14 מרץ 2017, 18:45
RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:
כנראה שבסיטואציה כזו זה יהיה תלוי באליפות בארץ
כן, מניח שתהיה לזה הרבה משמעות
לא חושב שאת ברתומיאו מעניינת האליפות בליגת בתי הכנסת שלנו. מה שמעניין אותו זה שיווק, כסף ופיבא. בעוד ירושלים יכולה לצעוק כמה שהיא רוצה שהיא בתהליך, כל עוד שמעון חי היא לא תגיע לשם דרך כרטיס חופשי. מעבר לזה יש הרבה קבוצות עם קצת יותר מסורת באירופה ממגדל
אני חושב שתהיה לו בעיה לסרב לירושלים אם היא תזכה באליפות.
חולק עליך, האליפות בארץ לא מהווה מדד ולא אומרת שום דבר
14 מרץ 2017, 18:50
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:Weems13 כתב:במבנה הנוכחי, לנסות להישאר ביורוליג לתמיד זה כמעט לא אפשרי, גם אם יושקע הרבה כסף בקבוצה. קח לדוגמה את דרושפאקה שהעמידה העונה תקציב גדול ואף החתימה את בלאט - אחד המאמנים הטובים באירופה, ובכל זאת כל זה ככל הנראה לא יספיק להם להישאר ביורוליג בעונה הבאה. לקבוצות ללא שיריון ביורוליג יהיה מאוד קשה להישאר בעקביות וברציפות ביורוליג במתכונתו הנוכחית. יכול להיות וסביר שבשנים הבאות היורוליג יורחב, ואז זה יהיה פחות בעיה. אבל כרגע, לא נראה שאפשר להישאר ביורוליג לתמיד ללא רישיון A.
אם אני לא טועה, היורוליג מחפשים קבוצות מערים מרכזיות (לונדון, פריז וכו') שיכנסו לליגה.
אני חושב שירושלים זה מספיק אטרקטיבי, בטח שיש בסיס לא רע עם קהל מאוד מוצלח שיותר טוב מהמון קבוצות יורוליג ובעלים עם שאיפות גבוהות.
עם איך שאני רואה את זה, היורוליג יורחב בקרוב, לפחות ל18 קבוצות.
ברתלמאו בפירוש אמר בהקשר של ירושלים שהוא מעדיף קבוצות מאירופה. עם כל הכבוד, ירושלים זה לא לונדון או פריז, אפילו לא תל אביב.
הוא מעדיף קבוצות מאירופה או מספרד
תדייק בפעם הבאה לפני שאתה מביך אתה עצמך ככה מול כולם
מה?
14 מרץ 2017, 20:15
14 מרץ 2017, 20:20
איתי-שגב כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:אם אני לא טועה, היורוליג מחפשים קבוצות מערים מרכזיות (לונדון, פריז וכו') שיכנסו לליגה.
אני חושב שירושלים זה מספיק אטרקטיבי, בטח שיש בסיס לא רע עם קהל מאוד מוצלח שיותר טוב מהמון קבוצות יורוליג ובעלים עם שאיפות גבוהות.
עם איך שאני רואה את זה, היורוליג יורחב בקרוב, לפחות ל18 קבוצות.
ברתלמאו בפירוש אמר בהקשר של ירושלים שהוא מעדיף קבוצות מאירופה. עם כל הכבוד, ירושלים זה לא לונדון או פריז, אפילו לא תל אביב.
מה?
עכשיו אני פחות תופס ממך
14 מרץ 2017, 20:23
שועל כתב:איתי-שגב כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:ברתלמאו בפירוש אמר בהקשר של ירושלים שהוא מעדיף קבוצות מאירופה. עם כל הכבוד, ירושלים זה לא לונדון או פריז, אפילו לא תל אביב.
מה?
עכשיו אני פחות תופס ממך
כנראה פספסתי משהו
14 מרץ 2017, 20:27
איתי-שגב כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא מעדיף קבוצות מאירופה או מספרד
מה?
עכשיו אני פחות תופס ממך
כנראה פספסתי משהו
"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד" א. מזרחי.
14 מרץ 2017, 20:36
שועל כתב:איתי-שגב כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:שועל כתב:מה?
עכשיו אני פחות תופס ממך
כנראה פספסתי משהו
"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד" א. מזרחי.
לא הכרתי, מצחיק
14 מרץ 2017, 21:17
14 מרץ 2017, 21:19
RomanR כתב:מפה לשם, קובאן בפיגור של 4 נקודות בפתיחת הרבע הרביעי
14 מרץ 2017, 21:26
14 מרץ 2017, 21:27
14 מרץ 2017, 21:33
שועל כתב:RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:כן, מניח שתהיה לזה הרבה משמעות
לא חושב שאת ברתומיאו מעניינת האליפות בליגת בתי הכנסת שלנו. מה שמעניין אותו זה שיווק, כסף ופיבא. בעוד ירושלים יכולה לצעוק כמה שהיא רוצה שהיא בתהליך, כל עוד שמעון חי היא לא תגיע לשם דרך כרטיס חופשי. מעבר לזה יש הרבה קבוצות עם קצת יותר מסורת באירופה ממגדל
אני חושב שתהיה לו בעיה לסרב לירושלים אם היא תזכה באליפות.
חולק עליך, האליפות בארץ לא מהווה מדד ולא אומרת שום דבר
כן אם זה בצירוף הגעה לגמר בירוקאפ
אם אני לא טועה בעבר האלופה הייתה עולה אוטומטית (או שזה הוצע פעם או פעמיים) למפעל הבכיר באירופה (לא בטוח אם זה היה היורוליג אז).
יש משמעות לליגה, בוודאי אם זה על חשבון מכבי.
14 מרץ 2017, 21:36
my man כתב:RomanR כתב:מפה לשם, קובאן בפיגור של 4 נקודות בפתיחת הרבע הרביעי
לא קולעים שלשות..
אומיץ' פשוט אכזבה במלאגה..
14 מרץ 2017, 21:37
roy1000 כתב:Weems13 כתב:roy1000 כתב:אם ירושלים יעברו את ולנסיה הם יזכו בגביע.
לא. מאז שסשה אובראדוביץ הגיע לקובאן הם קבוצה אחרת לגמרי ולדעתי הם יזכו ביורוקאפ. לירושלים לדעתי אין סיכוי מול קובאן, מה גם שהביתיות תהיה של קובאן במקרה של סדרה כזאת, ולנצח ברוסיה זה משימה מאוד קשה.
לא ברור לי איך הביתיות של קובאן? שתי הקבוצות סיימו את הטופ 16 במאזן זהה ולירושלים יש ייתרון במאבקים ראש בראש נגדה.
14 מרץ 2017, 21:37
felix_r כתב:my man כתב:RomanR כתב:מפה לשם, קובאן בפיגור של 4 נקודות בפתיחת הרבע הרביעי
לא קולעים שלשות..
הבעיה של לוקו היא שאין לה איום רציני בצבע, מה שמאפשר למלאגה להתמקד בקלעיי השלשות של הרוסים
14 מרץ 2017, 21:40
RomanR כתב:felix_r כתב:my man כתב:RomanR כתב:מפה לשם, קובאן בפיגור של 4 נקודות בפתיחת הרבע הרביעי
לא קולעים שלשות..
הבעיה של לוקו היא שאין לה איום רציני בצבע, מה שמאפשר למלאגה להתמקד בקלעיי השלשות של הרוסים
עושה רושם שירושלים הולכת למסע ספרדי משובח
14 מרץ 2017, 21:43
14 מרץ 2017, 21:44
שמואל1 כתב:נגד מלאגה יש לירושלים ביתיות, לא?
אם כן, אז תם הטקס
14 מרץ 2017, 21:51
שמואל1 כתב:נגד מלאגה יש לירושלים ביתיות, לא?
אם כן, אז תם הטקס
14 מרץ 2017, 21:52
RomanR כתב:שמואל1 כתב:נגד מלאגה יש לירושלים ביתיות, לא?
אם כן, אז תם הטקס
אתה בטוח שאתה בפורום הנכון?