פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר : גלבוע גליל נגד מכבי ת"א שבת 20:30 ספורט 5

04 מרץ 2017, 23:41

אגב, הייתה הפרה של 8 שניות במהלך של גלבוע?

04 מרץ 2017, 23:41

RomanR כתב:אגב, הייתה הפרה של 8 שניות במהלך של גלבוע?

לדעתי כן

04 מרץ 2017, 23:43

הייתה, אבל מה זה משנה לא היה מישהו על הפרקט שאשכרה היה יכול לנצח את המשחק הזה.

04 מרץ 2017, 23:45

shayD כתב:

סילי :heart

04 מרץ 2017, 23:47

shayD כתב:

זה משנה כי זה עניין של עיקרון, הם יודעים יפה מאוד לשרוק את עבירות החצי כשהכדור של גאודלוק פוגע בשחקן יריב ועובר את החצי, כשזה לטובת מכבי הם נאלמים דום

04 מרץ 2017, 23:47

arel123 כתב:
shayD כתב:

אל תהיה טיפשון...

04 מרץ 2017, 23:48

shayD כתב:
arel123 כתב:
shayD כתב:

אל תהיה טיפשון...

זה היה ציני :wubyellow

04 מרץ 2017, 23:49

מתי גייט 11 ו7 יפנימו משהו?? הם הולכים אחרי ההנהלה כמו חבורה של מטומטמים. צריך מחאה (ולא, לא כמו בעונה שעברה במחאה המנויים שהם דאגו רק לתחת שלהם) שתגרום לשינוי. צריך לעשות משהו בסגנון של ברצלונה שאוהדים שלהם מניפים מטפחות לבנות במהלך משחקים מבישים שלהם...

04 מרץ 2017, 23:51

Weems13 כתב:מתי גייט 11 ו7 יפנימו משהו?? הם הולכים אחרי ההנהלה כמו חבורה של מטומטמים. צריך מחאה (ולא, לא כמו בעונה שעברה במחאה המנויים שהם דאגו רק לתחת שלהם) שתגרום לשינוי. צריך לעשות משהו בסגנון של ברצלונה שאוהדים שלהם מניפים מטפחות לבנות במהלך משחקים מבישים שלהם...

תגיד לי אתה,

את מי אתה חושב שמעניין גייט 11 או גייט 7?

גם בעיניי ההנהלה הם חבורת ילדים עם פצעונים על הפנים שמונהגים על ידי אדם בגיל העמידה שחובש בנדנה ומשקפי שמש וקורא לעצמו על שם חיות בר כאילו הוא נתקע בשישי בלילה במרתפי הדאנג'ן.

04 מרץ 2017, 23:52

אגב, שוב מכבי מסיימת משחק בו היא מנצחת במדד, ומפסידה במשחק, איזה כיף בליגת ה"על" שלנו

04 מרץ 2017, 23:57

shayD כתב:
Weems13 כתב:מתי גייט 11 ו7 יפנימו משהו?? הם הולכים אחרי ההנהלה כמו חבורה של מטומטמים. צריך מחאה (ולא, לא כמו בעונה שעברה במחאה המנויים שהם דאגו רק לתחת שלהם) שתגרום לשינוי. צריך לעשות משהו בסגנון של ברצלונה שאוהדים שלהם מניפים מטפחות לבנות במהלך משחקים מבישים שלהם...

תגיד לי אתה,

גם בעיניי ההנהלה הם חבורת ילדים עם פצעונים על הפנים שמונהגים על ידי אדם בגיל העמידה שחובש בנדנה ומשקפי שמש וקורא לעצמו על שם חיות בר כאילו הוא נתקע בשישי בלילה במרתפי הדאנג'ן.

הם יכולים לסחוף איתם עוד אלפי מטומטמים וזה יכול לגרום לשינוי.. יש הבדל עם 50 אוהדים ישרקו בוז או יניפו שלטים, לבין זה ש 4000 אוהדים (ביניהם ילדים עם פצעונים על הפנים) יעשו אותו דבר.. ולזה אני מכוון שאני אומר מתי גייט 11 ו7 יעשו משהו

05 מרץ 2017, 00:00

Weems13 כתב:
shayD כתב:

תגיד לי אתה,

הם יכולים לסחוף איתם עוד אלפי מטומטמים וזה יכול לגרום לשינוי.. יש הבדל עם 50 אוהדים ישרקו בוז או יניפו שלטים, לבין זה ש 4000 אוהדים (ביניהם ילדים עם פצעונים על הפנים) יעשו אותו דבר.. ולזה אני מכוון שאני אומר מתי גייט 11 ו7 יעשו משהו

די נו מה אנחנו מפגינים נגד הרכזת שכבה בת-שבע כי היא לא נותנת לנו להכניס וודקה לבקוקי מים בטיול שנתי?

האוהדים לא מעניינים את ההנהלה, בטח לא אלה שמעודדים.
אלה שיושבים באולם, משלמים אלפי שקלים על כסאות יקרים ותאי צפיה- אלה ורק אלה מעניינים אותם.

ולאנשים האלה יקירי, יש דברים יותר חשובים לעשות בחיים.

05 מרץ 2017, 00:28

המחאה לא תבוא מהם, אלא מהתאגדות אוהדים שמנויים כרגע ואכפת להם מהמצב. זה אמנם לוקח זמן אבל זה עוד יקרה לדעתי בזכות קבוצות הפייסבוק בהם כותבים הרבה מנויים..

05 מרץ 2017, 00:37

אגב, המונולוג של בגאצקיס בסוף היה משובח. ההשתלחות שלו בשחקנים הוציאה לי את המילים מהפה
לאיינארס בגאצקיס זה היה יותר מדי ובראיון לאחר המשחק הוא הטיח: "לא ראיתי את מכבי ת"א הערב. ראיתי קבוצה בחולצות צהובות שהשחקנים שלה לא מכבדים את המועדון, את העבודה שלהם, ושאין להם שום בושה. הם פשוט עלו לשחק. כאילו כלום. זה ללא ספק אשמתי כנראה לא הכנתי אותם טוב מספיק במהלך השבוע".

"הייתי פשוט צריך לבקש רק אל תאבדו כדור. 22 איבודים נגד קבוצה שלא עושה הגנה אפילו? בשביל מה אנחנו עולים לשחק?", המשיך הלטבי. "השחקנים הרגישו כנראה יותר מדי טוב ופשוט עלו לשחק כאילו כלום. אני דורש מהם רק דבר אחד: כבוד. שיעשו את העבודה שלהם כמו גברים, כמו שמצופה מהם בספורט מקצועי".

05 מרץ 2017, 01:45

אין גבול לבושה.
פשוט ביזיון.

05 מרץ 2017, 02:31

שמואל1 כתב:אין גבול לבושה.
פשוט ביזיון.

עדיין מקום ראשון, להזכירך, למרות כל הבעיות.

אם זה ביזיון, אז 9 הפסדי הליגה שיש לקבוצתך בטח גורמים לך למחשבות אובדניות...

05 מרץ 2017, 06:58

RomanR כתב:אגב, המונולוג של בגאצקיס בסוף היה משובח. ההשתלחות שלו בשחקנים הוציאה לי את המילים מהפה
לאיינארס בגאצקיס זה היה יותר מדי ובראיון לאחר המשחק הוא הטיח: "לא ראיתי את מכבי ת"א הערב. ראיתי קבוצה בחולצות צהובות שהשחקנים שלה לא מכבדים את המועדון, את העבודה שלהם, ושאין להם שום בושה. הם פשוט עלו לשחק. כאילו כלום. זה ללא ספק אשמתי כנראה לא הכנתי אותם טוב מספיק במהלך השבוע".

"הייתי פשוט צריך לבקש רק אל תאבדו כדור. 22 איבודים נגד קבוצה שלא עושה הגנה אפילו? בשביל מה אנחנו עולים לשחק?", המשיך הלטבי. "השחקנים הרגישו כנראה יותר מדי טוב ופשוט עלו לשחק כאילו כלום. אני דורש מהם רק דבר אחד: כבוד. שיעשו את העבודה שלהם כמו גברים, כמו שמצופה מהם בספורט מקצועי".

מדהים. באיזו שפה הוא נשא את הנאום המרגש הזה?

רק מאמן גדול כמוהו יכול להגיע עם אסטרטגיה של "אל תאבדו כדורים". הוא אמר לשחקנים. מה כבר אפשר לבקש? פסיכי.

05 מרץ 2017, 19:59

לשם שינוי, שמעתי קודם את רז גל במגרש הפתוח מעביר ביקורת חריפה על הישראלים של מכבי.

בסופו של דבר, האמרה הייתה:
החבר'ה הישראלים של מכבי בכו לאורך העונה על מיעוט הדקות.
הם משחקים כבר חודש עם זרים משלימים, והולכים לשחק ככה עוד חודש נוסף לפחות.
הם פשוט לא מספקים את הסחורה.

05 מרץ 2017, 20:09

אבל מקל השחקן המצטיין של החודש

05 מרץ 2017, 20:14

שועל כתב:אבל מקל השחקן המצטיין של החודש

MVP, אני מבקש.
פרסם תגובה