yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:זה אגדה שהם משחק אחד מגמר היורוקאפ?
של האחים גרים
של וגנר
כמה תשנא אותי אם לא הבנתי?
אני הבנתי
אהבה בלב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:זה אגדה שהם משחק אחד מגמר היורוקאפ?
של האחים גרים
של וגנר
אני הבנתי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:של האחים גרים
של וגנר
אני הבנתי
אהבה בלב
roy1000 כתב:זה אגדה שהם משחק אחד מגמר היורוקאפ?
my man כתב:לא להאמין שליאור שוקל לפרוש מכדורסל..
מטריף את הדעת מה שהשחקן הזה עשה עם הכישרון שלו
my man כתב:לא להאמין שליאור שוקל לפרוש מכדורסל..
roy1000 כתב:my man כתב:לא להאמין שליאור שוקל לפרוש מכדורסל..
למה לא ייאמן? הוא בן 32 השנה. הוא בברור לא נהנה מהמשחק והוא נמצא בירידה מאוד חדה ביכולת.
מה שכן, לפי מה אני זוכר ירושלים האריכה לו את החוזה בקיץ והוא יעשה להם טובה די גדולה אם יפרוש.
האמת שזה לא טוב במיוחד למכבי כי זה יביא לתחרות סביב הישראלים שנותרו ויעלה את המחיר שלהם.
my man כתב:אני מדבר נטו מבחינת הכישרון והפוטנציאל שהיו לו..לחלוטין הקריירה הכי מבוזבזת בכדורסל הישראלי..
לא שיפר את המשחק שלו בשום אספקט ובגיל 28 כשאמור היה להיות בטופ של הקריירה שלו חתם בקבוצת יורוקאפ קטנה קרוב לאמא. אחרי 3 שנים שגם בהן הוא לא קידם את המשחק שלו ברור שיימאס לו..
האיש כולה בן 31 אמורות להיות לו בקנה לפחות עוד 3 שנים טובות של כדורסל אבל הוא פשוט בזבוז מהלך של כישרון.
יאללה שיפרוש אף אחד לא יתגעגע..
rc4991 כתב:1. אני לא אוהב לתקוף שחקן ולקרוא לו מפונק בגלל שהוא מחליט לא לקרוע את התחת. יש הבדל בקטע הזה
2. אתה יודע שהמצב שלך רע כשאורי מדבר עליך ככה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:1. אני לא אוהב לתקוף שחקן ולקרוא לו מפונק בגלל שהוא מחליט לא לקרוע את התחת. יש הבדל בקטע הזה
ליאור אליהו ה-הגדרה של מפונק
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:1. אני לא אוהב לתקוף שחקן ולקרוא לו מפונק בגלל שהוא מחליט לא לקרוע את התחת. יש הבדל בקטע הזה
מפונק בעולם הספורט, אין ספק, אבל אני עדיין מניח שהוא השקיע, פשוט ביחס נורא קטן לעומת ספורטאים אחרים
אני "פחות בעד" לבקר שחקנים (לאו דווקא הוא) בפן הזה, אבל זה רק אני
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:1. אני לא אוהב לתקוף שחקן ולקרוא לו מפונק בגלל שהוא מחליט לא לקרוע את התחת. יש הבדל בקטע הזה
מפונק בעולם הספורט, אין ספק, אבל אני עדיין מניח שהוא השקיע, פשוט ביחס נורא קטן לעומת ספורטאים אחרים
הבעיה של ליאור אפילו לא הייתה הפינוק שלו בכדורסל
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:1. אני לא אוהב לתקוף שחקן ולקרוא לו מפונק בגלל שהוא מחליט לא לקרוע את התחת. יש הבדל בקטע הזה
אלא?
איתי-שגב כתב:הוא באמת עדיין גר עם ההורים?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ליאור אליהו ה-הגדרה של מפונק
אלא?
אלא זה שהוא עשה מיליונים ועדיין גר בפ''ת עם ההורים כדי שאמא תעשה כביסה
זה שהוא חזר מספרד אחרי שהוביל קבוצה לאליפות רק כי התגעגע הביתה
כל הסיפור עם ההיריון שלא היה מוכן לקחת עליו אחריות
זה שהוא בחר בנוחות של ירושלים במקום לצאת לחו''ל ולשחק ביורוליג
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], משה ו־13 אורחים