המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב: 26?
מאוד צעיר
שועל כתב:דווקא אני אוהב את הגישה הכללית שלו העונה, יודע את מקומו, לא לוקח על עצמו יותר מידיי, לא משתלט על המשחק או מכדרר את עצמו לדעת כמו בניז'ני, נכון שהיו איתו תקריות פה ושם אבל בסך הכל הוא סביר.
הבעיה איתו היא בהגנה, למרות שגם שם יש לו רגעים סבירים יותר.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:דווקא אני אוהב את הגישה הכללית שלו העונה, יודע את מקומו, לא לוקח על עצמו יותר מידיי, לא משתלט על המשחק או מכדרר את עצמו לדעת כמו בניז'ני, נכון שהיו איתו תקריות פה ושם אבל בסך הכל הוא סביר.
הבעיה איתו היא בהגנה, למרות שגם שם יש לו רגעים סבירים יותר.
בניז'ני הוא היה נראה בדיוק כמו שהוא נראה עכשיו (ואני מדבר על התקופה היחסית הטובה שלו במכבי), ואני אומר זאת בתור שראה יותר מ-2 משחקים שלו שם.
בחלקים גדולים של העונה עד כה, הוא התנהג כהד קייס לכל דבר בעניין. אם בתגובות שלו כשלא מסרו לו בהתקפה, אם בזילזול (התמידי) שלו בהגנה, אם כשירד לספסל במהלך הגמר מול ירושלים. ומעבר לכל - הוא התקשה לקבל את התפקיד שלו כשחקן משלים. מקצועית, כשחקן מוביל בקבוצה פח הוא נראה הרבה יותר טוב, על זה וויכוח.
שועל כתב:להפך, דווקא לאחרונה הוא דומיננטי הרבה יותר ממה שהוא היה עד לפני תקופה, ובצדק, הוא השחקן הכי טוב כרגע בקבוצה כשגאודלוק פצוע (לא שזה אומר הרבה).
אבל גם בתקופה האחרונה הוא לא משתלט, לא משחק עם ביטחון מופרז, ויודע מתי לקחת על עצמו.
אני מבין לגמרי את מי שחושב שהוא לא צריך להיות כאן, הוא לא שחקן נורמטיבי, הכל שאלה של אלטרנטיבות.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:להפך, דווקא לאחרונה הוא דומיננטי הרבה יותר ממה שהוא היה עד לפני תקופה, ובצדק, הוא השחקן הכי טוב כרגע בקבוצה כשגאודלוק פצוע (לא שזה אומר הרבה).
אבל גם בתקופה האחרונה הוא לא משתלט, לא משחק עם ביטחון מופרז, ויודע מתי לקחת על עצמו.
אני מבין לגמרי את מי שחושב שהוא לא צריך להיות כאן, הוא לא שחקן נורמטיבי, הכל שאלה של אלטרנטיבות.
למה להפך? זה בדיוק מה שאני אומר. בתור שחקן מוביל בקבוצה פח, הוא נראה טוב.
כשחקן משלים בקבוצה עם הרבה כלים התקפיים, הוא מתקשה להתמודד. הוא לא רגיל לגעת כל כך מעט בכדור וזה משפיע גם על ההתנהגות שלו. ניחן בילדותיות.
שועל כתב:דיברתי על הדומיננטיות השלילית שדיברנו עליה.
גם בתקופת ווימס וגאודלוק הוא היה בסדר גמור לדעתי, נתן כמה משחקים טובים (וכמה מצוינים) והתנהל טוב עם המקום שלו בקבוצה.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:דיברתי על הדומיננטיות השלילית שדיברנו עליה.
גם בתקופת ווימס וגאודלוק הוא היה בסדר גמור לדעתי, נתן כמה משחקים טובים (וכמה מצוינים) והתנהל טוב עם המקום שלו בקבוצה.
השליליות שלו הייתה (אם כי גם היום היא מופיעה מידי פעם - למשל בגמר הגביע) בתקופה שהוא שיחק על תקן שחקן משלים לגאודלוק ו-ווימס. ולא, הוא לא היה "בסדר גמור" בתקופה ההיא. שפת הגוף שלו הייתה רעה, לא זז בהגנה ועשה שטויות בהתקפה - אתה בעצמך לא יכולת לסבול אותו. קח אומגה 3.
אחדשיודע כתב:לא אני עשיתי, הוא עשה מעצמו.
er79 כתב:להשוות בין שאראס לראד, זה כמו להשוות בין ראסל ווסטברוק למושון יעקוסי
rc4991 כתב:לא מאמין שנערכה פה השוואה (לא משנה באיזו רמה) בין שאראס וראד
אחדשיודע כתב:לכל אחד יש הקוזמינסקאס שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־22 אורחים