המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:יש יש יש !!! חתיכת הקלה! הדבר האחרון שהייתי רוצה זה להיות תלוי בז'לגיריס.
![]()
![]()
![]()
גל גל כתב:misha כתב:יש יש יש !!! חתיכת הקלה! הדבר האחרון שהייתי רוצה זה להיות תלוי בז'לגיריס.
![]()
![]()
![]()
אני חושב שמכבי תלויים בעצמה לא? עם אנחנו היינו מנצחים את ברצלונה בחות היינו עולים
מכביסט27 כתב:אגב רפאל, אאל"ט גם אם קאנטו היתה מנצחת היום זה עדיין לא היה גמור מבחינתנו כי אם ז'לגיריס היתה מנצחת את קאנטו היינו עולים בלי קשר למשחק בברצלונה..
גל גל כתב:misha כתב:יש יש יש !!! חתיכת הקלה! הדבר האחרון שהייתי רוצה זה להיות תלוי בז'לגיריס.
![]()
![]()
![]()
אני חושב שמכבי תלויים בעצמה לא? עם אנחנו היינו מנצחים את ברצלונה בחות היינו עולים
refael כתב:פרקניס עם 12 נקודות 7 ריב 5 אס 2 חטיפות 4 איבודים
3-9 ל-2 , 2-5 ל-3 .
מדד 13
refael כתב:פרקניס עם 12 נקודות 7 ריב 5 אס 2 חטיפות 4 איבודים
3-9 ל-2 , 2-5 ל-3 .
מדד 13
החציל האצטקי כתב:לא תרחם עליו גם אחרי שנה בחוץ אה פליקס?
felix_r כתב:refael כתב:פרקניס עם 12 נקודות 7 ריב 5 אס 2 חטיפות 4 איבודים
3-9 ל-2 , 2-5 ל-3 .
מדד 13
פרקינס באמת נראה כמו פרקינס: אחוזי קליעה גרועים, הכוכב של הקבוצה באזילה קיבל רק 4 זריקות מהשדה, וכרגיל הפסד מעצבן במשחק הכי חשוב.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:לא תרחם עליו גם אחרי שנה בחוץ אה פליקס?
צריך להביא לכאן את הסטטיסטיקה של וויז המכשף...
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:לא תרחם עליו גם אחרי שנה בחוץ אה פליקס?
ד"א פרקינס עם המדד השני בקבוצה שלו אחרי שרמאדיני. כנראה שהוא לא כזה רע אחרי הכל.
felix_r כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:לא תרחם עליו גם אחרי שנה בחוץ אה פליקס?
ד"א פרקינס עם המדד השני בקבוצה שלו אחרי שרמאדיני. כנראה שהוא לא כזה רע אחרי הכל.
הסטטיסטיקה של פרקינס תמיד היתה טובה בלי קשר להישגי הקבוצה.
להזכירך, פרקינס הפסיד שני גמרים רצופים בקופליג (אחד עם חיפה ואחד עם מכבי), היה שותף בכיר בהפסד לפרטיזן בהצלבה (עם 15 איבודים בסידרה). להזכירך, עם פרקינס כל הזמן הפסדנו לקאחה לבורל גם בעונה של פיני וגם בעונה של בלאט, ודווקא כשהו נפצע פתאום הצלחנו להעיף אותם בהצלבה.
ושלא תטעה, אני לא שונא את פרקינס. פרקינס הוא שחקן טוב. אני רק חושב שהוא לא טוב מספיק להיות רכז פותח בקבוצה גדולה, כי הוא מחזיק יותר מדי בכדור ופוגע בשתף ההתקפי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־18 אורחים