המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:גם 6:45
הוא פסיכופת.
felix_r כתב:איתי-שגב כתב:גם 6:45
הוא פסיכופת.
זה מה שמפריע לך?
כל מי שעדיין לא ברח מהקבוצה הזאת הוא פסיכופאט!
RomanR כתב:לפי טמקא, אפשרות הארכת החוזה שלו תמומש והוא ישאר בעונה הבאה
מי שעוד מחזיק באופציה לעונה נוספת הוא די.ג'יי. סילי, שלא צפוי להמשיך. לעומתם, נכון לעכשיו נראה שהאופציה על ויקטור ראד אכן תמומש. זאת לאחר שבתקופה האחרונה הפך להיות בין השחקנים הכי דומיננטיים על הפרקט. למעשה מבין הזרים, מי שיישאר באופן ודאי הוא קווינסי מילר, שחתום לשנתיים נוספות. קולטון אייברסון צפוי לעזוב אף הוא.
RomanR כתב:בנושא ראד אני לשם שינוי מסכים עם גרשון מאתמול - אם ראד עולה בתור מחליף מספסל, בעמדה שלו הוא אופציה לא רעה בטח בעלות שלו. הבעיה היא שלא בטוח שהוא יכול לעלות מהספסל
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:בנושא ראד אני לשם שינוי מסכים עם גרשון מאתמול - אם ראד עולה בתור מחליף מספסל, בעמדה שלו הוא אופציה לא רעה בטח בעלות שלו. הבעיה היא שלא בטוח שהוא יכול לעלות מהספסל
אין לי בעיה שהוא יעלה מהספסל, אבל אם משאירים אותו על סמל יכולת טובה, יש מצב שזה בגלל שהגאונים חושבים שהוא starting five material, בין אם בעמדה 4 או 3
RomanR כתב:בנושא ראד אני לשם שינוי מסכים עם גרשון מאתמול - אם ראד עולה בתור מחליף מספסל, בעמדה שלו הוא אופציה לא רעה בטח בעלות שלו. הבעיה היא שלא בטוח שהוא יכול לעלות מהספסל
אחדשיודע כתב:לא הכל עניין של כסף. החלק החברתי חשוב מאוד.
אתה לא רוצה שחקן ממורמר או ילדותי, שיבכה לך כשהוא לא מקבל את הכדור או יעשה הגנה מתי שמתחשק לו.
וב-400 אלף דולר נטו אתה יכול למצוא יופי של שחקנים. מעדיף שחקן פחות מוכשר התקפית ומסודר בראש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים