המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:החתמת שאראס תהיה אחד הצעדים המטופשים אם כי הצפויים של מכבי בעשור האחרון, אם כי לאור ההתנהלות הבזיונית והצעדים התמוהים שעשו בעשור האחרון אני לא מופתע. הוא לא יצליח הרבה יותר מבגאצקיס או טבק, אם בכלל. העיקר הגימיק למנויים והחברות עם ניקולה.
החציל האצטקי כתב:שאראס המאמן הכי אובר אצ'יבר השנה באירופה.
ז'לגיריס הייתה המועמדת הבטוחה (שלי לפחות) להיות האחרונה במפעל. היא נאבקה על הפלייאוף עד הרגע האחרון.
האם הוא יכול לעמוד בראש הפרנצ'ייז ולהיות הפנים שלו?
לדעתי כן. בנוי לזה הרבה יותר טוב מטרינקיירי (AKA דרוקר).
החציל האצטקי כתב:שאראס יהיה מאמן ענק. אני בונה את הפרנצ׳ייז איתו ל3 שנים לפחות.
Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו אנחנו על ה-bandwagon של שאראס עוד לפני שהוא עשה משהו משמעותי בקבוצה עם שאיפות שלא הייתה בול בקומפורט זון שלו?
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו אנחנו על ה-bandwagon של שאראס עוד לפני שהוא עשה משהו משמעותי בקבוצה עם שאיפות שלא הייתה בול בקומפורט זון שלו?
לי אין ספק שהוא יעשה.
הייתי בטוח שיהיה גימיק אבל הוא פשוט מאמן גדול.
אני לא חושב שזו שאלה של באיזו קבוצה הוא עושה את זה.
איתי-שגב כתב:לא יודע אם יש באופציות הריאליות משהו יותר מעניין משאראס
החציל האצטקי כתב:אני בסך הכל מנתח את האופציות מהזווית שלי.
אם בלאט לא רלוונטי, והאופציות הן שאראס/טרינקיירי/ברצוקאס, לצורך העניין, אז כשאני משקלל יכולות אימון, פוטנציאל, מבנה אישיות ורזומה (גם כשחקן)- יש לשאראס את הקול שלי.
גם העניין של מומנטום, הייפ (כן), חיבור לקהל (כן 2)- משחקים תפקיד.
אפשר לבלבל את הביצים עד מחר. תנחיתו פה את ברצוקאס אחרי עונת חרפה בבארסה וזו תהיה החלטה לא פחות גרועה. טרינקיירי בתכלס לא עשה שיט. לשאראס לפחות יש עתיד.
להגיד לכם שאיינארס פחות טוב מהם?
אם היה בונה את הקבוצה מאפס אולי הייתי יכול להגיד.
Holiday_Armadillo כתב:להגיד שהוא האופציה המועדפת והריאלית מבחינתך זה שונה מאוד מלהגיד שהוא מאמן גדול
Holiday_Armadillo כתב:הישגים? מה ההישגים שלו היו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־8 אורחים