אחדשיודע כתב:אם גם במעט שנותר לו לשחק בברוקלין הוא לא ירשים, סביר מאוד להניח שיתקשה לקבל חוזה (מובטח) לעונה הבאה. כרגע נראה שהוא יימצא את עצמו בחוץ.
חלום לראות אותו במכבי. שחקן מרגש.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:אם גם במעט שנותר לו לשחק בברוקלין הוא לא ירשים, סביר מאוד להניח שיתקשה לקבל חוזה (מובטח) לעונה הבאה. כרגע נראה שהוא יימצא את עצמו בחוץ.
אחדשיודע כתב:אם כי צריך לזכור שבשנה הבאה כל קבוצה תזכה לשני מקומות נוספים ברוסטר, לשחקנים (עם משכורת נמוכה) שישחקו בעיקר בדי-ליג ויקבלו מידי פעם קריאות ל-"קבוצה הבכירה". ככה שייתכן שכל התפיסה שלנו תשתנה, ונראה יותר שחקנים שהם בגדר "פוטנציאל לא ממומש" מקבלים צ'אנס. נראה מה הוא יעשה בברוקלין בכל אופן.
The difference between these new slots and players that are currently assigned to the D-League (like for example Diamond Stone) is that these “two-way contracts” differentiate the pay to be received by these players depending on whether they are in the NBA or D-League. If they’re in the NBA, they’re paid the standard NBA minimum salary (or whatever is otherwise negotiated). Yet if they’re in the D-League, they only receive a seasonal salary of $50,000 to $75,000.
Compensation isn’t spelled out in the terms sheet provided by the league, but multiple sources have reported that players on these contracts will draw D-League money for the most part, but earn a prorated minimum NBA salary for every regular-season day they spend with their NBA club. So, for example, a 2017-18 rookie that gets called up to practice for a day with his NBA team would make about an extra $5,000 for doing so, in addition to the $50,000-75,000 they’re making as a D-League player.
החציל האצטקי כתב:ולאדה דיבאץ' מספר שהקינגס יצרפו (כצפוי) את בוגדן בוגדנוביץ' בקיץ.
אני לא מכיר הרבה שחקנים באירופה שיהיו מסוגלים להביא לפנרבחצ'ה את הדברים שהוא נותן להם.
החציל האצטקי כתב:הנטס חתכו את לואיס סקולה.
החציל האצטקי כתב:הניקס חותכים את ברנדון ג'נינגס ויחתימו במקומו את צ'סון רנדל.
yanay21 כתב:אם הייתי הGM של הניקס, הייתי עושה טרייד על מלו. הם לא יגיעו איתו לכלום, והוא כבר לא ילד. צריכים לעשות עליו טרייד, להביא עוד איזה כוכב או שניים, ולבנות סביבם וסביב פורזינגיס.
arel123 כתב:עוד מכה לניקס: ג'ואקים נואה גמר את העונה
הסנטר הצרפתי יעבור ניתוח בברכו.
http://nba.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 26&lang=he
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אם הייתי הGM של הניקס, הייתי עושה טרייד על מלו. הם לא יגיעו איתו לכלום, והוא כבר לא ילד. צריכים לעשות עליו טרייד, להביא עוד איזה כוכב או שניים, ולבנות סביבם וסביב פורזינגיס.
הוא לא הצליח להעביר אותו בחלון ההעברות האחרון. אם הקאבס לא יצליחו לזכות באליפות אני מנחש ששוב תעלה האפשרות של מלו תמורת לאב.
מלו מוכן לעבור רק למקום שיש לו בו סיכוי לזכות באליפות. אם לא, הוא פשוט ימשיך בניקס.
אחדשיודע כתב:arel123 כתב:עוד מכה לניקס: ג'ואקים נואה גמר את העונה
הסנטר הצרפתי יעבור ניתוח בברכו.
http://nba.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 26&lang=he
כאילו שזה לא היה צפוי...
עוד החתמה נוראית של הניקס.
yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:אם הייתי הGM של הניקס, הייתי עושה טרייד על מלו. הם לא יגיעו איתו לכלום, והוא כבר לא ילד. צריכים לעשות עליו טרייד, להביא עוד איזה כוכב או שניים, ולבנות סביבם וסביב פורזינגיס.
הוא לא הצליח להעביר אותו בחלון ההעברות האחרון. אם הקאבס לא יצליחו לזכות באליפות אני מנחש ששוב תעלה האפשרות של מלו תמורת לאב.
מלו מוכן לעבור רק למקום שיש לו בו סיכוי לזכות באליפות. אם לא, הוא פשוט ימשיך בניקס.
יש לו no trade clause?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים