felix_r כתב:שמואל ! איך אתה לא פה דווקא כאשר פיאניג'יאני פוטר מירושלים???
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 39501.html
אכזרי אתה.....
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:שמואל ! איך אתה לא פה דווקא כאשר פיאניג'יאני פוטר מירושלים???
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 39501.html
איתי-שגב כתב:הספוילר לא עובד באפליקציה.. לא רוצה לעשות ספוילרים לאלה שרוצים לקרוא את הספר ויש לי אחלה סיפור להתחיל.. מה לעשות?
לצלם איזו תמונה שבתוכה הטקסט ולהביא קישור אליה?
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:הספוילר לא עובד באפליקציה.. לא רוצה לעשות ספוילרים לאלה שרוצים לקרוא את הספר ויש לי אחלה סיפור להתחיל.. מה לעשות?
מה שבא לך, אבל אני לא חושבת שספויילרים קריטיים למישהו פה במקרה הזה
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:הספוילר לא עובד באפליקציה.. לא רוצה לעשות ספוילרים לאלה שרוצים לקרוא את הספר ויש לי אחלה סיפור להתחיל.. מה לעשות?
אני בטוח שיש לא מעט אורחים שקוראים/רוצים לקרוא את הספר הזה, ככה שאני מעדיף שזה עדיין ישאר בספוילר. אני אכתוב את זה בnotepad ואעלה תמונה או משהו.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:הספוילר לא עובד באפליקציה.. לא רוצה לעשות ספוילרים לאלה שרוצים לקרוא את הספר ויש לי אחלה סיפור להתחיל.. מה לעשות?
אני בטוח שיש לא מעט אורחים שקוראים/רוצים לקרוא את הספר הזה, ככה שאני מעדיף שזה עדיין ישאר בספוילר. אני אכתוב את זה בnotepad ואעלה תמונה או משהו.
תפתח ת'רד בפורום הפרטי ומי שלא רוצה לדעת שלא ייכנס
אחדשיודע כתב:על החתום מכבי וירושלים?
בעולם תקין, זה מה שהיה צריך להיות.
MTA2311 כתב:מכבי לא הוכיחה שהיא מסוגלת ללכת בכלל בכיוון הזה. נראה כאילו ירושלים היא הניצית יותר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מכבי לא הוכיחה שהיא מסוגלת ללכת בכלל בכיוון הזה. נראה כאילו ירושלים היא הניצית יותר.
אני אוותר כי ה-א' מעל ל-י' במקלדת
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מכבי לא הוכיחה שהיא מסוגלת ללכת בכלל בכיוון הזה. נראה כאילו ירושלים היא הניצית יותר.
אני אוותר כי ה-א' מעל ל-י' במקלדת
איתי-שגב כתב:למה לא? עדיף מאבק תחרותי מול ירושלים מאשר מאבק לא תחרותי נגד שאר הקבוצות.
אני מאמין שנוכל לנצח אותם בסדרה. בטח עם הנהלה חדשה, או צוות מקצועי שיעשה את רוב העבודה, ועושה רושם שזה מתקרב (אני מקווה).
אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:למה לא? עדיף מאבק תחרותי מול ירושלים מאשר מאבק לא תחרותי נגד שאר הקבוצות.
אני מאמין שנוכל לנצח אותם בסדרה. בטח עם הנהלה חדשה, או צוות מקצועי שיעשה את רוב העבודה, ועושה רושם שזה מתקרב (אני מקווה).
לא נראה לי שהבנת ילד.
אתה רואה את פדרמן מגדל ביצים ועוזב את הליגה במידה והדרישות שלו לא ייענו?
rc4991 כתב:כפר סבא בפסגה בינתיים בלאומית
מעניין אם יעלו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים