המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני בניתי על בלייזר, אבל הוא לא הראה שום מגמת שיפור.
שועל כתב:yanay21 כתב:אני בניתי על בלייזר, אבל הוא לא הראה שום מגמת שיפור.
אכן. פוטנציאל יש שם.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
yanay21 כתב:אני בניתי על בלייזר, אבל הוא לא הראה שום מגמת שיפור.
my man כתב:yanay21 כתב:אני בניתי על בלייזר, אבל הוא לא הראה שום מגמת שיפור.
נכון..
אגב בזמנו הייתי בטוח שבן אלטיט יהיה הדבר הבא..פשוט אכזבה.
בן רייס היה אמור להחליף את פניני..
המצב באמת בקאנטים..אין אף אחד שאפשר לחשוב עליו..
RomanR כתב:אני מצטער, אבל משעור אוברייטד ברמות. חצי מהזמן הוא עושה צעדים בכלל, וכל "משאבת הריבאונדים" הזאת טובה רק לליגת הגמדים חסרת הכשרון שלנו
yanay21 כתב:כי זה לא באמת "לחשוב". כלומר, לבן רייס עוד ניתן free pass כי הוא פצע מאתיים פעמים.
אבל בן אלטיט, ובלייזר, ושגב ומשעור וכל אלו הם באמת פוטנציאל גדול. כלומר, זה לא שטעינו. זה פשוט שהם הפסיקו לעבוד על המשחק שלהם. תחשוב מה היה קורה אם אלטיט ושגב היו מפתחים קליעה נורמלית ומשחק פוסט? או שמשעור היה קולע לשלוש?
אבל כלום.
יש דברים שאתה עוד מוותר, אבל רק כשיש סיבה. נגיד, אם אתה רכז ענק, זה סבבה שלא תשמור. אם אתה מפלצת הגנתית(היי רנדל), אתה יכול להיות מוגבל התקפית. אבל הם לא עושים כלום בצורה טובה. כלום.
RomanR כתב:אני מצטער, אבל משעור אוברייטד ברמות. חצי מהזמן הוא עושה צעדים בכלל, וכל "משאבת הריבאונדים" הזאת טובה רק לליגת הגמדים חסרת הכשרון שלנו
roy1000 כתב:yanay21 כתב:כי זה לא באמת "לחשוב". כלומר, לבן רייס עוד ניתן free pass כי הוא פצע מאתיים פעמים.
אבל בן אלטיט, ובלייזר, ושגב ומשעור וכל אלו הם באמת פוטנציאל גדול. כלומר, זה לא שטעינו. זה פשוט שהם הפסיקו לעבוד על המשחק שלהם. תחשוב מה היה קורה אם אלטיט ושגב היו מפתחים קליעה נורמלית ומשחק פוסט? או שמשעור היה קולע לשלוש?
אבל כלום.
יש דברים שאתה עוד מוותר, אבל רק כשיש סיבה. נגיד, אם אתה רכז ענק, זה סבבה שלא תשמור. אם אתה מפלצת הגנתית(היי רנדל), אתה יכול להיות מוגבל התקפית. אבל הם לא עושים כלום בצורה טובה. כלום.
צר לי, אבל לאף אחד מהשחקנים האלה אין כשרון ברמה של יורוליג ומעולם לא היה.
yanay21 כתב:אני לא מסכים. הם פשוט לא יכולים להביא את עצמם לפיתוח היכולות המתאימות, אבל הפוטנציאל שם. יש לא מעט שחקנים ביורוליג שהם לא טורפים את המגרש
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני לא מסכים. הם פשוט לא יכולים להביא את עצמם לפיתוח היכולות המתאימות, אבל הפוטנציאל שם. יש לא מעט שחקנים ביורוליג שהם לא טורפים את המגרש
לא. זה לא זה. לאלטיט ושגב יש אתלטיות אבל אין להם כשרון כדורסל.
כשרון אתה רואה כבר בגיל 18. לאף אחד מהשחקנים הישראלים אין את זה.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני לא מסכים. הם פשוט לא יכולים להביא את עצמם לפיתוח היכולות המתאימות, אבל הפוטנציאל שם. יש לא מעט שחקנים ביורוליג שהם לא טורפים את המגרש
yanay21 כתב:RomanR כתב:אני מצטער, אבל משעור אוברייטד ברמות. חצי מהזמן הוא עושה צעדים בכלל, וכל "משאבת הריבאונדים" הזאת טובה רק לליגת הגמדים חסרת הכשרון שלנו
העדפה מתקנת יא גזען.
שוב, זה לא שהוא מדהים עכשיו, אבל אני כן חושב שהפוטנציאל קיים. כלומר, הוא כן אתלט יחסית לישראלי(שזו הרמה להנחתה של "האם הוא מגדיר את עצמו כפלסטיני", אבל זה לא השרשור הנכון)
yanay21 כתב:כנראה שנסכים שלא להסכים בקטע הזה. אני לא חושב שחייבים טונות של כישרון, אלא עבודה קשה. כלומר, אפשר להיות לא מוכשר, לא שחקן שיש סביבו הילה, אבל להיות שחקן טוב כי עבדת קשה על היכולות שלך. אני מאמין שבתיאוריה, לו היה לשחקנים שהזכרתי אופי, הם היו יכולים להיות אחלה שחקני יורוליג
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־16 אורחים