המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני מסכים, אבל אם הוא בא, צריך שיהיה מספיק גבוהים לחפות על מקרה שהוא יהיה חלש.
אשמח שהוא יבוא ל4-5 של מלי, תייס, דאנסטון, טיוס ושגב למשל
לא רוצה עוד איזה 3-4 שחקנים אולי?
4 שחקנים בכירים ב4-5 זה עד כדי כך הזוי?
אוי ואבוי.
ואז אתה מוסיף עוד 2, שזה 6 שחקנים בקו הקדמי כש-4 מהם זרים
החציל האצטקי כתב:חבר'ה, הדיון הוא על אטקינס. לא על שמות ממוחזרים מאשכולות אחרים.
החציל האצטקי כתב:הוא גבוה יורוליג לגיטימי ביותר בצד אחד של המגרש. אני לא מכיר הרבה שחקני הגנה בלבל הזה.
נכון שהוא עלול להיות חלש התקפית, אבל זה לאו דווקא מצריך גיבוי של גבוהים אחרים. סה"כ אומר שהגארדים יצטרכו להכתיב את הטון.
החציל האצטקי כתב:זה לא יקרה וזה לא מעניין.
גם לתת שמות ספציפיים, בטח של שחקני יורוליג בכירים, זה די מטומטם.
את אטקינס, בשונה מכל השמות שאתם מציעים כאן, מכבי יכולה להביא כמעט בוודאות.
השאלה מה הערך האמיתי שלו כרגע.
החציל האצטקי כתב:זה לא יקרה וזה לא מעניין.
גם לתת שמות ספציפיים, בטח של שחקני יורוליג בכירים, זה די מטומטם.
את אטקינס, בשונה מכל השמות שאתם מציעים כאן, מכבי יכולה להביא כמעט בוודאות.
השאלה מה הערך האמיתי שלו כרגע.
איתי-שגב כתב:אני אשמח לדעת איפה אתה חושב שהוא יכול להיות מתופקד.
Mitelka כתב:דיברתי על אטקינס בתחילת השנה שזו גניבה ענקית של חולון. שחקן נהדר, אני ממש לא רואה "נגרות" התקפית שלו. להפך, היד מאוד רכה, יש לו פוסט אפ נחמד ו"חוש" ברחבה שמאוד מזכיר שחקנים כמו טיוס שהכדורים נופלים לידם. אני הייתי שמח לראות אותו במכבי.
ריצ'ארד הוואל במשחק סביר אתמול נגד חולון - 13 נק', לא מעט החטאות, אבל...18 ריבאונדים (12 הגנה, 6 התקפה) הדבר שהכי חשוב ומכבי שנה שנייה נופלת על זה זה גבוה שמסוגל להוריד מספר דו ספרתי של ריבאונדים. אין לנו את זה מאז טיוס. אנחנו נאנסים בריבאונד משחק אחר משחק. אני חושב שאחד מהם - הוואל או אטקינס יכולים להוות משענת נחמדה ליורוליג וכח חזק לליגה. מסביב ל"כוכבים" שאמורים לתת תפוקה מירבית ביורוליג, הם שחקני הבאלנס שמסוגלים לתת 10-15 דקות ביורוליג ולפרק בלי למצמץ את הליגה.
felix_r כתב:Mitelka כתב:דיברתי על אטקינס בתחילת השנה שזו גניבה ענקית של חולון. שחקן נהדר, אני ממש לא רואה "נגרות" התקפית שלו. להפך, היד מאוד רכה, יש לו פוסט אפ נחמד ו"חוש" ברחבה שמאוד מזכיר שחקנים כמו טיוס שהכדורים נופלים לידם. אני הייתי שמח לראות אותו במכבי.
ריצ'ארד הוואל במשחק סביר אתמול נגד חולון - 13 נק', לא מעט החטאות, אבל...18 ריבאונדים (12 הגנה, 6 התקפה) הדבר שהכי חשוב ומכבי שנה שנייה נופלת על זה זה גבוה שמסוגל להוריד מספר דו ספרתי של ריבאונדים. אין לנו את זה מאז טיוס. אנחנו נאנסים בריבאונד משחק אחר משחק. אני חושב שאחד מהם - הוואל או אטקינס יכולים להוות משענת נחמדה ליורוליג וכח חזק לליגה. מסביב ל"כוכבים" שאמורים לתת תפוקה מירבית ביורוליג, הם שחקני הבאלנס שמסוגלים לתת 10-15 דקות ביורוליג ולפרק בלי למצמץ את הליגה.
תפסיק לחפש מתחת לפנס. אז שידרו אתמול את המשחק חולון נגד הפועל ת"א, אז?
Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:דיברתי על אטקינס בתחילת השנה שזו גניבה ענקית של חולון. שחקן נהדר, אני ממש לא רואה "נגרות" התקפית שלו. להפך, היד מאוד רכה, יש לו פוסט אפ נחמד ו"חוש" ברחבה שמאוד מזכיר שחקנים כמו טיוס שהכדורים נופלים לידם. אני הייתי שמח לראות אותו במכבי.
מה?! לא הבנתי.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
felix_r כתב:Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:דיברתי על אטקינס בתחילת השנה שזו גניבה ענקית של חולון. שחקן נהדר, אני ממש לא רואה "נגרות" התקפית שלו. להפך, היד מאוד רכה, יש לו פוסט אפ נחמד ו"חוש" ברחבה שמאוד מזכיר שחקנים כמו טיוס שהכדורים נופלים לידם. אני הייתי שמח לראות אותו במכבי.
מה?! לא הבנתי.
אם תמשיך לחפש שחקנים במשחקים שמשודרים בארוץ הספורט, לא תגיע רחוק
Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:דיברתי על אטקינס בתחילת השנה שזו גניבה ענקית של חולון. שחקן נהדר, אני ממש לא רואה "נגרות" התקפית שלו. להפך, היד מאוד רכה, יש לו פוסט אפ נחמד ו"חוש" ברחבה שמאוד מזכיר שחקנים כמו טיוס שהכדורים נופלים לידם. אני הייתי שמח לראות אותו במכבי.
מה?! לא הבנתי.
אם תמשיך לחפש שחקנים במשחקים שמשודרים בערוץ הספורט, לא תגיע רחוק
או קיי. גם טיוס, פרקינס, פארגו, האניקט וקלייבורן שודרו בערוץ הספורט.
felix_r כתב:Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:felix_r כתב:
מה?! לא הבנתי.
אם תמשיך לחפש שחקנים במשחקים שמשודרים בארוץ הספורט, לא תגיע רחוק
או קיי. גם טיוס, פרקינס, פארגו, האניקט וקלייבורן שודרו בערוץ הספורט.
ועוד 1000 שחקנים זרים אחרים ששיחקו בליגה ולא הגיעו לכלום. אז ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran ו־12 אורחים