפארגו עזב
ולא הגיע בעצם אף אחד (אם לא מחשיבים את פארמר על חוזה של משכורת חייל).
בגלל זה בדיוק אני חושב שמכבי כן צריכה לסגור עם השלישייה לאנגפורד, סופו והנדריקס, גם אם זה יעלה קצת יותר.
אני גם מסכים מאוד עם הנאמר בפוסטים הקודמים, שמכבי חייבת להמשיך ולשמור את עצמה כקבוצה השייכת לצמרת הגבוהה,
ובשביל לעשות את זה היא צריכה לדעת להחזיק אצלה שחקנים שהצליחו בה.
20 פברואר 2012, 10:04
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:חלטורות מהסוג הזה(לאנגפורד ישחק 3 חלק מהזמן וחלק פניני ישחק) נגמרות בזה שמכבי מביאה שחקן באמצע העונה שהוא הרבה פחות טוב ממה שאפשר היה להשיג בקיץ. ככה בדיוק שחקנים גם נראים פחות טוב ממה שהם.(תראה את מאצ'באן בפרטיזן לעומת מכבי שבה הוא שיחק 5).
אז למה לשחק עם סנטר בכלל? בוא נישאר עם בלו ואליהו, נביא איזה רכז תותח סטייל ארויו עם לאנגפורד ונשלוט בקופליה ביד רמה. ובנימה טיפה יותר רצינית, יש מספיק מספרי 3 באירופה שאפשר להביא לפה במחירים סבירים וגם במחירים קצת יותר יקרים.