המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:תעזבו את הילד
שועל כתב:איתי-שגב כתב:תעזבו את הילד
ילד יש פה רק אחד
אדם כתב:איך אמר אורי.
כל השחקנים שלי אמרו לי שאנחנו יותר טובים מהם,פשוט בן אדם הזוי שהשיצנות לא נגמרת אצלו.
משפט נוסף ,הקהל שלהם מעודד רק שהם מובילים שאנחנו במומנטום הוא שותק.
וכרגיל תיכנן כבר את הגמר ואיך הם לוקחים את מלאגה בהליכה.
בום בום בוםםםם
אדם כתב:ככל שאני מחפש יותר אני רואה עוד ועוד ציטוטים הזוים של הנעל אורי אלון.
rc4991 כתב:הוא מצליח מאוד במישור העסקי אבל ההתבטאויות שלו אחרי הניצחון על ולנסיה היו מאוד מפגרות ויהירות
roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא מצליח מאוד במישור העסקי אבל ההתבטאויות שלו אחרי הניצחון על ולנסיה היו מאוד מפגרות ויהירות
ולמען הדיוק - מאז שהוא לקח את ירושלים אליו זה המועדון שמנוהל בצורה הכי טובה בארץ.
my man כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא מצליח מאוד במישור העסקי אבל ההתבטאויות שלו אחרי הניצחון על ולנסיה היו מאוד מפגרות ויהירות
ולמען הדיוק - מאז שהוא לקח את ירושלים אליו זה המועדון שמנוהל בצורה הכי טובה בארץ.
די עם זה. לא יכול לשמוע את השטות הזו יותר.
my man כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא מצליח מאוד במישור העסקי אבל ההתבטאויות שלו אחרי הניצחון על ולנסיה היו מאוד מפגרות ויהירות
roy1000 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא מצליח מאוד במישור העסקי אבל ההתבטאויות שלו אחרי הניצחון על ולנסיה היו מאוד מפגרות ויהירות
איזה מועדון בארץ מנוהל טוב יותר? מכבי?
ניהול טוב זה לא הצלחה בשנה כזו או אחרת.
my man כתב:נו רוי אבל אין לי זמן להביא דוגמאות..
היירסטון, רנדל.. וזה רק 2 ורק מהעונה..יש לי עוד כל כך הרבה..
למען האמת הניהול שלהם מאד דומה למכבי(וזה גרוע מאד..כן?!)
roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא מצליח מאוד במישור העסקי אבל ההתבטאויות שלו אחרי הניצחון על ולנסיה היו מאוד מפגרות ויהירות
כשאה אומר את זה ככה, אז זה נשמע כאילו הוא איזה אלי טביב שהקים באסטה למכירת בגדים במיאמי. לא. תן לו את הכבוד שמגיע לו. הוא פיתח אלגוריתם חיפוש בעצמו ומכר אותו לגוגל. אחר כך פיתח עוד תוכנה (בעצמו) ומכר אותה לטוויטר והחברה הנוכחית שלו כבר בשווי של מליארדים.
אז כן. הוא יהיר והוא מעצבן וילדותי משהו, אבל ללא ספק מדובר בבנאדם מאוד חכם וכמו שאמרתי - אחד היזמים המצליחים בעולם.
אז בואו נשים מצד את הזלזול המצחיק הזה. בדיוק כמו שאנשים שבולסים המבורגרים כל היום ושוכבים עם הלפטופ במיטה לא צריכים לרוץ ולקרוא לליאור אליהו "עצלן" אז אפשר גם להירגע עם התבטאויות ה"נעל" למיניהן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים