פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי עלתה להצלבה

23 פברואר 2012, 23:48

~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:כמובן שאני מעדיף שקאזאן תנצח, אבל גם עם פאו אפשר להתמודד השנה.
אנחנו אמנם לא מבריקים(בלשון המעטה), אבל גם הם לא.

נראה שמלבד צסקא, אין אף קבוצה ביורוליג שמבריקה יותר מידי.
אומנם גם לבארסה יש מאזן יפה והם כמעט שלא הפסידו העונה, אבל כשרואים את המשחקים שלהם, רואים שגם הם רחוקים מלהבריק (למרות שבשורה התחתונה הם מנצחים...)

ובדיוק בגלל זה אמרתי שגם עם פאו ניתן להתמודד.

מה שמפחיד כאן, זה שעם כל זה שכשמסתכלים על ברצלונה מהצד ורואים כמה שהיא לא מבריקה,
היא באה לנוקיה ומפוצצת את מכבי 14 הפרש, ודורסת את מכבי מתי שרק מתחשק לה.
אולי עדיף להמשיך להסתכל על ברצלונה מהצד.

בדיוק כתבתי את זה באשכול אחר.. למרות שבארסה לא מרשימה העונה, היא עדיין רמה אחת מעל מכבי.. פאו לעומת זאת, היא כן קבוצה שאפשר להתמודד איתה. הם נראים רע מאוד בינתיים.

23 פברואר 2012, 23:55

MTA2311 כתב:
~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:כמובן שאני מעדיף שקאזאן תנצח, אבל גם עם פאו אפשר להתמודד השנה.
אנחנו אמנם לא מבריקים(בלשון המעטה), אבל גם הם לא.

נראה שמלבד צסקא, אין אף קבוצה ביורוליג שמבריקה יותר מידי.
אומנם גם לבארסה יש מאזן יפה והם כמעט שלא הפסידו העונה, אבל כשרואים את המשחקים שלהם, רואים שגם הם רחוקים מלהבריק (למרות שבשורה התחתונה הם מנצחים...)

ובדיוק בגלל זה אמרתי שגם עם פאו ניתן להתמודד.

מה שמפחיד כאן, זה שעם כל זה שכשמסתכלים על ברצלונה מהצד ורואים כמה שהיא לא מבריקה,
היא באה לנוקיה ומפוצצת את מכבי 14 הפרש, ודורסת את מכבי מתי שרק מתחשק לה.
אולי עדיף להמשיך להסתכל על ברצלונה מהצד.

בדיוק כתבתי את זה באשכול אחר.. למרות שבארסה לא מרשימה העונה, היא עדיין רמה אחת מעל מכבי.. פאו לעומת זאת, היא כן קבוצה שאפשר להתמודד איתה. הם נראים רע מאוד בינתיים.

את פערי הרמות בין מכבי לפאו נוכל לגעת רק אם וכאשר הם ישחקו אחת נגד השנייה.

24 פברואר 2012, 00:03

בסדר, ובכל זאת, לפי איך שפאו נראים השנה, הם לא קבוצה שאי אפשר להתמודד איתה, זה כל מה שאני אומר.

24 פברואר 2012, 00:05

MTA2311 כתב:בסדר, ובכל זאת, לפי איך שפאו נראים השנה, הם לא קבוצה שאי אפשר להתמודד איתה, זה כל מה שאני אומר.

יכול להיות, אבל אני בטוחה שאת זה גם פאו אומרים על מכבי... :roll:

24 פברואר 2012, 18:21

סירטון נחמד מאוד של השחקנים והצוות המקצועי מגיב לסיום המשחק בין בארסה-קאנטו

25 פברואר 2012, 15:50

שאפו. עונה לא קלה עוברת על הקבוצה ובכל זאת - הקבוצה עונה על הציפיות המוקדמות ומגיעה לשלב ההצלבה, לוקחת גביע ומובילה את האדריאטית ללא תחרות.

עם יד על הלב, מכבי לא נראית טוב. חבר שישב לידי במשחק האחרון אמר לי ש"למכבי אין מה למכור בהצלבה". ואני אומר - זה עוד 3 משחקים לפיינל פור. מרחק נגיעה והכל יכול לקרות.

עוד קצת מפאפאס מחובר, לאנגפורד בכושר מצויין ואולי סופו בשיאו יכול להרים את מכבי לאוויר גם בשלבים הבאים. לפי היכולת בטופ16, זה נראה רחוק מאוד מהמציאות, אבל משחק-שניים של כושר שיא, יכול לשנות את התמונה לגמרי.

26 פברואר 2012, 07:10

קובי כתב:שאפו. עונה לא קלה עוברת על הקבוצה ובכל זאת - הקבוצה עונה על הציפיות המוקדמות ומגיעה לשלב ההצלבה, לוקחת גביע ומובילה את האדריאטית ללא תחרות.

עם יד על הלב, מכבי לא נראית טוב. חבר שישב לידי במשחק האחרון אמר לי ש"למכבי אין מה למכור בהצלבה". ואני אומר - זה עוד 3 משחקים לפיינל פור. מרחק נגיעה והכל יכול לקרות.

עוד קצת מפאפאס מחובר, לאנגפורד בכושר מצויין ואולי סופו בשיאו יכול להרים את מכבי לאוויר גם בשלבים הבאים. לפי היכולת בטופ16, זה נראה רחוק מאוד מהמציאות, אבל משחק-שניים של כושר שיא, יכול לשנות את התמונה לגמרי.

אני חושב שאם זה יהיה מול קזאן, אז מכבי אולי לא פייבוריטית, אבל בטוח שיש לה מה למכור. עצם הנסיון של מכבי, כבר נותן לה יתרון ע"פ קבוצה כמו קזאן.
אם זאת תהיה פאו, אז זה כבר סיפור אחר, אם כי גם כאן לא הייתי מרים ידיים.
פרסם תגובה