המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:מה הרעיון בלהביא את סימפסון ולא לרשום אותו ישר לליגה?! לא נמאס כבר מהמשחקים המפגרים האלו?
מילר גמור. וגם אם לא, הרי הכי צפוי בעולם שהוא גומר את העונה במשחק הראשון שלו בליגה.. זאת קארמה שאי אפשר לברוח ממנה
ShiriV כתב:מה הרעיון בלהביא את סימפסון ולא לרשום אותו ישר לליגה?! לא נמאס כבר מהמשחקים המפגרים האלו?
מילר גמור. וגם אם לא, הרי הכי צפוי בעולם שהוא גומר את העונה במשחק הראשון שלו בליגה.. זאת קארמה שאי אפשר לברוח ממנה
שועל כתב:ShiriV כתב:מה הרעיון בלהביא את סימפסון ולא לרשום אותו ישר לליגה?! לא נמאס כבר מהמשחקים המפגרים האלו?
מצד שני מילר הוא שובר שוויון אמיתי
my man כתב:אני אוהב אותו..ואפילו רציתי אותו אחרי הקדנציה הראשונה שלו בארץ..
אבל זה פשוט עוד שחקן מהליגה המקומית..בשביל מה אבי אבן מקבל כסף?
שאלה לא קשורה בכלל- האם אבי אבן היה חלק מהמערכת בתקופת מוני?
החציל האצטקי כתב:ShiriV כתב:מה הרעיון בלהביא את סימפסון ולא לרשום אותו ישר לליגה?! לא נמאס כבר מהמשחקים המפגרים האלו?
החתימו את מילר כדי לבנות איתו משהו לאורך זמן. החתימו אותו על חוזה ארוך טווח אחרי שהוא נפצע.
הם רוצים לראות אותו משחק ועוזר לקבוצה כבר העונה.
עם כל הכבוד לדיימון סימפסון האימתני, צריך לחכות לקווינסי.
ShiriV כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:מה הרעיון בלהביא את סימפסון ולא לרשום אותו ישר לליגה?! לא נמאס כבר מהמשחקים המפגרים האלו?
מצד שני מילר הוא שובר שוויון אמיתי
ואם התסריט שציינתי יצא לפועל מילה במילה, לא תרגיש שוב שרימו אותך?
שועל כתב:לא מבין למה צריך להביא חיזוק ליורוליג, הם כאילו לא קולטים שזה גמור?
שועל כתב:לא מבין למה צריך להביא חיזוק ליורוליג, הם כאילו לא קולטים שזה גמור?
my man כתב:שועל כתב:לא מבין למה צריך להביא חיזוק ליורוליג, הם כאילו לא קולטים שזה גמור?
לדעתי זה לא חיזוק ליורוליג(אם כי מבחינתם חשוב גם לא לסיים אחרונים)..כמו שאחדשיודע אמר..
הם יבחנו את החיבור של סימפסון דרך היורוליג ובעוד חודש שייגמר יחליטו מי עדיף קווינסי או דיימון..
my man כתב:יום אחד אני אשתגע בגללך...
אתה במו אצבעותיך כתבת שהוא סוס מת וגמור..
העונה הזו נשאר לקחת ממנה רק את האליפות בארץ- סימפסון יעזור למכבי בזה(ואני מתיימר לומר בוודאות)
אחדשיודע כתב:שועל כתב:לא מבין למה צריך להביא חיזוק ליורוליג, הם כאילו לא קולטים שזה גמור?
1) לא להתבזות.
2) להפחית עומס.
3) ניצחון ביורוליג שווה 40 אלף אירו.
4) לבחון את ההשתלבות שלו.
החציל האצטקי כתב:my man כתב:יום אחד אני אשתגע בגללך...
אתה במו אצבעותיך כתבת שהוא סוס מת וגמור..
העונה הזו נשאר לקחת ממנה רק את האליפות בארץ- סימפסון יעזור למכבי בזה(ואני מתיימר לומר בוודאות)
אנחנו מדברים פה על פאוור פורוורד טופ3 באירופה, כשבריא.
אם האלטרנטיבה שמביאים לו זה ורסיה אמריקאית של איתי שגב, אז אני מעדיף לתת לו צ'אנס.
הדיאגנוזה שלי כרופא הקבוצה לא רלוונטית.
בתור מה הוא אמור לשחק?
5 גמד ליד ויקטור ראד?
4 עם אפס טווח קליעה ליד קולטון?
בוא נראה מה הוא עושה ביורוליג. בוא נראה אם קווינסי חוזר ואיך. לפיינל פור נגיע. אין מה למהר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Gevaudan, Shay_uzan ו־14 אורחים