המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:משחק הבית של ירושלים נגד ולנסיה ביום שישי בשעה 14:00
felix_r כתב:שמואל1 כתב:משחק הבית של ירושלים נגד ולנסיה ביום שישי בשעה 14:00
קנית כרטיס?
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:משחק הבית של ירושלים נגד ולנסיה ביום שישי בשעה 14:00
קנית כרטיס?
כן ל vip
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:משחק הבית של ירושלים נגד ולנסיה ביום שישי בשעה 14:00
קנית כרטיס?
כן ל vip
IMAX 3D ?
felix_r כתב:שמואל1 כתב:משחק הבית של ירושלים נגד ולנסיה ביום שישי בשעה 14:00
קנית כרטיס?
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:משחק הבית של ירושלים נגד ולנסיה ביום שישי בשעה 14:00
קנית כרטיס?
כן ל vip
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:משחק הבית של ירושלים נגד ולנסיה ביום שישי בשעה 14:00
קנית כרטיס?
כן ל vip
יא אתה לא סאחי
roy1000 כתב:felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:מלאגה ניצחה את באיירן בחוץ במשחק השלישי והקובע ועלתה לחצי הגמר
אבל צירבס
אמרתי לרוי שבאיירן לא עוברת. צירבס לא יכל לשבור לי את המילה
די מפתיע. הם היו הקבוצה הכי איכותית ביורוקאפ.
המנצחת בסדרה של ולנסיה - ירושלים תהיה בעמדה מצויינת לזכות במפעל.
אם מגדל זוכה במפעל הזה.
אורי אלון כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:מלאגה ניצחה את באיירן בחוץ במשחק השלישי והקובע ועלתה לחצי הגמר
אבל צירבס
אמרתי לרוי שבאיירן לא עוברת. צירבס לא יכל לשבור לי את המילה
די מפתיע. הם היו הקבוצה הכי איכותית ביורוקאפ.
המנצחת בסדרה של ולנסיה - ירושלים תהיה בעמדה מצויינת לזכות במפעל.
אם מגדל זוכה במפעל הזה.
1. בנק יהב.
2. קשה לי להאמין שיהיה פה מישהו בפורום שלא יהיה בעד קבוצה שמייצגת את ישראל באירופה. בלתי מתקבל על הדעת.![]()
3. קובאן היא הקבוצה אולי לא הכי טובה אבל בטח הכי בכושר מבין 4 הפיינאליסטיות.
felix_r כתב:בתחילף הפליי-אוף אני הימרתי כאן שירושלים לא תצליח לעבור שתי סדרות מול שתי קבוצות ספרדיות. נראה.
בהצלחה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:בתחילף הפליי-אוף אני הימרתי כאן שירושלים לא תצליח לעבור שתי סדרות מול שתי קבוצות ספרדיות. נראה.
בהצלחה.
הלוואי ואתה צודק, אבל כרגע יש להם סדרה מול קבוצה ספרדית אחת. ההסטוריה כבר לא משנה כלום. זה כמו שתגיד שלא יצא 10 פעמים אדום ברציפות ברולטה, אבל אם כבר יצא 9 פעמים ברציפות, אז זה בסך הכל סיבוב אחד עם הסתברות של 50%.
felix_r כתב:ברור שאין קשר מבחינה הסתברותית. אבל זה ממש לא כמו רולטה, כי כן יש קשר מבחינת מאמץ ועומס ומצטבר לאורך העונה, פציעות וכו. רולטה לא מתעייפת
אין לי בעיה שירושלים כן תנצח. זאת פשוט הייתה הערכת מצב, לא העדפה שלי.
שועל כתב:וולנסיה היא קבוצה, אין לה כוכבים, רק שחקן אחד קולע בספרות כפולות (והוא היחיד שמשחק יותר מ20 דקות למשחק), ולמרות זאת היא קולעת 84 נקודות בממוצע למשחק.
איתי-שגב כתב:שועל כתב:וולנסיה היא קבוצה, אין לה כוכבים, רק שחקן אחד קולע בספרות כפולות (והוא היחיד שמשחק יותר מ20 דקות למשחק), ולמרות זאת היא קולעת 84 נקודות בממוצע למשחק.
מה היחיד שמשחק יותר מ20 דקות? כמה שחקנים יש להם ברוטציה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים