החציל האצטקי כתב:לדוסון יש הרבה מה להציע בצד השני של המגרש (על אף התדמית הבעייתית), ויש עוד לאן להתקדם התקפית.
סילבן זה מוצר שלם.
אני מסכים ששון מראה שגם מבחינת אופי, יש עם מה לעבוד.
סילבן רחוק מלהיות מוצר שלם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:לדוסון יש הרבה מה להציע בצד השני של המגרש (על אף התדמית הבעייתית), ויש עוד לאן להתקדם התקפית.
סילבן זה מוצר שלם.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:לדוסון יש הרבה מה להציע בצד השני של המגרש (על אף התדמית הבעייתית), ויש עוד לאן להתקדם התקפית.
סילבן זה מוצר שלם.
סילבן רחוק מלהיות מוצר שלם
החציל האצטקי כתב:מוצר מוגמר שלא יתקדם כבר לשום מקום. זו הייתה הכוונה.
החציל האצטקי כתב:מוצר מוגמר שלא יתקדם כבר לשום מקום. זו הייתה הכוונה.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:מוצר מוגמר שלא יתקדם כבר לשום מקום. זו הייתה הכוונה.
אם דיוויד בלו שיפר את ההגנה שלו פלאים דווקא בשנים האחרונות של הקריירה, אז כל אחד יכול
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:מוצר מוגמר שלא יתקדם כבר לשום מקום. זו הייתה הכוונה.
אם דיוויד בלו שיפר את ההגנה שלו פלאים דווקא בשנים האחרונות של הקריירה, אז כל אחד יכול
RomanR כתב:ראשון מסריחה את הפרקט, עושה רושם שימיו של שיבק שם מתקצרים
RomanR כתב:RomanR כתב:ראשון מסריחה את הפרקט, עושה רושם שימיו של שיבק שם מתקצרים
תם הטקס, שיבק פוטר
MTA2311 כתב:RomanR כתב:RomanR כתב:ראשון מסריחה את הפרקט, עושה רושם שימיו של שיבק שם מתקצרים
תם הטקס, שיבק פוטר
הייתה לי תחושה שזה יבוא היום. דרוקר פנוי.
my man כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:RomanR כתב:ראשון מסריחה את הפרקט, עושה רושם שימיו של שיבק שם מתקצרים
תם הטקס, שיבק פוטר
הייתי ער ב2:27
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:RomanR כתב:ראשון מסריחה את הפרקט, עושה רושם שימיו של שיבק שם מתקצרים
תם הטקס, שיבק פוטר
הייתי ער ב2:27
פרי הולך לישון ב8 בערך
שיבק חתם בעונותיים האחרונות פעמיים בקבוצות שהגיעו לגמר הפלייאוף/ פיינל פור
מכבי תל אביב הגיעה בעונותיים האחרונות 0 פעמים לגמר
אין פואנטה
yanay21 כתב:נמאס כבר מרכבת המאמנים הבלתי נגמרת
בהתאם לדרישת תובע האיגוד, אנדרו גאודלוק שלח מכתב התנצלות. סטודמאייר עוד לא עשה זאת. יש לו עד 6 ומסתמן שישלח רק מכתב הבהרה ללא התנצלות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים