איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אבל אבל..לא צעקתי..
השתמשת בסימן קריאה, זאת המקבילה האינטרנטית לצעקה
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שברור בשנתיים-שלוש האחרונות זה שאין קשר בין ההצלחה של ירושלים לכישלון של מכבי
גם בשנים האלה שכל התקשורת מפמפמת את ה''תהליך'' של ירושלים, הם לא היו יותר מקבוצה בינונית
אנחנו נכשלים אך ורק כי המערכת שלנו חולה מהיסוד
זה לא משנה מה קרה.
המצב היום הוא שמכבי תל אביב כבר לא לבד. יש לה תחרות, בין אם זה בא כטעות שלה או כהצלחה של היריבה (זה בא כטעות, או טעויות, שלה).
אני חושב שאם נאבד עוד יותר מהרלוננטיות, זה יהיה הקריסה הסופית שלנו.
אבל זו דעה שלי בסך הכל, ואיך שאני רואה את המצב, בתור אוהד ליברפול כל חיי ומכבי תל אביב ב3 שנים האחרונות, זו ראייה מאוד לא אופטימית.
זה מאוד משנה מה קרה
אין לנו באמת תחרות כי הכסף מדבר ולמכבי יש יותר כסף מלירושלים
מה שהורס אותנו זה הצד הפרסונלי וזה לא קשור לירושלים
זה היה קורה עם או בלי אורי אלון
אני ממש לא מסכים.
עם כמה שהוא בנתיים נכשל לדעתי, יש לאורי אלון חזון. ואמצעים להגשים אותו.
הוא בן אדם מאוד חכם. שחצן, שנוא, שאשמח שלא יהיה קיים בספורט, אבל חכם. וזה לא היה קורה בלעדיו.
גם הארנה (לפחות ממה שאני יודע), לא הייתה נבנית בלעדיו, אז אי אפשר לזלזל בבן אדם. הוא לא בא לקחת אליפות אחת ולהיות מרוצה.
אני חושב שאם הם יקבלו מקום ביורוליג, הרלוונטיות שלנו תרד, ומכאן הכסף ירד.
בין אם זה מנויים, ספונסרים וכל מקור הכנסה אחר, זה ירד לדעתי.
לא, הארנה תוכננה (הרבה?) לפני שהוא הגיע, הפרויקט הזה בכלל לא קשור אליו
מסכים לגבי הרלוונטיות - עוד קבוצה מהארץ, קל וחומר שירושלים, תוריד את העניין ממכבי בכל מה שמשתמע מכך (וכמובן שזה יפגע בהכנסות)
איתי-שגב כתב:אם אני לא טועה, היורוליג מחפשים קבוצות מערים מרכזיות (לונדון, פריז וכו') שיכנסו לליגה.
אני חושב שירושלים זה מספיק אטרקטיבי, בטח שיש בסיס לא רע עם קהל מאוד מוצלח שיותר טוב מהמון קבוצות יורוליג ובעלים עם שאיפות גבוהות.
עם איך שאני רואה את זה, היורוליג יורחב בקרוב, לפחות ל18 קבוצות.
רוצים בכוונה מאנגליה וצרפת כדי להיכנס לשווקים האלה שלא קיימים כרגע. ירושלים בכל מקרה לא תקבל שריון