פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: היריבה הבאה - ולנסיה או ריאל משחק מס' 5

06 אפריל 2011, 21:50

עם או בלי יול זה הבדל תהומי. יול השחקן הכי חשוב שלהם ובכושר הכי טוב ואם הוא לא ישחק, משחק שהיה 70-30 לריאל, הופך מייד ל 50-50.

06 אפריל 2011, 22:25

קבוצות שפחות או יותר באות בכושר זהה.
כמו שאמרו פה, ריאל בסגל קצר יחסית, ועם פציעה אפשרית של יול אולי עדיף אותם.

בכל מקרה, מי שזו לא תהיה - המשימה להגיע קודם כל לגמר אפשרית, וצריכה לקרות. אין שום תירוצים.

07 אפריל 2011, 06:21

לפני תחילת הסדרה הימרתי על ולאנסיה וחשבתי שזה יהיה ההפתעה היחידה בשלב הטופ 8 אבל אז באה סיינה וגם קצת פאו והראו ששום דבר הוא לא בגדר הפתעה ברמות האלו ומי שבא לא מרוכז נופל בסוף....

07 אפריל 2011, 15:08

שידור להיום:

http://www.stream2watch.com/index.php?o ... eoid=21239

07 אפריל 2011, 15:26

למי שיש , גם ארוץ 58 (ספורט לייב +) משדר היום את המשחק . את האמת בתחילת הסידרה חלמתי שאולי מכבי גם תגיע למשחק 5 אבל אני מאוד מרוצה מהסידרה שכבר הסתיימה לטובתינו .

07 אפריל 2011, 16:08

ערוץ התכוונת :shock:

07 אפריל 2011, 16:10

למי שיש - שידור היום ב-21:40 ב5+ LIVE

07 אפריל 2011, 16:36

אני לא בטוח שכדי לקבל דווקא את ולנסיה ולא את ריאל. ולנסיה (-אם תעלה) תבוא
באנרגיה מטורפת בגלל העליה הסנסציונית- לדעתי עדיף לקבל את ריאל היא בנויה הרבה פחות
להתמודוד מולנו.

07 אפריל 2011, 17:15

שחר.ג. כתב:אני לא בטוח שכדי לקבל דווקא את ולנסיה ולא את ריאל. ולנסיה (-אם תעלה) תבוא
באנרגיה מטורפת בגלל העליה הסנסציונית- לדעתי עדיף לקבל את ריאל היא בנויה הרבה פחות
להתמודוד מולנו.

מצד שני , ולנסיה קבוצה פחות טובה מבחינת חומר שחקנים.
לריאל מדריד יש סוללת גבוהים. שלושה גבוהים מעל 2.10 (2.11, 2.17,2.20). ואם אני לא טועה היא קבוצת הריבאונד הכי טובה ביורוליג.
מבחינת חומר שחקנים נטו, עדיף לקבל את ולנסיה.

07 אפריל 2011, 17:38

שתי קבוצות שמכבי צריכה לעבור בלי בעיה בפיינל פור. מצד שני, פרקינס איננו.

07 אפריל 2011, 17:42

BIG sofo כתב:
שחר.ג. כתב:אני לא בטוח שכדי לקבל דווקא את ולנסיה ולא את ריאל. ולנסיה (-אם תעלה) תבוא
להתמודוד מולנו.

לריאל מדריד יש סוללת גבוהים. שלושה גבוהים מעל 2.10 (2.11, 2.17,2.20). ואם אני לא טועה היא קבוצת הריבאונד הכי טובה ביורוליג.

ברגעים ובמעמדים כאלה - לא חומר השחקנים משחק,הכבוד והתשוקה לנצח משחקים . בפיינל פור לא משחקים על הנייר .

07 אפריל 2011, 17:52

BIG sofo כתב:
להתמודוד מולנו.

נכון שיש לריאל סוללת גבוהים אבל אף אחד מהם הוא לא ממש גבוהה חזק ומאיים , לא עקבתי אחריי טומיץ השנה אבל ממה שזכור לי הוא שחקן דיי רך , בגיץ הוא שחקן שסופו תפר כבר העונה ופישר הוא חוסם טוב אולי אבל לא שחקן שממש יכול להיתמודד עם הכח והפיזיות של סופו או אפילו הנדריקס , לא מזלזל בקו הקידמי הזה אבל הוא לא הכי פיזי ומאיים כמשתמע , כבר ראינו שלא כל שחקן שהוא מעל 2.10 הוא בהכרח שחקן פנים מאיים שקשה להיתמודד איתו.

07 אפריל 2011, 17:56

חביב אורנג'ד כתב:יש הבדל תהומי בין ג'יימס לפישר.
ג'יימס הוא לא רק אחד החוסמים הטובים ביותר ביבשת, אלא גם שחקן שנותן הגנה אישית טובה ומספק הרבה אגרסיביות בהגנה (וגם לא מעט בהתקפה).
לפישר יש יכולת חסימה טובה ובכך מסתכמת התרומה ההגנתית שלו. הוא מתקשה מאוד בשמירה אישית, במיוחד מול שחקנים חזקים ומאסיביים ובכלל, הוא שחקן הגנה די רכרוכי.

לגבי הפגרה, אני מסכים שהיא פוגעת במכבי, הרבה בגלל שלמכבי אין יריבות אמיתיות בזירה המקומית.
זהות היריבה הרבה פחות מטרידה אותי.

לא הייתי ממהר להכתיר את ג'יימס כאחד החוסמים הטובים ביבשת , פישר לעומת זאת הוא חוסם מוכח ברמת יורוליג כבר 3 שנים.
יש גם נטייה להתעלם מיכולת החסימה של הנדריקס , הבן אדם נתן כמה חסימות אדירות בסדרה מול קאחה.

07 אפריל 2011, 18:11

ankram כתב:
חביב אורנג'ד כתב:יש הבדל תהומי בין ג'יימס לפישר.
ג'יימס הוא לא רק אחד החוסמים הטובים ביותר ביבשת, אלא גם שחקן שנותן הגנה אישית טובה ומספק הרבה אגרסיביות בהגנה (וגם לא מעט בהתקפה).
לפישר יש יכולת חסימה טובה ובכך מסתכמת התרומה ההגנתית שלו. הוא מתקשה מאוד בשמירה אישית, במיוחד מול שחקנים חזקים ומאסיביים ובכלל, הוא שחקן הגנה די רכרוכי.

לגבי הפגרה, אני מסכים שהיא פוגעת במכבי, הרבה בגלל שלמכבי אין יריבות אמיתיות בזירה המקומית.
זהות היריבה הרבה פחות מטרידה אותי.

לא הייתי ממהר להכתיר את ג'יימס כאחד החוסמים הטובים ביבשת , פישר לעומת זאת הוא חוסם מוכח ברמת יורוליג כבר 3 שנים.
יש גם נטייה להתעלם מיכולת החסימה של הנדריקס , הבן אדם נתן כמה חסימות אדירות בסדרה מול קאחה.

האמת שאני מרוצה מאוד מהנדריקס והוא הפיתע אותי מאוד בסדרה.
חוסם טוב, יודע לשים גוף ומסוגל אפילו לשמור על גארדים. נוסף על כך, הוא גם לא נגר וגם מתגלה כשחקן קבוצתי מאוד.
לגבי יכולת החסימה של פישר, לא הייתי מתלהב ממנה יותר מדי. העובדה שהוא חוסם "מוכח" לא הפוכת אותו לחוסם יותר טוב. צריכים לזכור שלפני שהוא הגיע למכבי, הוא רשם ממוצע חסימות פחות טוב מזה של ג'יימס בליגה די חלשה (הליגה הבלגית).
בכל מקרה, לא דיברתי רק על יכולת החסימה, אלא על הגנה בכלל.
למרות שהוא חוסם טוב, פישר הוא שחקן הגנה מאוד בינוני ורך שמתקשה מאוד בשמירה אישית על שחקנים אגרסיביים ולדעתי, ג'יימס שחקן הגנה טוב ממנו.

אגב ג'יימס, משחקו האחרון בליגה מול ראשון, היה משחק הליגה הראשון שלו מאז מרץ 2010 בו הוא לא חסם.

07 אפריל 2011, 18:42

יאטוקס נועל תרחבה כמו מנעול :o

07 אפריל 2011, 18:53

שחקן הגנה פשוט פנטסטי.

07 אפריל 2011, 19:02

itai7 כתב:שידור להיום:

http://www.stream2watch.com/index.php?o ... eoid=21239

מקרטע לאללה.. מישהו מצליח לראות בזה נורמלי?

07 אפריל 2011, 19:05

Allan Turing כתב:

תנסה stream2 עובד לי מצוין

07 אפריל 2011, 19:10

Allan Turing כתב:

בטח

07 אפריל 2011, 19:10

סאבנוביץ' הנהדר מחזיק את היתרון של ולנסיה
פרסם תגובה