המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:חשוב לי לציין שיש שחקן של הלייקרס שנקרא זובאק, וזה שם של פוקימון
rc4991 כתב:yanay21 כתב:חשוב לי לציין שיש שחקן של הלייקרס שנקרא זובאק, וזה שם של פוקימון
כשהמאמן מעלה אותו למשחק הוא אומר "זובאק אני בוחר בך"
ילדותי מדי?
felix_r כתב:https://twitter.com/BSO/status/834471187795365888/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
arel123 כתב:felix_r כתב:https://twitter.com/BSO/status/834471187795365888/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
חרמן
RomanR כתב:אני רק שאלה למביני עניין, וולטון לא היה אמור להיות המושיע של הלייקרס? איך הם עדיין נראים כמו מכבי?
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:חשוב לי לציין שיש שחקן של הלייקרס שנקרא זובאק, וזה שם של פוקימון
כשהמאמן מעלה אותו למשחק הוא אומר "זובאק אני בוחר בך"
ילדותי מדי?
שבית את ליבי לנצח, לא משנה כמה בדיחות גרועות תריץ מכאן והלאה.
yanay21 כתב:RomanR כתב:אני רק שאלה למביני עניין, וולטון לא היה אמור להיות המושיע של הלייקרס? איך הם עדיין נראים כמו מכבי?
לא מבין עניין, אבל בשלב מסויים הם דווקא נראו אחלה, ואפילו היו בתמונת הפלייאוף, 6-8 כזה. אבל הם פשוט לא בנויים טוב. וזה לא על הראש של לוק. בשנה שעברה הם היו מהגרועות בליגה(אם לא הכי גרועה). לא רק שמאמן לא יכול לעשות שינוי כזה בשנה, אלא שבNBA, כשהחוזים יותר מורכבים, ויש טריידים, וזכויות טרייד, והתחייבויות קודמות, וכו' וכו', זה לא קל לתקן. והרי בNBA בניית קבוצה זה לרוב לא על המאמן, אלא אם אתה פופ או דוק ריברס.
אני מאמין בו, אם הלייקרס לא יכנסו להשמדה עצמית, כמו שקורה לקבוצות ללא כיוון
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:אני רק שאלה למביני עניין, וולטון לא היה אמור להיות המושיע של הלייקרס? איך הם עדיין נראים כמו מכבי?
לא מבין עניין, אבל בשלב מסויים הם דווקא נראו אחלה, ואפילו היו בתמונת הפלייאוף, 6-8 כזה. אבל הם פשוט לא בנויים טוב. וזה לא על הראש של לוק. בשנה שעברה הם היו מהגרועות בליגה(אם לא הכי גרועה). לא רק שמאמן לא יכול לעשות שינוי כזה בשנה, אלא שבNBA, כשהחוזים יותר מורכבים, ויש טריידים, וזכויות טרייד, והתחייבויות קודמות, וכו' וכו', זה לא קל לתקן. והרי בNBA בניית קבוצה זה לרוב לא על המאמן, אלא אם אתה פופ או דוק ריברס.
תודה על התשובה המעמיקה. אני לא כל כך עוקב אחרי הליגה הזאת, מהמעט שיצא לי לראות אותם הם נראו לא טוב. אני זוכר שהוא הגיע בקול תרועה רמה אחרי פתיחת העונה המצויינת עם הווריירס שנה שעברה. אולי זה באמת תהליכים עמוקים יותר ואפילו מאמן טוב (בהנחה שהוא כזה) לא יכול להפוך לוזרים לווינרים בעונה אחת
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:אני רק שאלה למביני עניין, וולטון לא היה אמור להיות המושיע של הלייקרס? איך הם עדיין נראים כמו מכבי?
תודה על התשובה המעמיקה. אני לא כל כך עוקב אחרי הליגה הזאת, מהמעט שיצא לי לראות אותם הם נראו לא טוב. אני זוכר שהוא הגיע בקול תרועה רמה אחרי פתיחת העונה המצויינת עם הווריירס שנה שעברה. אולי זה באמת תהליכים עמוקים יותר ואפילו מאמן טוב (בהנחה שהוא כזה) לא יכול להפוך לוזרים לווינרים בעונה אחת
וד"ש לשמעון מזרחי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים