המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:בכלל לא מתלבט ומשאיר אותו גם בשנה הבאה. הוא יתבגר, הוא כבר מבין את המערכת והוא שחקן סופר מגוון ומוכשר. אין הרבה שחקנים עם יכולת אישית כמו שלו ואסור לשכוח שהוא יחסית צעיר ולכן הברגים עוד קצת רופפים אבל הם ילכו ויתחזקו. אל תשכחו את סיפור החיים שלו. Having said that, כמובן שאני לא משאיר אותו כשחקן חמישיה אלא מחליף לעמדה 3. סמית' לא יישאר בשנה הבאה מן הסתם.
ShiriV כתב:שחקן סופר מוכשר, קולע מכל טווח, יודע לקחת על עצמו ברגעי לחץ, יודע למסור גם כשהוא במצברוח המתאים, אבל האינטיליגנציה ההגנתית הנמוכה שלו, הגישה הילדותית, משחקי האגו והשביתות שהוא עושה כשהוא מתעצבן ממשהו הם הסיבה שהוא נמצא אצלנו ולא בקבוצה טופ-אירופית או ב-NBA.. וזו גם הסיבה שאני לא חושבת שנוכל להגיע להישגים משמעותיים איתו כשחקן מרכזי בקבוצה..
Allan Turing כתב:הוא לא ישאר, זאת לא תחרות קפיצות. הוא כ"כ עסוק בעצמו שזה מדהים.
felix_r כתב:Allan Turing כתב:הוא לא ישאר, זאת לא תחרות קפיצות. הוא כ"כ עסוק בעצמו שזה מדהים.
לא יודע מאיפה זה בא. הבן אדם בכל משחק ומשחק נמרח עם הפנים על הפרקט, נופל נפילות מפחידות מאוד וממשיך לשחק במקום ללכת לשחק אותה פצוע על הספסל.
er79 כתב:felix_r כתב:Allan Turing כתב:הוא לא ישאר, זאת לא תחרות קפיצות. הוא כ"כ עסוק בעצמו שזה מדהים.
לא יודע מאיפה זה בא. הבן אדם בכל משחק ומשחק נמרח עם הפנים על הפרקט, נופל נפילות מפחידות מאוד וממשיך לשחק במקום ללכת לשחק אותה פצוע על הספסל.
מהבחינה הזאת אתה צודק 100%. אבל בזה זה מסתיים. זה לא שחקן שמכבי צריכה אפילו לשקול להשאיר. הוא אתלט, הוא אנרגטי, אבל הוא שכונתי, לא שומר, חסר אינטליגנצית משחק, שחצן שצריך לדעת מתי זה לא זמן לעשות תחרות הטבעות, וערס לא קטן.
שועל כתב:er79 כתב:felix_r כתב:Allan Turing כתב:הוא לא ישאר, זאת לא תחרות קפיצות. הוא כ"כ עסוק בעצמו שזה מדהים.
מהבחינה הזאת אתה צודק 100%. אבל בזה זה מסתיים. זה לא שחקן שמכבי צריכה אפילו לשקול להשאיר. הוא אתלט, הוא אנרגטי, אבל הוא שכונתי, לא שומר, חסר אינטליגנצית משחק, שחצן שצריך לדעת מתי זה לא זמן לעשות תחרות הטבעות, וערס לא קטן.
זה מסתיים בזה ובהרבה כישרון. לא הייתי אומר שהוא חסר אינטליגנציות משחק. לפעמים זה נאבד לו.
er79 כתב:שועל כתב:er79 כתב:felix_r כתב:Allan Turing כתב:הוא לא ישאר, זאת לא תחרות קפיצות. הוא כ"כ עסוק בעצמו שזה מדהים.
זה מסתיים בזה ובהרבה כישרון. לא הייתי אומר שהוא חסר אינטליגנציות משחק. לפעמים זה נאבד לו.
פעמים רבות ניתן למנות צעדים שעשה, כדורים שאיבד, מיקום לקוי שלו במרחב שהובילו למסירות אליו שהכתובת שלהן הייתה קו החוץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים