המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:jol9 כתב:איתי-שגב כתב:איך מפצים על יום של 6 שעות תרגול מתמטיקה? ככה.
איך הלך בתנ"ך?
שהעמלקים ינקמו במורה אמן.
Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:אבל בכל זאת קצת חבל שהם לא יהיו ביורוליג לא?
כן, זה מה שהיינו צריכים, חגיגות פה על כמה ירושלים טובה ביורוליג (גם אם הם היו גרועים)
ShiriV כתב:שמעתי עד לפה את הבלון של אורי אלון מתפוצץ.. זה היה מפחיד חשבתי פיגוע
my man כתב:yanay21 כתב:נכון שזו קטנוניות וכאלה, אבל איך כיף לי
למה קטנוניות? זה הרגעים הקטנים של החיים..
my man כתב:ShiriV כתב:שמעתי עד לפה את הבלון של אורי אלון מתפוצץ.. זה היה מפחיד חשבתי פיגוע
כמעט כמו היש שלך אתמול
my man כתב:ShiriV כתב:שמעתי עד לפה את הבלון של אורי אלון מתפוצץ.. זה היה מפחיד חשבתי פיגוע
כמעט כמו היש שלך אתמול
ShiriV כתב:my man כתב:ShiriV כתב:שמעתי עד לפה את הבלון של אורי אלון מתפוצץ.. זה היה מפחיד חשבתי פיגוע
כמעט כמו היש שלך אתמול
אני מה זה כועסת על עצמי אל תוסיף
yanay21 כתב:my man כתב:ShiriV כתב:שמעתי עד לפה את הבלון של אורי אלון מתפוצץ.. זה היה מפחיד חשבתי פיגוע
כמעט כמו היש שלך אתמול
פרטו נמקו והסבירו
MTA2311 כתב:זה רגע משמח מאוד, אל תרגישו לא נעים עם זה.
ShiriV כתב:yanay21 כתב:my man כתב:ShiriV כתב:שמעתי עד לפה את הבלון של אורי אלון מתפוצץ.. זה היה מפחיד חשבתי פיגוע
כמעט כמו היש שלך אתמול
פרטו נמקו והסבירו
אין מה לפרט לנמק ולהסביר.. אבל אני אפרט אנמק ואסביר.
צרחתי יש מתלהב אחרי הדרדלה של לאנדסברג בסיום מול פנרבחצ'ה.. הרגשתי ממש רע אחרי זה
yanay21 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:my man כתב:ShiriV כתב:שמעתי עד לפה את הבלון של אורי אלון מתפוצץ.. זה היה מפחיד חשבתי פיגוע
כמעט כמו היש שלך אתמול
פרטו נמקו והסבירו
אין מה לפרט לנמק ולהסביר.. אבל אני אפרט אנמק ואסביר.
צרחתי יש מתלהב אחרי הדרדלה של לאנדסברג בסיום מול פנרבחצ'ה.. הרגשתי ממש רע אחרי זה
זה כאילו היה יום הזיכרון, שהצטלב עם יום הזיכרון לשואה ולגבורה, שהצטלב עם יום השואה העולמי, והייתה צפירה ענקית שנשמע בכללללללללל העולם, ובאמצע הצפירה הזו את תקעת גרעפס שנשמע בכל רחבי הגלובוס. זה כמה שזה לא במקום. לא רק שזה ווינר שוט רע, וזה משחק של מכבי שלא מגיע לה רגע יפה אחד העונה, זה גם לאנדסברג, אחד השנואים ביקום.
את צריכה להכין בובת וודו שלו ככפרה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־9 אורחים