המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מספרים טובים, איך היה תכלס?
משחק מצויין שלו. המון מחוייבות ומלחמה כמו תמיד.
בריבאונד היה חלש, אבל טבעי שיהיה לו קשה מול מפלצת אתלטית כמו קייל היינס.
סך הכל, הופעת בכורה מדהימה ביורוליג.
שוב אני כאן בשביל לשים דברים בפרופורציות
הופעה חביבה יחסית
בריבאונד הוא התקשה לא רק מול היינס
נכון. הוא לא ריבאונדר גדול, אבל מה שראינו היום זו לא הרמה האמיתית שלו.
מול שחקנים "נורמליים" הוא ריבאונדר סביר. הוא עוד צריך לעבוד על זה.
היום הוא שיחק בפעם הראשונה דקות משמעותיות ביורוליג, נגד הקבוצה הטובה ביבשת ואחרי פציעה ארוכה. ההופעה שלו לא פחות ממרשימה בהתחשב בנסיבות.
לפי ההתרשמות שלי עד היום הוא ריבאונדר די רע, ואם את זה הוא לא מביא זה בעיה, כי הוא שחקן התקפה רע.
וזו לא הייתה הופעה לא מרשימה ובטח שלא מדהימה
jay כתב:נוטה להסכים עם שמואל, הופעה מעולה יחסית לילד-ישראלי-נטול-כשרון-מיוחד-שחזר-מפציעה. נתן הרבה במעט דקות.
felix_r כתב:jay כתב:נוטה להסכים עם שמואל, הופעה מעולה יחסית לילד-ישראלי-נטול-כשרון-מיוחד-שחזר-מפציעה. נתן הרבה במעט דקות.
הוא שיחק טוב, אבל הוא כבר לא כזה ילד. שגב הוא בערך בגיל של שמואל
felix_r כתב:jay כתב:נוטה להסכים עם שמואל, הופעה מעולה יחסית לילד-ישראלי-נטול-כשרון-מיוחד-שחזר-מפציעה. נתן הרבה במעט דקות.
הוא שיחק טוב, אבל הוא כבר לא כזה ילד. שגב הוא בערך בגיל של שמואל
my man כתב:כל כך עצוב שהוא הישראלי הצעיר עם הכי הרבה פוטנציאל...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כל כך עצוב שהוא הישראלי הצעיר עם הכי הרבה פוטנציאל...
הוא לא
אלה עם הכי הרבה פוטנציאל משחקים מעבר לים
yanay21 כתב:אני מחבב אותו, הוא נשמה, אבל בלי ג'אמפ חצי מרחק, הוא לא שחקן לגיטימי, נקודה
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כל כך עצוב שהוא הישראלי הצעיר עם הכי הרבה פוטנציאל...
הוא לא
מי?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כל כך עצוב שהוא הישראלי הצעיר עם הכי הרבה פוטנציאל...
הוא לא
מי?
אוי, אל תכריח אותי לפרט
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כל כך עצוב שהוא הישראלי הצעיר עם הכי הרבה פוטנציאל...
הוא לא
מי?
אוי, אל תכריח אותי לפרט
אבל אני באמת לא יודע על מי את מדברת..
קולושוב?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא לא
מי?
אוי, אל תכריח אותי לפרט
אבל אני באמת לא יודע על מי את מדברת..
קולושוב?
היה דיון על זה לא מזמן בפורום והוזכרו כל השמות
תעשה ג'סטה ותחפש
my man כתב:yanay21 כתב:אני מחבב אותו, הוא נשמה, אבל בלי ג'אמפ חצי מרחק, הוא לא שחקן לגיטימי, נקודה
כי זו הבעיה היחידה שלו...
מה עם ההגנה על גבוהים?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם הריבאונד?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם שיפור יכולת הסיומת מתחת לסל?(בכ"ז הוא גבוה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313, גל גל, מקאדו 3 ו־30 אורחים