המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הוא ייתן בוודאות את מה שהכי חסר, שזה ריבאונד
הוא גדול על הליגה
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא ייתן בוודאות את מה שהכי חסר, שזה ריבאונד
הוא גדול על הליגה
אני תוהה אם את צינית.
(למרות שאני זוכר שאת תמיד צינית במה שקשור למכבי)
הקבוצה תצטרך להשלים את החתמתו של סימפסון עד מחר (רביעי) בשעה 19:00, המועד האחרון לרישום שחקנים ביורוליג, כדי שיוכל לעזור לה במשחקים שנותרו באירופה.
הצופה כתב:טוב ליהודים או רע?
האמריקאי בן ה-296, שחקנה של נס ציונה בעבר
RomanR כתב:דובי פיק מראה שהוא לא חייב לדעת את הפרטים, העיקר לפרסם ראשון.האמריקאי בן ה-296, שחקנה של נס ציונה בעבר
החציל האצטקי כתב:הקבוצה תצטרך להשלים את החתמתו של סימפסון עד מחר (רביעי) בשעה 19:00, המועד האחרון לרישום שחקנים ביורוליג, כדי שיוכל לעזור לה במשחקים שנותרו באירופה.
סבבה.
הביאו מישהו שיעבה את הקו הקדמי ביורוליג.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:הקבוצה תצטרך להשלים את החתמתו של סימפסון עד מחר (רביעי) בשעה 19:00, המועד האחרון לרישום שחקנים ביורוליג, כדי שיוכל לעזור לה במשחקים שנותרו באירופה.
סבבה.
חציל, מה דעתך על ההחתמה? מעניין אותי לשמוע דעתך על השחקן.
החציל האצטקי כתב:הקבוצה תצטרך להשלים את החתמתו של סימפסון עד מחר (רביעי) בשעה 19:00, המועד האחרון לרישום שחקנים ביורוליג, כדי שיוכל לעזור לה במשחקים שנותרו באירופה.
סבבה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:הקבוצה תצטרך להשלים את החתמתו של סימפסון עד מחר (רביעי) בשעה 19:00, המועד האחרון לרישום שחקנים ביורוליג, כדי שיוכל לעזור לה במשחקים שנותרו באירופה.
סבבה.
חציל, מה דעתך על ההחתמה? מעניין אותי לשמוע דעתך על השחקן.
אם אני אשנה את השם שלי לחציל הדעה שלי תהיה רלוונטית פתאום? כי אני ראיתי את כל המשחקים שלו בנס ציונה
אבל לא משנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים