ויקטור ראד חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ויקטור ראד חתם במכבי

הודעהעל ידי er79 » 18 מרץ 2017, 12:10

חוסר הבינה כאמור לא משתקף רק באיבודים.
er79

הודעהעל ידי ankram » 18 מרץ 2017, 13:38

סתם זונת היילטים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2017, 17:48

אז נכון שלראד יש בעיה בקבלת ההחלטות בהתקפה, ובעיה בזיהוי מצבים בהגנה, אבל חלק מזה יבוא עם נסיון.

אנשים רוצים את גאודלוק שגם הוא חור בהגנה ועולה 2 מיליון. ראד עולה 400 אלף. ב 400 אלף לעונה אני מחתים את ראד עד סוף הקריירה בלי לבדוק אופציות נוספות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 מרץ 2017, 17:53

אתה לא צריך שום ניסיון כדי לדעת שהדבר הראשון שאתה עושה אחרי סל זה טס להגנה.
ראד שחקן שכונתי. הוא סופר מוכשר, אינסטנט סקורר נפלא, ואני באמת חושב שהמקום שלו בספסל של קבוצת NBA.
הסקילסט שלו הוצג בצורה יפה במיאמי בשנה שעברה, ואחרי עונת יורוליג במכבי הוא יקבל קצת יותר קרדיט.

הוא יגיע לשם לדעתי. אם ירצה.
מעבר לזה- הוא בן 26. לא רוקי ולא צעיר.

מה שאני כן חושב, זה שיהיה קל מאוד להשיג שחקן מחליף עם איכויות דומות בכסף דומה שגם יעזור לקבוצה לנצח משחקים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2017, 18:08

סופר כישרוני, כן.
לא יכול לסבול שחקן שלא משקיע בהגנה.

בכל מקרה, את התובנות המלאות שלי לגביו אכתוב ביוני.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2017, 19:20

חציל, איזה שחקן עם נסיון באירופה ברמה של ראד אתה יכול להביא ב400 אלף? אני עם פציקס פה. אם אפשר להשאיר אותו בסכומים האלה זה נו-בריינר גם עם כל המגרעות שלו.
roy1000

הודעהעל ידי איתי-שגב » 18 מרץ 2017, 19:24

אני חושב שהאופציה עליו היא דו צדדית.
כלומר, יש לו חוזה לעונה הבאה, אבל כל צד יכול לבטל אותו. אני מאמין שהוא יקבל הצעות יותר טובות מ400 אלף..
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2017, 21:35

ראד רלוונטי, רק אם המאמן החדש ירצה בו ואם הוא יתאים לסגל שהוא יבנה.
ככה זה צריך להיות. זה השיקול היחיד.

לא המחיר של ראד, לא יכולת ההטבעה שלו ולא שום דבר אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 מרץ 2017, 10:14

jol9 כתב:ראד רלוונטי, רק אם המאמן החדש ירצה בו ואם הוא יתאים לסגל שהוא יבנה.
ככה זה צריך להיות. זה השיקול היחיד.

לא המחיר של ראד, לא יכולת ההטבעה שלו ולא שום דבר אחר.

אתה לא יכול להגיד לי שהמחיר לא חשוב. כל הדיון פה סביב ראד זה רק בגלל המחיר שלו. במחיר של מליון דולר לא היה אפילו בנאדם אחד שהיה רוצה להשאיר אותו פה.

מכבי הולכת לעונה פיננסית והמחיר יהיה קריטי בשאלת ההשארה של ראד.
roy1000

הודעהעל ידי Mitelka » 19 מרץ 2017, 12:41

אני לא מבין מה הדיון, על זה שיש לו מגרעות? זה קצת כמו הבכי על ההגנה של גאודלוק. אם ראד היה סטופר הגנתי בנוסף לכישורים שלו עם חכמת משחק ומספר דו ספרתי של ריבאונדים - הוא היה משחק בשביל 400 אלף דולר במכבי או משחק בשביל פי 4 בצסק"א או בנ.ב.א? אין פה ולא היו פה למעט בודדים שבבודדים שחקנים מושלמים שיש להם הכל. צריך להסתכל על שחקנים שיש לנו בראייה של עלות מול תועלת. וביחס הזה העלות הדי נמוכה שלו מסתכמת בתועלת לא רעה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 מרץ 2017, 12:44

יש הבדל עצום בין שחקן שאין לו הגנה, לבין אחד שזורק ז** בהגנה.
עד עכשיו ראינו את ראד בגדולתו בגארבג' טיים של העונה וכשחקן מוביל. זה לא התפקיד שמכבי יכולה/אמורה לייעד לו בעתיד, ואת זה צריך לקחת בחשבון בשקלול הסופי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 19 מרץ 2017, 12:59

אני ראיתי את ראד מעלה אותנו לגמר הגביע אחרי שאשדוד חוזרת וכולם נחנקים. אני ראיתי אותו נותן נקודות מאני טיים נגד ירושלים בגמר. מה זה גארבג' טיים? כל העונה הזו היא גארבג' טיים. סבבה שחושבים שהוא לא צריך להשאר בגלל היכולת שלו - אבל בגלל שהוא מגיע או לא מגיע למאני טיים? זה חרטא.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 מרץ 2017, 13:12

נו באמת. גם רוצ'סטי העלה אותנו לגמר הגביע, למה לא החתמנו אותו לעוד 5 שנים?
חוץ מזה, בגביע היו מספר שחקנים שהתעלו בנקודת זמן כזאת או אחר, בוודאי בגמר. ה-"הישגים" המקומיים לא רלוונטיים ולא מעידים על מה שהשחקן יכול לתת לך ברמות הגבוהות, בטח כשחקן משלים. עד אחרי התבוסה של מכבי בבלגרד (כשעוד היה על מה לשחק מן הסתם), הוא בעיקר הסריח את הפרקט.

ראד הוכיח בלי כל ספק שהוא יכול להוביל קבוצות יורוקאפ, כבר עם ניז'ני הוא עשה זאת.
על תקן שחקן משלים הוא בעיקר התמרמר על התפקיד שלו ועל הכדורים שלא קיבל בהתקפה. ואת זה אני לא רוצה לראות פה, ולא משנה כמה השחקן מוכשר (והוא מאוד מוכשר). מכבי צריכה קודם כל לבנות חדר הלבשה בריא - ואם אחרי השנה עדיין מתקשים להגיע למסקנה הזאת, אז חבל על הזמן של כולנו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 19 מרץ 2017, 15:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 19 מרץ 2017, 13:17

אחדשיודע כתב:יש הבדל עצום בין שחקן שאין לו הגנה, לבין אחד שזורק ז** בהגנה.
עד עכשיו ראינו את ראד בגדולתו בגארבג' טיים של העונה וכשחקן מוביל. זה לא התפקיד שמכבי יכולה/אמורה לייעד לו בעתיד, ואת זה צריך לקחת בחשבון בשקלול הסופי.

התפקיד יכול להיות רק של שחקן ספסל. כמו התפקיד הנוכחי שלו.

לגבי ההגנה - זה לא ישתנה וכמו שאמרו פה - אם לא היה הד-קייס הוא היה שחקן של פי 3-20 מהמחיר הנוכחי שלו.

אני חושב שבהנחה שמכבי הולכת לעונה פיננסית, יש הגיון בלהשאיר אותו בסכומים המצחיקים שהוא מרוויח עם כל המגרעות המאוד לא טריוויאליות שלו.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 מרץ 2017, 13:24

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:יש הבדל עצום בין שחקן שאין לו הגנה, לבין אחד שזורק ז** בהגנה.

התפקיד יכול להיות רק של שחקן ספסל. כמו התפקיד הנוכחי שלו.

לגבי ההגנה - זה לא ישתנה וכמו שאמרו פה - אם לא היה הד-קייס הוא היה שחקן של פי 3-20 מהמחיר הנוכחי שלו.

אני חושב שבהנחה שמכבי הולכת לעונה פיננסית, יש הגיון בלהשאיר אותו בסכומים המצחיקים שהוא מרוויח עם כל המגרעות המאוד לא טריוויאליות שלו.

ממש לא. התפקיד הנוכחי שלו הוא לא של שחקן ספסל, הוא שחקן חמישייה לכל דבר ועניין. וגם כשהגיע לכאן להזכירך, הוא יועד לחמישייה במקום מילר. הוא כן קיבל תפקיד של שחקן משלים (לכלים התקפים משמעותיים יותר שהיו בקבוצה) בתחילת העונה, וככזה - הוא נכשל. ואני לא מדבר על היכולות שלו על המגרש, אלא בעיקר על ההתנהגות שהראה כלפי חוץ. אין לי כמעט ספק שהוא אחד מהאנשים שהביאו את מכבי למצב שלה בתחילת העונה, מבלד ווימס כמובן.

מעולם אגב לא ביקשתי "שחקן שלם" ב-400 אלף דולר (500 ברוטו). אני מעדיף לקבל שחקן פחות מוכשר ממנו התקפית ולא לשלם בריבית על הדברים הרעים שהוא הביא איתו העונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 19 מרץ 2017, 13:28

אחדשיודע כתב:ממש לא. התפקיד הנוכחי שלו הוא לא של שחקן ספסל, הוא שחקן חמישייה לכל דבר ועניין. וגם כשהגיע לכאן להזכירך, הוא יועד לחמישייה במקום מילר. הוא כן קיבל תפקיד של שחקן משלים (לכלים התקפים משמעותיים יותר שהיו בקבוצה) בתחילת העונה, וככזה - הוא נכשל.
ואני לא מדבר על היכולות שלו על המגרש, אלא בעיקר על ההתנהגות שהראה כלפי חוץ. אין לי כמעט ספק שהוא אחד מהאנשים שהביאו את מכבי למצב שלה בתחילת העונה, מבלד ווימס כמובן.

אני חושב שברוב המשחקים הוא עולה מהספסל, אבל זה לא משנה. ברור שאם משאירים אותו לעונה נוספת זה אמור להיות רק בתור שחקן ספסל.

אני התייחסתי לכלל החבילה. הוא הד-קייס על המגרש ומחוצה לו וזה לא עומד להשתנות. השאלה היא אם שווה לקבל את הטוב ממנו ולספוג את הרע בעבור חופן הבוטנים שמכבי משלמת עליו או שלא שווה? אני נוטה לכן (הכל בהנחה של תקציב שחקנים מוגבל).
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 מרץ 2017, 13:31

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:ממש לא. התפקיד הנוכחי שלו הוא לא של שחקן ספסל, הוא שחקן חמישייה לכל דבר ועניין. וגם כשהגיע לכאן להזכירך, הוא יועד לחמישייה במקום מילר. הוא כן קיבל תפקיד של שחקן משלים (לכלים התקפים משמעותיים יותר שהיו בקבוצה) בתחילת העונה, וככזה - הוא נכשל.
ואני לא מדבר על היכולות שלו על המגרש, אלא בעיקר על ההתנהגות שהראה כלפי חוץ. אין לי כמעט ספק שהוא אחד מהאנשים שהביאו את מכבי למצב שלה בתחילת העונה, מבלד ווימס כמובן.

אני חושב שברוב המשחקים הוא עולה מהספסל, אבל זה לא משנה. ברור שאם משאירים אותו לעונה נוספת זה אמור להיות רק בתור שחקן ספסל.

אני התייחסתי לכלל החבילה. הוא הד-קייס על המגרש ומחוצה לו וזה לא עומד להשתנות. השאלה היא אם שווה לקבל את הטוב ממנו ולספוג את הרע בעבור חופן הבוטנים שמכבי משלמת עליו או שלא שווה? אני נוטה לכן (הכל בהנחה של תקציב שחקנים מוגבל).

הוא עלה ב-16 מתוך 26 משחקי יורוליג בחמישייה.

נכון לעכשיו (נותן לו את הצ'אנס להוכיח את עצמו עד סוף העונה), אני לגמרי נגד הישארות שלו במועדון. ואני דווקא מאלו שהיו בסדר עם ההימור עליו בקיץ.
לא רוצה שום הד קייס לספסל. זה לא שווה את זה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 19 מרץ 2017, 16:22

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:

הוא עלה ב-16 מתוך 26 משחקי יורוליג בחמישייה.

נכון לעכשיו (נותן לו את הצ'אנס להוכיח את עצמו עד סוף העונה), אני לגמרי נגד הישארות שלו במועדון. ואני דווקא מאלו שהיו בסדר עם ההימור עליו בקיץ.
לא רוצה שום הד קייס לספסל. זה לא שווה את זה.

כבר עשית ממנו הד קייס? לא הגזמת בכלל... :rolleyes
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 מרץ 2017, 16:24

לא אני עשיתי, הוא עשה מעצמו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 19 מרץ 2017, 16:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 19 מרץ 2017, 16:26

דווקא אני אוהב את הגישה הכללית שלו העונה, יודע את מקומו, לא לוקח על עצמו יותר מידיי, לא משתלט על המשחק או מכדרר את עצמו לדעת כמו בניז'ני, נכון שהיו איתו תקריות פה ושם אבל בסך הכל הוא סביר.

הבעיה איתו היא בהגנה, למרות שגם שם יש לו רגעים סבירים יותר.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים