Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני באמת תוהה בנוגע לעניין הזה. בשלב מסויים, כל מאמן מגיע לכל הקבוצה, הם משבחים אותם כשהם מצליחים, בעונה הבאה כשהם נכשלים עורפים את ראשם. לא עדיף פשוט לתת להם חוזה לטווח ארוך ושיבנו את הקבוצה בסבבה? הם טובים באותה מידה. כלומר, גרועים באותה מידה
אין בזה באמת היגיון...
וזה פשוט הזוי. קטש זוכה באליפות ב2010, ומקפץ בין קבוצות מאז. אז זה או שאין משמעות למאמן, או שהם עורפים ראשים כל כך בקלות שהמאמן לא יכול לצקת משמעות לתפקיד שלו.
באותה מידה, כרגע, גם אני יכול לאמן
אין משמעות למאמן כי אין משמעות לליגה
אנחנו מועדון הצניחה חופשית ועדיין לנצח את המכבי/לקחת ממכבי אליפות זה הדבר היחידי שמניע קבוצות
ועדיין, משיקולי נוחות נטו עדיף פשוט להשאיר מאמן רע אחד ולא להחליפו במאמן רע אחר, ולו רק משיקולי חיסכון. קבוצות שאינן מכבי לוקחות אליפות כשמכבי חלשה, וכשיש לה זרים שנותנים פיינל פור טוב(כי מה שקורה עד הפיינל פור לא משנה בכל מקרה). אף פעם לא הייתה קבוצה עם איזה סיסטם מהגיהינום שנתנה נוקאאוט למכבי. זה הכול שכונה, אז לא חבל על כל הקטע של הפיטורים, אם המאמן הזה הולך לחזור עוד שלוש שנים, אחרי שפתאום יצליח באיזו הרצליה או אילת?
באמת, אני כבר לא יודע מי מאמן איפה היום. זה כמו השחקנים הישראלים. נגיד, אני יודע שאבי בן שימול, שהוא סבבה, היה בראשון בעונת האליפות שלהם. אין לי מושג איפה הוא עכשיו, אולי הוא פרש, אולי הוא מת, אולי הוא בהרצליה. הכול פשוט חסר טעם. גם כשמכבי עוד הייתה קבוצה.