עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי שחף » 23 פברואר 2012, 23:09

יוסי22 כתב:
שחף כתב:מה הנדריקס עשה בגמר בשנה שעברה? :hi

מה פארקר עשה בגמר מול צסקא ? ומול טאו שנה קודם ? :hi

הדרישות שלך פשוט מופרכות , להגיע עם קבוצה לפיינל פור זה הישג ענק בפני עצמו , לעלות לגמר זה הישג גדול ולא תמיד אפשר להשיג הכול.

אתה ברצינות משווה את הנדריקס לאנתוני פארקר? באמת??
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 23:11

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:שרמדיני היום עם משחק של 14+8 מול הקו הקידמי האימתני של בארסה.. הנדריקס מישהו?

הנדריקס בהצלבה.

חוכמה גדולה.. אני בטוח שהנדריקס היה מוביל את קאנטו להצלבה.

הנדריקס נותן טופ 16 של 11 נק', 8 רב' ו2.5 חסימות. אני באמת לא מבין את התלונות ואת הקנטרנות הזאת.
שרמדיני עדיין לא שיחק בקבוצה גדולה, ואי אפשר לדעת איך הוא יסתדר בה. הוא שחקן טוב מאוד אין ויכוח, אבל לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.

ועדיין, הוא לא מצליח לשמור על סנטרים ביורוליג.. גם בינוניים

ליאב, שוב הדוגמאות המוקצנות האלה? מיותר..

על מי הוא לא הצליח לשמור היום? הסנטרים שמולו (ומול סופו) קלעו ביחד 2 נקודות...

הטענות שלכם (שלך ושל שחף) פשוט מעצבנות. מילא הייתם באים היום ומדברים על אליהו, שנמצא בכושר גרוע ולא תורם כמעט, או על בלאט שעשה לא מעט טעויות,
או על מאלט, סמית' וכו'.
אבל הנדריקס? איזה תלונות יש אליו בכלל אחרי היום?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 23:12

ממש לא , אני רק מנסה להראות לך כמה הדרישות שלך מופרכות כשגם השחקן הגדול ביותר ששיחק בקבוצה היה חלש מאוד ב-2 גמרים , זה לא מוריד כולם מהאיכות של השחקן כשעצם ההגעה לגמר היא הישג מכובד מאוד בפני עצמו.
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 23 פברואר 2012, 23:14

ראינו שהאיש לא סנטר מוביל. אתה מביא סטטיסטיקה, אז בשניים מתוך ארבעת המשחקים שהנדריקס פתח בחמישייה במכבי ביורוליג הקבוצה הפסידה. המשחק הרביעי מתוכם, היום, נפתח ב 17-3 או משהו כזה. הוא לא סנטר מוביל של קבוצה ששואפת רחוק וראינו כמה הוא התקשה לעשות משהו בהתקפה עד שפאפס עלה וסידר לו כדורים לדאנקים.
שחף

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 23:19

האמת שדווקא היום הוא לא הבריק למרות המספרים שלו כשעד שלהי הרבע השלישי הוא היה חלש מאוד , אבל זה בעיקר באשמתו של בלאט שהפך את היוצרות ושם אותו בחמישיה.

ושחף אתה צודק בנתונים שהבאת , רק שפה הטעות היא של בלאט שגורם לנזק הזה לקבוצה בדיוק כמו שהוא פוגע בקבוצה כשהוא מעלה את בלו בחמישיה.

הנדריקס כשחקן ספסל נתן תרומה יוצאת מן הכלל , ברגע כשהוא עבר לחמישיה הוא והקבוצה נפגעו אבל זה רק אילתור והבעיה לא אצלו.

בלאט פשוט צריך להירגע , לחזור לחמישיה המקורית ולרוץ איתה בלי לשנות חמישיה כל 5 דקות .
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2012, 23:20

שרמדיני מול מכבי- 14 נקודות ו7.5 ריבאונדים
ראקוביץ' מול מכבי- 15 נקודות
ועל הגבוהים של בארסה אין מה לדבר.
כשיש לך בקבוצה את סופו, אתה צריך גבוה שני הגנתי. לאור הנתונים למעלה, קשה להתייחס להנדריקס ככזה.
אין לי תלונות אליו, לא רק היום אלא באופן כללי. הוא שחקן טוב, משקיע המון, אבל הנתונים הפיזיים שלו בעוכריו. ב800 אלף דולר אפשר למצוא יותר טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 23:22

שחף כתב:ראינו שהאיש לא סנטר מוביל. אתה מביא סטטיסטיקה, אז בשניים מתוך ארבעת המשחקים שהנדריקס פתח בחמישייה במכבי ביורוליג הקבוצה הפסידה. המשחק הרביעי מתוכם, היום, נפתח ב 17-3 או משהו כזה. הוא לא סנטר מוביל של קבוצה ששואפת רחוק וראינו כמה הוא התקשה לעשות משהו בהתקפה עד שפאפס עלה וסידר לו כדורים לדאנקים.

הוא פתח בחמישייה רק כי סופו לא היה כשיר. מי אמר שהוא צריך להיות סנטר מוביל של מכבי ביורוליג???
כסנטר מחליף הוא עושה מספרים מדהימים. אני מוכן להתערב איתך ששארמדיני לא יעשה מספרים טובים יותר בקבוצה כמו מכבי. קאנטו זאת לא מכבי, והרבה יותר
קל להשיג שם מספרים יפים מאשר במכבי, והוא גם יעלה הרבה יותר מהנדריקס.

בקיצור, אתם סתם כל הזמן מחפשים - באמת שאין צורך לגמד את השחקן הזה שבשנה וחצי במכבי עושה גמר, הצלבה, אליפות ושני גביעים, וכל זה כשחקן
חשוב ומשמעותי מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2012, 23:23

MTA2311 כתב:שרמדיני מול מכבי- 14 נקודות ו7.5 ריבאונדים
כשיש לך בקבוצה את סופו, אתה צריך גבוה שני הגנתי. לאור הנתונים למעלה, קשה להתייחס להנדריקס ככזה.
אין לי תלונות אליו, לא רק היום אלא באופן כללי. הוא שחקן טוב, משקיע המון, אבל הנתונים הפיזיים שלו בעוכריו. ב800 אלף דולר אפשר למצוא יותר טוב.

ושרמדיני שומר טוב מהנדריקס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 23:23

אז זהו, שכנראה שלא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2012, 23:27

jol9 כתב:

אז זהו, שכנראה שלא.

אוקיי.. אם אתה אומר אתה בטח יודע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 23:29

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אז זהו, שכנראה שלא.

אמרתי "כנראה". פשוט אני שבע אכזבות ממחליפים לשחקנים טובים שעזבו. כמה פעמים ראינו שזה לא הצליח, ומכבי נשארה תקועה עם שחקן גרוע בחוזה גדול.
ב300-400K מכבי יכולה להביא רק מישהו ברמה של ג'יימס. ביותר מזה, היא יכולה להביא שחקן יותר טוב, אבל בטח לא כזה שיהיה משמעותית יותר טוב מריצ'.
אז בשביל מה לעשות את זה בכלל, כשפאקטורים כמו השתלבות בקבוצה, התאמה לשיטת המאמן וכו', נשארים נעלמים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 פברואר 2012, 23:32

jol9 כתב:
שחף כתב:ראינו שהאיש לא סנטר מוביל. אתה מביא סטטיסטיקה, אז בשניים מתוך ארבעת המשחקים שהנדריקס פתח בחמישייה במכבי ביורוליג הקבוצה הפסידה. המשחק הרביעי מתוכם, היום, נפתח ב 17-3 או משהו כזה. הוא לא סנטר מוביל של קבוצה ששואפת רחוק וראינו כמה הוא התקשה לעשות משהו בהתקפה עד שפאפס עלה וסידר לו כדורים לדאנקים.

הוא פתח בחמישייה רק כי סופו לא היה כשיר. מי אמר שהוא צריך להיות סנטר מוביל של מכבי ביורוליג???
כסנטר מחליף הוא עושה מספרים מדהימים. אני מוכן להתערב איתך ששארמדיני לא יעשה מספרים טובים יותר בקבוצה כמו מכבי. קאנטו זאת לא מכבי, והרבה יותר

בקיצור, אתם סתם כל הזמן מחפשים - באמת שאין צורך לגמד את השחקן הזה שבשנה וחצי במכבי עושה גמר, הצלבה, אליפות ושני גביעים, וכל זה כשחקן
חשוב ומשמעותי מאוד.

בקאנטו האיטית והמוגבלת התקפית יותר קל להשיג מספרים יפים מאשר במכבי? ממש לא. בדיוק להפך.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2012, 23:35

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אז זהו, שכנראה שלא.

אמרתי "כנראה". פשוט אני שבע אכזבות ממחליפים לשחקנים טובים שעזבו. כמה פעמים ראינו שזה לא הצליח, ומכבי נשארה תקועה עם שחקן גרוע בחוזה גדול.
ב300-400K מכבי יכולה להביא רק מישהו ברמה של ג'יימס. ביותר מזה, היא יכולה להביא שחקן יותר טוב, אבל בטח לא כזה שיהיה משמעותית יותר טוב מריצ'.
אז בשביל מה לעשות את זה בכלל, כשפאקטורים כמו השתלבות בקבוצה, התאמה לשיטת המאמן וכו', נשארים נעלמים?

קיבלתי..
אני עדיין חושב ש800 אלף זה יותר מדי בשביל הנדריקס, שהוא באמת שחקן טוב, אבל מוגבל. כנראה שעל זה לא נצליח להסכים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 23:36

שחף כתב:
jol9 כתב:

חשוב ומשמעותי מאוד.

בקאנטו האיטית והמוגבלת התקפית יותר קל להשיג מספרים יפים מאשר במכבי? ממש לא. בדיוק להפך.

נכון. שכחתי שבקאנטו יש שחקנים בקאליבר של סופו, לאנגפורד, אליהו ובלו שלוקחים המו זריקות ושהמשחק סובב סביבם.
יותם עשה 15 נק' למשחק בלובליאנה, ואח"כ חזר למכבי ובעונתו הראשונה אחרי החזרה, בקושי קלע. בקבוצה גדולה הרבה יותר קשה להתבלט, בטח כשאתה לא העוגן של הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 פברואר 2012, 23:44

כשיש שחקנים שמושכים אליהם אש שחקן מהסוג של הנדריקס יכול להתבלט מאוד כי ההגנה פחות שמה אליו לב ומעדיפה לסגור שחקנים אחרים. בקאנטו, חוץ מבאזילה וקצת מיצוב(שאף אחד מהם לא מתקרב ליכולת אחד על אחד של לאנגפורד) אין שחקנים שההגנה מתרכזת בהם.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 23 פברואר 2012, 23:53

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:שרמאנדיני מבחינת רמות מחיר הוא יותר מחליף לסופו מאשר להנדריקס אם לא הבנת למה אני מתכוון....

הבנתי, ואני לא מסכים. אני לא רואה קבוצה שרצה להציע לו יותר מ800 אלף כל כך מהר

סנטר צעיר מבטיח שמדורג 4 במדד היעילות בטופ 16 ומקום 2 מבין הסנטרים ?? שעוד הרבה לפני נחשב לכישרון גדול...

כך למשל את פוטסיס 1.5 מיליון יורו... אני מניח ששרמידיני יהיה באיזור הזה +/-.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2012, 23:57

yellowaura כתב:
MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:שרמאנדיני מבחינת רמות מחיר הוא יותר מחליף לסופו מאשר להנדריקס אם לא הבנת למה אני מתכוון....

סנטר צעיר מבטיח שמדורג 4 במדד היעילות בטופ 16 ומקום 2 מבין הסנטרים ?? שעוד הרבה לפני נחשב לכישרון גדול...

מאריץ', שלפני שנתיים נתן עונה הרבה יותר טובה מהעונה הנוכחית של שרמדיני, והוביל את פרטיזן לפיינל פור, קיבל 800 אלף יורו לעונה מפאו. אז שרמדיני יקבל פי 2 מזה?
גם שנה שעברה המספרים שלו היו טובים, והשנה הוא קיבל חוזה רק בקאנטו. אני לא רואה קבוצה שתשלם לו יותר מ800 אלף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 פברואר 2012, 00:03

שחף כתב:כשיש שחקנים שמושכים אליהם אש שחקן מהסוג של הנדריקס יכול להתבלט מאוד כי ההגנה פחות שמה אליו לב ומעדיפה לסגור שחקנים אחרים. בקאנטו, חוץ מבאזילה וקצת מיצוב(שאף אחד מהם לא מתקרב ליכולת אחד על אחד של לאנגפורד) אין שחקנים שההגנה מתרכזת בהם.

כשאתה שחקן הציר המרכזי בקבוצה חלק גדול מהכדורים ילכו אליך.
כשמאלט שיחק בתחילת העונה בשרלרואה הוא נתן מספרים מצוינים, ובמי כבר הגנות היריבות התרכזו שם??
במכבי היריבות צריכות להתרכז בסופו, בלאנגפורד, באליהו, לדאוג שבלו לא יישאר חופשי לקליעה ועדיין מאלט נותן מספרים די עלובים במכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 24 פברואר 2012, 07:24

MTA2311 כתב:
yellowaura כתב:
MTA2311 כתב:

מאריץ', שלפני שנתיים נתן עונה הרבה יותר טובה מהעונה הנוכחית של שרמדיני, והוביל את פרטיזן לפיינל פור, קיבל 800 אלף יורו לעונה מפאו. אז שרמדיני יקבל פי 2 מזה?
גם שנה שעברה המספרים שלו היו טובים, והשנה הוא קיבל חוזה רק בקאנטו. אני לא רואה קבוצה שתשלם לו יותר מ800 אלף.

שמאריץ' גירבץ בליגה הספרדית שארמנדיני כבר קיבל חוזה בפאו....שחקן עם סייז וכשרון כמו שלו בטוח יקבל יותר מ-800K , כמו שכבר אמרתי לך מבחינת סכומים הוא יותר מתקרב להיות מחליף לסופו ולא להנדריקס....אתה שוכח שרמת המשכורות עולה כל שנה במיוחד לשחקנים בעמדות מבוקשות כמו סנטרים ורכזים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2012, 08:17

חנו'ש כתב:
שחף כתב:כשיש שחקנים שמושכים אליהם אש שחקן מהסוג של הנדריקס יכול להתבלט מאוד כי ההגנה פחות שמה אליו לב ומעדיפה לסגור שחקנים אחרים. בקאנטו, חוץ מבאזילה וקצת מיצוב(שאף אחד מהם לא מתקרב ליכולת אחד על אחד של לאנגפורד) אין שחקנים שההגנה מתרכזת בהם.

כשאתה שחקן הציר המרכזי בקבוצה חלק גדול מהכדורים ילכו אליך.
כשמאלט שיחק בתחילת העונה בשרלרואה הוא נתן מספרים מצוינים, ובמי כבר הגנות היריבות התרכזו שם??
במכבי היריבות צריכות להתרכז בסופו, בלאנגפורד, באליהו, לדאוג שבלו לא יישאר חופשי לקליעה ועדיין מאלט נותן מספרים די עלובים במכבי.

אני כבר הרמתי ידיים. פשוט מסתבר שבשבועיים האחרונים גל מסתורי של אולג'וונים שטף את כל קבוצות היורוליג, ואנחנו נשארנו תקועים עם הנדריקס...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים