שועל כתב:אני חושב שג'רלס הראה לנו היום, ולא בפעם הראשונה, איך משפיעים על ניצחון, ואיך מופיעים וקולעים ברגעים הנכונים.
לא רוצה להגיד בניגוד למי, כי זה ירגיז פה כמה אנשים.
לאנסברג? מקל? שגב?פניני?לוי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:אני חושב שג'רלס הראה לנו היום, ולא בפעם הראשונה, איך משפיעים על ניצחון, ואיך מופיעים וקולעים ברגעים הנכונים.
ankram כתב:שועל כתב:אני חושב שג'רלס הראה לנו היום, ולא בפעם הראשונה, איך משפיעים על ניצחון, ואיך מופיעים וקולעים ברגעים הנכונים.
yanay21 כתב:עד המשחק הזה עוד היו לי מחשבות בראש לגבי ירושלים ביורוקאפ, חשבתי שזה יהיה מצחיק, יתן מכה בראש להנהלה שלנו. אבל לא. אני לא יכול לסבול אותם וזהו זה.
yanay21 כתב:ankram כתב:שועל כתב:אני חושב שג'רלס הראה לנו היום, ולא בפעם הראשונה, איך משפיעים על ניצחון, ואיך מופיעים וקולעים ברגעים הנכונים.
הוא מתכוון לגאודלוק, כי הם גם ממש משחקים באותן רמות
my man כתב:בסדר הבנו ולא בפעם הראשונה..
מגדל זו קבוצה אדירה. ההנהלה שלהם מדהימה והשחקנים שלהם מהממים.
#חלאס
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:יואו איזה דוש הוא
כמה אגו
אבל הוא צודק, וכיף לראות את התשוקה והרצון שהקבוצה שלו תהיה הטובה ביותר. מה שאין אצלנו.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:יואו איזה דוש הוא
כמה אגו
אבל הוא צודק, וכיף לראות את התשוקה והרצון שהקבוצה שלו תהיה הטובה ביותר. מה שאין אצלנו.
לא, הוא לא
להגיד "פירקנו אותנו, אנחנו הרבה יותר טובים מהם" ועוד שלל פנינים זאת שחצנות מוחלטת
שועל כתב:yanay21 כתב:ankram כתב:שועל כתב:אני חושב שג'רלס הראה לנו היום, ולא בפעם הראשונה, איך משפיעים על ניצחון, ואיך מופיעים וקולעים ברגעים הנכונים.
אני מבין את ההבדל, אבל היום היה משחק קריטי, קובע ועצבני, מול קבוצה שיודעת לעשות הגנה, אני אזכיר לך איך גאודלוק תפקד במשחקים כאלו וברגעים כאלו, גם מול קבוצות בליגה או מול קבוצות לחלוטין לא חזקות.
וחוץ מזה, אנחנו משחקים ביורוליג, וזה מה שרלוונטי.
אגב, ג'רלס ברבע בראשון לא קלע אבל מסר 5 אסיסטים, עוד דבר שלא נראה מגאודלוק.
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:ankram כתב:שועל כתב:אני חושב שג'רלס הראה לנו היום, ולא בפעם הראשונה, איך משפיעים על ניצחון, ואיך מופיעים וקולעים ברגעים הנכונים.
אני מבין את ההבדל, אבל היום היה משחק קריטי, קובע ועצבני, מול קבוצה שיודעת לעשות הגנה, אני אזכיר לך איך גאודלוק תפקד במשחקים כאלו וברגעים כאלו, גם מול קבוצות בליגה או מול קבוצות לחלוטין לא חזקות.
וחוץ מזה, אנחנו משחקים ביורוליג, וזה מה שרלוונטי.
אגב, ג'רלס ברבע בראשון לא קלע אבל מסר 5 אסיסטים, עוד דבר שלא נראה מגאודלוק.
שיהיה קריטי וקובע כמה שמתחשק, משחקי יורוקאפ הם ברמה לא משהו. זה שהוא מגיע ברבע הרביעי זה סבבה, אבל היו לא מעט משחקים שבהם הוא חירב את המשחק. למעשה, ברובם הוא עושה אותו דבר, ההבדל הוא אם זה נכנס או לא, ואם זה במקרה נכנס לו ברבע הרביעי אז הוא ווינר.
הוא משחק ברמות המתאימות לו, ובהתאם לזה הוא בולט. הוא כבר שיחק ביורוליג, זה לא שלא הבחינו בו. והוא לא מספיק טוב, אז הוא ביורוקאפ. כשישחק ככה ביורוליג, בקבוצה ששווה משהו, אני אוכל את הכובע.
RomanR כתב:yanay21 כתב:עד המשחק הזה עוד היו לי מחשבות בראש לגבי ירושלים ביורוקאפ, חשבתי שזה יהיה מצחיק, יתן מכה בראש להנהלה שלנו. אבל לא. אני לא יכול לסבול אותם וזהו זה.
תודה לך, השנאה התהומית שלי כלפי הדוש הזה שמקפץ על שופטים באמצע המשחק לא נותנת לי להרגיש טיפת חיבה להצלחת קבוצה "ישראלית" באירופה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים