המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:האם יכול להיות שברצלונה תיתן את המשחק לקאנטו?
כי מצד שני שאני חושב על זה ברצלונה תרצה להתאושש אחרי ההפסד בגמר הגביע הספרדי ולדעתי היא תבוא במוטיבציה גבוהה.
וגם היא רוצה להראות לצסקא שהיא חזקה כמוה.
asafb96 כתב:where is the love? כתב:האם יכול להיות שברצלונה תיתן את המשחק לקאנטו?
כי מצד שני שאני חושב על זה ברצלונה תרצה להתאושש אחרי ההפסד בגמר הגביע הספרדי ולדעתי היא תבוא במוטיבציה גבוהה.
בארסה קבוצה תחרותית, ולא תעשה בכוונה
עכשיו כל כך חבל על ההתפרקות מול בארסה. גם אם היינו משחקים נורמלי ולא מרימים ידיים, ומפסידים ב5-6 הפרש, בארסה הייתה בסיכון של אי-עליה אם הם מפסידים לקאנטו ולמכבי בהפרש הרצוי. ב14 הפרש קשה עד בלתי אפשרי לראות את מכבי מנצחת בברצלונה. הדבר היחיד ש"מעודד", זה שאם בארסה מפסידה ביותר מ5 בקאנטו, ומפסידה, לא משנה באיזה הפרש, שבוע הבא מול מכבי, הם עלולים לסיים מקום 2 (למרות שאני לא בטוח בזה). אבל אני מאמין שהם יבואו ויתנו הכל מול קאנטו
where is the love? כתב:האם יכול להיות שברצלונה תיתן את המשחק לקאנטו?
יוסי22 כתב:אם בארסה מפסידה לקאנטו ומכבי מנצחת בשבוע הבא נוצר משולש בהנחה שקאנטו תנצח במחזור האחרון את ז'אלגיריס .
המצב כרגע הוא שבארסה בפלוס 19 , מכבי במינוס 7 וקאנטו במינוס 12 .
כלומר ניצחון של קאנטו ב-10 הפרש למשל שם את בארסה בפלוס 9 , מכבי במינוס 7 וקאנטו במינוס 2 , כלומר ניצחון של מכבי ב-5 הפרש ומעלה יעלה אותה , ניצחון ב-8 ומעלה יעלה אותה מהמקום הראשון.
למעשה במצב כזה ניצחון בין 5-11 של מכבי יעלה גם את מכבי וגם את בארסה , פחות מ-5 מכבי בחוץ יותר מ-11 בארסה בחוץ.
במקרה של ניצחון איטלקי ב-5 הפרש המצב יהיה שברצלונה בפלוס 14 , מכבי ב-7 וקאנטו במינוס 7 .
במצב כזה ניצחון של מכבי בכל הפרש יעלה אותה , רק ניצחון ב-11 הפרש ומעלה יעלה את מכבי למקום הראשון, יותר מ-21 הפרש ובארסה בחוץ ...
בקיצור עם ניצחון של קאנטו וניצחון של מכבי על ז'אלגיריס העסק הולך להסתבך חבל על הזמן.
יוסי22 כתב:למה?
קאנטו יהיו במינוס 6 ובארסה במינוס 2 , או במילים אחרות קאנטו בחוץ בארסה בפנים.
יוסי22 כתב:לא נראה לי .
יש גם יחס מכבי -קאנטו שעומד על + 7 למכבי , למה שהוא יהיה מחוץ לתמונה בבית משולש ?
rc4991 כתב:אני טועה או שריאל כבר לא תלויה בעצמה ומספיק שבילבאו תנצח בשבוע הבא את מלאגה(או אפילו שריאל תפסיד הערב)בשביל שהיא תעוף?
misha כתב:אני זוכר את הזכייה האחרונה שלהם עם סאבוניס ב-95. הגביעים שלפני זה היו באמת מזמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים