המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:ראד רלוונטי, רק אם המאמן החדש ירצה בו ואם הוא יתאים לסגל שהוא יבנה.
ככה זה צריך להיות. זה השיקול היחיד.
לא המחיר של ראד, לא יכולת ההטבעה שלו ולא שום דבר אחר.
אחדשיודע כתב:יש הבדל עצום בין שחקן שאין לו הגנה, לבין אחד שזורק ז** בהגנה.
עד עכשיו ראינו את ראד בגדולתו בגארבג' טיים של העונה וכשחקן מוביל. זה לא התפקיד שמכבי יכולה/אמורה לייעד לו בעתיד, ואת זה צריך לקחת בחשבון בשקלול הסופי.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:יש הבדל עצום בין שחקן שאין לו הגנה, לבין אחד שזורק ז** בהגנה.
עד עכשיו ראינו את ראד בגדולתו בגארבג' טיים של העונה וכשחקן מוביל. זה לא התפקיד שמכבי יכולה/אמורה לייעד לו בעתיד, ואת זה צריך לקחת בחשבון בשקלול הסופי.
התפקיד יכול להיות רק של שחקן ספסל. כמו התפקיד הנוכחי שלו.
לגבי ההגנה - זה לא ישתנה וכמו שאמרו פה - אם לא היה הד-קייס הוא היה שחקן של פי 3-20 מהמחיר הנוכחי שלו.
אני חושב שבהנחה שמכבי הולכת לעונה פיננסית, יש הגיון בלהשאיר אותו בסכומים המצחיקים שהוא מרוויח עם כל המגרעות המאוד לא טריוויאליות שלו.
אחדשיודע כתב:ממש לא. התפקיד הנוכחי שלו הוא לא של שחקן ספסל, הוא שחקן חמישייה לכל דבר ועניין. וגם כשהגיע לכאן להזכירך, הוא יועד לחמישייה במקום מילר. הוא כן קיבל תפקיד של שחקן משלים (לכלים התקפים משמעותיים יותר שהיו בקבוצה) בתחילת העונה, וככזה - הוא נכשל.
ואני לא מדבר על היכולות שלו על המגרש, אלא בעיקר על ההתנהגות שהראה כלפי חוץ. אין לי כמעט ספק שהוא אחד מהאנשים שהביאו את מכבי למצב שלה בתחילת העונה, מבלד ווימס כמובן.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:ממש לא. התפקיד הנוכחי שלו הוא לא של שחקן ספסל, הוא שחקן חמישייה לכל דבר ועניין. וגם כשהגיע לכאן להזכירך, הוא יועד לחמישייה במקום מילר. הוא כן קיבל תפקיד של שחקן משלים (לכלים התקפים משמעותיים יותר שהיו בקבוצה) בתחילת העונה, וככזה - הוא נכשל.
ואני לא מדבר על היכולות שלו על המגרש, אלא בעיקר על ההתנהגות שהראה כלפי חוץ. אין לי כמעט ספק שהוא אחד מהאנשים שהביאו את מכבי למצב שלה בתחילת העונה, מבלד ווימס כמובן.
אני חושב שברוב המשחקים הוא עולה מהספסל, אבל זה לא משנה. ברור שאם משאירים אותו לעונה נוספת זה אמור להיות רק בתור שחקן ספסל.
אני התייחסתי לכלל החבילה. הוא הד-קייס על המגרש ומחוצה לו וזה לא עומד להשתנות. השאלה היא אם שווה לקבל את הטוב ממנו ולספוג את הרע בעבור חופן הבוטנים שמכבי משלמת עליו או שלא שווה? אני נוטה לכן (הכל בהנחה של תקציב שחקנים מוגבל).
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:ממש לא. התפקיד הנוכחי שלו הוא לא של שחקן ספסל, הוא שחקן חמישייה לכל דבר ועניין. וגם כשהגיע לכאן להזכירך, הוא יועד לחמישייה במקום מילר. הוא כן קיבל תפקיד של שחקן משלים (לכלים התקפים משמעותיים יותר שהיו בקבוצה) בתחילת העונה, וככזה - הוא נכשל.
אני חושב שברוב המשחקים הוא עולה מהספסל, אבל זה לא משנה. ברור שאם משאירים אותו לעונה נוספת זה אמור להיות רק בתור שחקן ספסל.
אני התייחסתי לכלל החבילה. הוא הד-קייס על המגרש ומחוצה לו וזה לא עומד להשתנות. השאלה היא אם שווה לקבל את הטוב ממנו ולספוג את הרע בעבור חופן הבוטנים שמכבי משלמת עליו או שלא שווה? אני נוטה לכן (הכל בהנחה של תקציב שחקנים מוגבל).
הוא עלה ב-16 מתוך 26 משחקי יורוליג בחמישייה.
נכון לעכשיו (נותן לו את הצ'אנס להוכיח את עצמו עד סוף העונה), אני לגמרי נגד הישארות שלו במועדון. ואני דווקא מאלו שהיו בסדר עם ההימור עליו בקיץ.
לא רוצה שום הד קייס לספסל. זה לא שווה את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים