המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:ג'ורדן קרופורד (חלקכם זוכרים אותו בתור השחקן שצייץ: "מכבי או ברצלונה"), שחתום על חוזה ל-10 ימים, עם עוד משחק טוב של 19 נק' (7/12 מהשדה) ו-6 אס'.
Crawford, whose first 10-day contract with the team expired Thursday, will have his salary guaranteed for the remainder of the season and a guarantee date for 2017-18, league sources said. He’s averaged 14.2 points and 3.2 assists in five games with New Orleans.
אחדשיודע כתב:אוקלהומה מובילה 97:70 בטורונטו אחרי 3 רבעים.
ווסטברוק כבר הספיק לרשום טריפל דאבל 34 העונה (24 נק', 16 אס' ו-10 רב').
אחדשיודע כתב:shayD כתב:לפי מה שקראתי כששחררו את כספי הבנתי שמבחינה חוקית הם לא יכולים להחתים אותו שוב העונה.
הבנתי לא נכון?
ניו אורלינס? יכולים. סקרמנטו לא.
כרגע הם במרחק של יותר מ-5 משחקים מהפלייאוף, ככה שלא נראה לי שכדאי לכספי לחתום שם (אם וכאשר יש לו הצעות קונקרטיות מקבוצות אחרות).
Nate Duncan כתב:Interesting note from @LarryCoon, if NOP re-signs Casspi this year, would maintain his Bird rights this offseason.
Most 40-Pt Triple-Doubles in Season
2016-17 James Harden 6
2016-17 Russell Westbrook 5
1963-64 Oscar Robertson 5
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:אוקלהומה מובילה 97:70 בטורונטו אחרי 3 רבעים.
ווסטברוק כבר הספיק לרשום טריפל דאבל 34 העונה (24 נק', 16 אס' ו-10 רב').
באמת לא מבין את הטענות שקראתי כאן כלפי ראסל. אחוזים לא משהו, הרבה איבודים,... סבבה.
אבל בחור יוצא למגרש ערב אחרי ערב, משחק 35 דקות כל משחק, כשכל יריבה מתרכזת בעיקר בלעצור אותו,
ולמנוע ממנו לעשות את מה שהוא עושה, והוא עדיין שם כמעט 32 נק' לערב, שזה הממוצע השני הכי גבוה בעשור האחרון, ומוסר וקוטף את מה שהוא מוסר וקוטף, וחשוב יותר אפילו מזה, מוביל את הקבוצה שלו לפלייאוף, אחרי העזיבה של השחקן השני הכי טוב בעולם...
אני בוחר אותו לMVP שלי, אחריו את הארדן, אחריו את לברון ואחריו את קוואי.
jol9 כתב:בסדר, כל הדעות האלה לגיטימיות ואני מקבל את מה שאתם אומרים. אני חושב שאי אפשר להתעלם
מהמספרים ההיסטוריים של ראסל (וגם הארדן ד"א).
שועל כתב:jol9 כתב:בסדר, כל הדעות האלה לגיטימיות ואני מקבל את מה שאתם אומרים. אני חושב שאי אפשר להתעלם
מהמספרים ההיסטוריים של ראסל (וגם הארדן ד"א).
מבחינה גימיקית יהיה קשה להתעלם מזה.
המספרים של קוואי מצוינים אגב.
James Harden:4th straight game with triple-double, longest streak of career.
Most 40-Pt Triple-Doubles in Season
2016-17 James Harden 7
2016-17 Russell Westbrook 5
1963-64 Oscar Robertson 5
Cavs GM David Griffin said he received a call from the NBA league office after it was announced Cleveland was sitting Ky, Kevin and Bron
When did the league call? Griff: "Seven minutes after it was announced. Yeah, they were not happy."