rc4991 כתב:הוא לא היה אהוב פה ומועמד על ידי לא מעט משתמשים? (כולל ינאי?)
כן. אשמח לראות אותו פה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:הכדורסל הישראלי כ"כ בקרשים, שלמעט כספי, אני לא רואה שום שחקן שיכול להגיע לכאן ולתרום באמת.
מעניין אם אחרי העונה הזאת, מקל כן ירגיש בנוח כרכז מחליף. במקרה הזה, הוא גם בסדר בסה"כ.
jol9 כתב:הכדורסל הישראלי כ"כ בקרשים, שלמעט כספי, אני לא רואה שום שחקן שיכול להגיע לכאן ולתרום באמת.
מעניין אם אחרי העונה הזאת, מקל כן ירגיש בנוח כרכז מחליף. במקרה הזה, הוא גם בסדר בסה"כ.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:הכדורסל הישראלי כ"כ בקרשים, שלמעט כספי, אני לא רואה שום שחקן שיכול להגיע לכאן ולתרום באמת.
בעקבות היכולת הפושרת באירופה, אני לא חושב שמקל במעמד לדרוש להיות רכז פותח ביורוליג.
yanay21 כתב:jol9 כתב:הכדורסל הישראלי כ"כ בקרשים, שלמעט כספי, אני לא רואה שום שחקן שיכול להגיע לכאן ולתרום באמת.
גם אם הוא ירגיש נורא בנוח, הוא מקבל 600 אלף דולר. 600 אלף דולר לרכז מחליף ישראלי. 1.2 בפועל. אם הוא מוכן לקצץ בזה, להשאיר. אם לא, הביתה
yanay21 כתב:jol9 כתב:הכדורסל הישראלי כ"כ בקרשים, שלמעט כספי, אני לא רואה שום שחקן שיכול להגיע לכאן ולתרום באמת.
גם אם הוא ירגיש נורא בנוח, הוא מקבל 600 אלף דולר. 600 אלף דולר לרכז מחליף ישראלי. 1.2 בפועל. אם הוא מוכן לקצץ בזה, להשאיר. אם לא, הביתה
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:הכדורסל הישראלי כ"כ בקרשים, שלמעט כספי, אני לא רואה שום שחקן שיכול להגיע לכאן ולתרום באמת.
בעקבות היכולת הפושרת באירופה, אני לא חושב שמקל במעמד לדרוש להיות רכז פותח ביורוליג.
מכבי חייבת רכז מהטופ של אירופה.
יש שני טיפוסים שיכולים להתאים בעיניי.
טיפוס מקדונלד, שזה שחקן עם פחות כשרון, אבל מנהיג גדול, מנהל משחק ושומר מצויין.
טיפוס רייס, שזה שחקן עם flair וכשרון גדול.
אי אפשר ללכת על שחקן שמשחק בצד אחד של המגרש, או על שחקן שהוא לא מנהיג, או על שחקן פרווה וכד'.
מקל יכול להיות סבבה כרכז שני. אני חושב שאחרי העונה הזאת, הוא קצת התאפס על עצמו, וכשהוא מאופס,
אז הוא סה"כ שחקן בסדר גמור.
yanay21 כתב:בא לי לקחת את הרגע הזה, לאפות אותו לתוך עוגייה ענקית, ולאכול
my man כתב:yanay21 כתב:בא לי לקחת את הרגע הזה, לאפות אותו לתוך עוגייה ענקית, ולאכול
תעזור לי פה... מה אני מפספס?
yanay21 כתב:בא לי לקחת את הרגע הזה, לאפות אותו לתוך עוגייה ענקית, ולאכול
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בא לי לקחת את הרגע הזה, לאפות אותו לתוך עוגייה ענקית, ולאכול
אתה לא רואה?
האלופה וסגניתה בבית מכבי, סוף רבע שלישי, 70-40 לאלופה.
טעים!
וברבע השני, הסגנית עם 6 נקודות. 6.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בא לי לקחת את הרגע הזה, לאפות אותו לתוך עוגייה ענקית, ולאכול
אתה לא רואה?
האלופה וסגניתה בבית מכבי, סוף רבע שלישי, 70-40 לאלופה.
טעים!
וברבע השני, הסגנית עם 6 נקודות. 6.
יוווו איך אני לא רואה את זה?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בא לי לקחת את הרגע הזה, לאפות אותו לתוך עוגייה ענקית, ולאכול
הכל סוטה אצלך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים