שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:לא ברור לי מה שחקן כמו ווארגס עושה במכבי חיפה.
למה? איפה הוא צריך להיות? בגילבוע/גליל?
ברמה יותר גבוהה, בליגה יותר אטרקטיבית.
כנראה שלא כולם חושבים כמוך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:לא ברור לי מה שחקן כמו ווארגס עושה במכבי חיפה.
הוא ומונרו היו צריכים להיות בירושלים
roy1000 כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:לא ברור לי מה שחקן כמו ווארגס עושה במכבי חיפה.
הוא ומונרו היו צריכים להיות בירושלים
ירושלים משחקת בליגה השניה בטורקיה?
rc4991 כתב:כן, כי זו הרמה שלו...הליגה הטורקית השניה
roy1000 כתב:rc4991 כתב:כן, כי זו הרמה שלו...הליגה הטורקית השניה
זה לא המקום שבו הוא משחק?
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:כן, כי זו הרמה שלו...הליגה הטורקית השניה
ומקל וסילי משחקים ביורוליג, אז?
שטות מוחלטת
שועל כתב:יש שחקנים שלא ברור לי איך הקריירה שלהם כל כך מדשדשת. ווארגס ומונרו הם דוגמה לכאלו. אולי חוסר שכל ויחסי אנוש, אולי סתם חוסר מזל.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:כן, כי זו הרמה שלו...הליגה הטורקית השניה
ומקל וסילי משחקים ביורוליג, אז?
שטות מוחלטת
זה שטות שהוא משחק בליגה השניה בטורקיה? זה שטות שמדובר בשחקן בן 30 ששיא הקריירה שלו שזה עונה בראשון?
שטות אחת גדולה כל המציאות הזו.
rc4991 כתב:גם דונטה סמית' שווה רק ליגה פיליפינית?
עדיין לא התייחסת למקל, סילי ואחרים מהצד השני
roy1000 כתב:rc4991 כתב:גם דונטה סמית' שווה רק ליגה פיליפינית?
עדיין לא התייחסת למקל, סילי ואחרים מהצד השני
נראה לי שאני מתייחס למקל די והותר. במקרה שלו, אם לא היה ישראלי, קריירת היורוליג שלו היית הנגמרת אחרי הפיאסקו בכוכב. לגבי סילי - הוא לא היה אמור להיות ביורוליג והוא לא יהיה ביורוליג בעונה הבאה.
לגבי דונטה - אתה מדבר איתי על בוגר קנטקי ששיחק שנתיים ב- NBA ורק בגלל בעיות בראש התגלגל לדרום אמריקה. מה עשה אדון מונרו בקריירה שלו לפני ראשון? מה גורם לך לחשוב שההצלחה שלו בראשון לא הייתה התעלות חד-פעמית?
rc4991 כתב:יפה שכשזה סילי ומישהו מהסקאלה הנגדית אז זה "משהו שלא היה אמור להיות" אבל כשמדובר באחרים זה לא המצב
לא חסרים שחקנים, משני הצדדים, שלא נמצאים במקום אליו הם שייכים
roy1000 כתב:rc4991 כתב:יפה שכשזה סילי ומישהו מהסקאלה הנגדית אז זה "משהו שלא היה אמור להיות" אבל כשמדובר באחרים זה לא המצב
המשפט הראשון לא ברור.
לגבי המשפט השני - כמעט בכל המקרים ששחקן הופך למשהו מכלום אפשר להסתכל אחורה ולראות את הכישרון (כמו במקרה של דונטה). דריל מונרו לא הראה שום דבר בקריירה שלו שיכול לגרום לך לחשוב שהוא יזה יהלום נשכח. כן, נתן עונה טובה בראשון. חוץ מזה כלום.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:יפה שכשזה סילי ומישהו מהסקאלה הנגדית אז זה "משהו שלא היה אמור להיות" אבל כשמדובר באחרים זה לא המצב
המשפט הראשון לא ברור.
לגבי המשפט השני - כמעט בכל המקרים ששחקן הופך למשהו מכלום אפשר להסתכל אחורה ולראות את הכישרון (כמו במקרה של דונטה). דריל מונרו לא הראה שום דבר בקריירה שלו שיכול לגרום לך לחשוב שהוא יזה יהלום נשכח. כן, נתן עונה טובה בראשון. חוץ מזה כלום.
המשפט הראשון אומר שעם שחקנים כמו סילי ואחרים (ויש מספיק כאלה, לא רק במכבי) נמצאים בקבוצת יורוליג זה רק בטעות, אבל אם שחקן טוב משחק ברמה יותר נמוכה ממנו אז זה מעיד על רמתו האמיתית. פשוט לא נכון ולא חסרות דוגמאות לשני הצדדים
הבעיה של מונרו היא בעיקר שהוא נמוך מדי לסנטר ונופל בין העמדות, לרמת היורוקאפ ומטה זה לא מהותי והוא יכול להיות שם מצויין
שועל כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:יפה שכשזה סילי ומישהו מהסקאלה הנגדית אז זה "משהו שלא היה אמור להיות" אבל כשמדובר באחרים זה לא המצב
המשפט הראשון לא ברור.
המשפט הראשון אומר שעם שחקנים כמו סילי ואחרים (ויש מספיק כאלה, לא רק במכבי) נמצאים בקבוצת יורוליג זה רק בטעות, אבל אם שחקן טוב משחק ברמה יותר נמוכה ממנו אז זה מעיד על רמתו האמיתית. פשוט לא נכון ולא חסרות דוגמאות לשני הצדדים
הבעיה של מונרו היא בעיקר שהוא נמוך מדי לסנטר ונופל בין העמדות, לרמת היורוקאפ ומטה זה לא מהותי והוא יכול להיות שם מצויין
אהמ...
שועל כתב:אשדוד מפרקת את הרצליה
RomanR כתב:שועל כתב:אשדוד מפרקת את הרצליה
איך הפסדנו להם פעמיים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים