יקיר הפורום דוין סמית' ישאר לעוד עונה (כנראה)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יקיר הפורום דוין סמית' ישאר לעוד עונה (כנראה)

הודעהעל ידי felix_r » 22 פברואר 2012, 22:55

where is the love? כתב:
חנו'ש כתב:אני הייתי מעדיפה בשכר של סמית' לחפש הימור.
אפילו במחיר של נפילה, הייתי מעדיפה להמר על משהו לא ידוע מאשר להסתפק בידוע ובבינוני מינוס.
אם מהמרים לפחות יש גם את הסיכוי האופטימי יותר שנפגע בול, אופטימיות שפשוט לא קיימת עם סמית'.

חנוש אני מסכים איתך, עדיף לקחת מישהו עם פוטנציאל , למעשה כמו חומר גלם שאפשר שיצא ממנו משהו.

גם אני מצטרף.
היתי מהמר על איזה מיקה דאונס. לפחות היה מקפיץ את הקהל פעם בשבוע עם איזה דאנק מפלצתי סטייל בלייק גריפין :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי where is the love? » 23 פברואר 2012, 07:18

felix_r כתב:
where is the love? כתב:
חנו'ש כתב:אני הייתי מעדיפה בשכר של סמית' לחפש הימור.
אפילו במחיר של נפילה, הייתי מעדיפה להמר על משהו לא ידוע מאשר להסתפק בידוע ובבינוני מינוס.
אם מהמרים לפחות יש גם את הסיכוי האופטימי יותר שנפגע בול, אופטימיות שפשוט לא קיימת עם סמית'.

חנוש אני מסכים איתך, עדיף לקחת מישהו עם פוטנציאל , למעשה כמו חומר גלם שאפשר שיצא ממנו משהו.

גם אני מצטרף.
היתי מהמר על איזה מיקה דאונס. לפחות היה מקפיץ את הקהל פעם בשבוע עם איזה דאנק מפלצתי סטייל בלייק גריפין :)

מיכה דאונס מסיים חוזה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 23 פברואר 2012, 08:13

דאונס גם לא צריך להיות יקר במיוחד.....
בכל מקרה אני חייב להוריד את הכובע בפני פדרמן שהצליח בשנים האחרונות להרגיל אותנו לבינוניות . הגענו למצב שאנחנו מוכנים להשאיר שחקן בינוני בשביל שישאירו לנו שחקן טוב בסגל...
למה שלא ישאירו את סופולאנגדרקיס וגם יחתימו סמול איכותי וגם יביאו רכז איכותי ??? לא מגיע לנו לחזור לימים שמכבי הייתה מביאה באמת שחקנים איכותיים או לפחות ידעה לשמר אותם ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 23 פברואר 2012, 16:27

yzafrir כתב:דאונס גם לא צריך להיות יקר במיוחד.....
בכל מקרה אני חייב להוריד את הכובע בפני פדרמן שהצליח בשנים האחרונות להרגיל אותנו לבינוניות . הגענו למצב שאנחנו מוכנים להשאיר שחקן בינוני בשביל שישאירו לנו שחקן טוב בסגל...
למה שלא ישאירו את סופולאנגדרקיס וגם יחתימו סמול איכותי וגם יביאו רכז איכותי ??? לא מגיע לנו לחזור לימים שמכבי הייתה מביאה באמת שחקנים איכותיים או לפחות ידעה לשמר אותם ??

צפריר אתה צודק במאה אחוז!!!!
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי misha » 23 פברואר 2012, 17:11

מקווה שזה לא נכון אבל לא הייתי ממהר להיכנס לפאניקה. גם אם הכתבה נכונה (ממש לא בטוח), מעכשיו ועד סוף העונה הרבה מאוד דברים יכולים להשתנות. עוד אפילו לא הבטחנו מקום בהצלבה. בעונת ויז- אנדרסון אנשים רצו להשאיר כמעט את רוב הסגל עוד בטופ 16 וכולם זוכרים איך זה נגמר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי bublil » 23 פברואר 2012, 21:09

ענק פשוט ענק למרות הפספוס
bublil

הודעהעל ידי misha » 23 פברואר 2012, 21:13

עם כל הכבוד לרבע אחרון, עדיין לא הייתי משאיר אותו. 3 רבעים ראשונים, בהם הוא שבר טבעות ואיבד כדורים, ייצגו טוב יותר מה ראינו ממנו לאורך העונה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 21:24

misha כתב:עם כל הכבוד לרבע אחרון, עדיין לא הייתי משאיר אותו. 3 רבעים ראשונים, בהם הוא שבר טבעות ואיבד כדורים, ייצגו טוב יותר מה ראינו ממנו לאורך העונה.

+1
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 פברואר 2012, 21:27

הוא עשה לא נוהג לתת בכל משח רבע אחד טוב.
מתי הוא ייתן משחק שלם טוב??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 21:29

בואו נדייק לפחות בעובדות , הוא שיחק היום 18 דקות כשברבעים השני והשלישי הוא כמעט ולא רואה פרקט , ככה ששלושה רבעים ראשונים הוא לא שבר טבעות כי הוא פשוט לא שיחק 3 רבעים.

הוא היה זוועה ברבע הראשון וענק ברבע האחרון , לא צריך סתם להפוך אותו למה שהוא לא.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 21:36

יוסי22 כתב:בואו נדייק לפחות בעובדות , הוא שיחק היום 18 דקות כשברבעים השני והשלישי הוא כמעט ולא רואה פרקט , ככה ששלושה רבעים ראשונים הוא לא שבר טבעות כי הוא פשוט לא שיחק 3 רבעים.

הוא היה זוועה ברבע הראשון וענק ברבע האחרון , לא צריך סתם להפוך אותו למה שהוא לא.

נכון. הוא היה זוועה ברבע הראשון (וגם קצת בשני), וענק באחרון. מצוין. אבל איפה לעזאזל הוא היה שאר העונה?
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 23 פברואר 2012, 21:42

אני חושב שסמית שחקן יעיל בהרבה ממה שאנשים חושבים והרבה פעמים שלא מבינים איך מכבי מנצחת בקלות שהיא משחקת מכוער כל כך אז הנה התשובה.
אני תמכתי בו נגד הרבה אנשי פורום זועמים מתחילת המשחק הזה ונגד קאנטו ואף על פי זאת...

מכבי צריכה שחקנים אטרקטיביים ! לא מספיק להיות יעיל.

בכל זאת חשוב לזכור... בכל קבוצה צריך שחקנים אפורים, סולידיים ויציבים.
מבחינתי לא משנה לי אם ישאירו אותו כל עוד יביאו עוד PG אטרקטיבי שייתן שואו לצד לאנגפורד.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 21:43

yellowaura כתב:אני חושב שסמית שחקן יעיל בהרבה ממה שאנשים חושבים והרבה פעמים שלא מבינים איך מכבי מנצחת בקלות שהיא משחקת מכוער כל כך אז הנה התשובה.
אני תמכתי בו נגד הרבה אנשי פורום זועמים מתחילת המשחק הזה ונגד קאנטו ואף על פי זאת...

מכבי צריכה שחקנים אטרקטיביים ! לא מספיק להיות יעיל.

בכל זאת חשוב לזכור... בכל קבוצה צריך שחקנים אפורים, סולידיים ויציבים.
מבחינתי לא משנה לי אם ישאירו אותו כל עוד יביאו עוד PG אטרקטיבי שייתן שואו לצד לאנגפורד.

סולידי כן-חלש לא
סמית' חלש. לפחות כל עוד ימשיך בחוסר היציבות הזאת
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 23 פברואר 2012, 23:30

היום מגיעות לו מילים טובות, הוא השתדל מאוד, יש משחקים כמו היום שמי שרוצה ומשתדל יותר גם מנצח וזה מה שחשוב.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 23 פברואר 2012, 23:38

חנו'ש כתב:הוא עשה לא נוהג לתת בכל משח רבע אחד טוב.
מתי הוא ייתן משחק שלם טוב??

ואם הוא יתן משחק טוב שלם, זו תהיה סיבה להשאיר אותו עונה שלמה?
אני כבר הפסקתי למדוד משחק כזה או אחר אצלו, כי בסך הכללי, זה פשוט לא מרגיש מספיק,
ולא צריך להתנצל בטענה שיש לו הגנה טובה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי קובי » 25 פברואר 2012, 15:57

מקווה שמדובר בעוד הימור לא מושכל ופזיז של גלדסטון. מקווה גם ששתי החסימות הגדולות בסיום המשחק נגד קובנה, לא יקנו לו חוזה לעונה הבאה (דוגמת המשחק הגדול של בשוק נגד טאו שהעלה אותנו לפיינל פור וקנה לא חוזה לעונה שנייה, למרות עונת יורוליג רעה שהייתה לו).

סמית', הוא אחד הזרים הגרועים ביותר שנחתו כאן בעשור האחרון וכל זה מתחזק בעיקר לנוכח כמות הדקות הגדולה שהוא מקבל מהצוות המקצועי לאורך העונה.
מה שכן, נראה שיש מגמת שינוי בקרדיט המוגזם אותו הוא קיבל עד כה. מה שמזכיר לי את מקרה קאמינגס שמניותיו ירדו לאורך העונה אט אט.
נהנה בעיקר מעונת נפל של פניני וחוסר יציבות של הגארדים (מלבד קית') בקו האחורי.

בעיניי, תהיה טעות גדולה מאוד להשאירו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 פברואר 2012, 16:05

כ"כ מעצבן..
אני זוכר את הימים שמכבי הייתה מביאה את הרכז של אלופת אירופה (שאראס) ורכז שהוביל קבוצה קטנה לפיינל פור (אריאל) ועוד שחקנים שעשו משהו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 25 פברואר 2012, 16:14

LIAV10 כתב:

כ"כ מעצבן..
אני זוכר את הימים שמכבי הייתה מביאה את הרכז של אלופת אירופה (שאראס) ורכז שהוביל קבוצה קטנה לפיינל פור (אריאל) ועוד שחקנים שעשו משהו..

תקופות שונות:
בעניין שאראס מדובר גם על עיתוי טוב, בו שאראס רצה "להיפטר" מברצלונה ולפני זהב באליפות אירופה בשבדיה 03.

לגבי אריאל - דווקא הוא בא בעונה פיננסית של מכבי, אחרי כשלון מהדהד ושרשרת זרים שנחתה כאן בעונת חרוש-פיני. הוא אומנם בא אחרי עונת פיינל פור, אבל מלובליאנה המפתיעה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2012, 16:50

קובי כתב:
LIAV10 כתב:

כ"כ מעצבן..

תקופות שונות:
בעניין שאראס מדובר גם על עיתוי טוב, בו שאראס רצה "להיפטר" מברצלונה ולפני זהב באליפות אירופה בשבדיה 03.

לגבי אריאל - דווקא הוא בא בעונה פיננסית של מכבי, אחרי כשלון מהדהד ושרשרת זרים שנחתה כאן בעונת חרוש-פיני. הוא אומנם בא אחרי עונת פיינל פור, אבל מלובליאנה המפתיעה.

לגבי שאראס אתה בכלל לא מדייק. לא שאראס רצה להיפטר. הוא אפילו קנה שם בית. המאמן של בארסה באותה התקופה פשיץ' הוא פריק של שליטה, שלא אהב את זה ששאראס תמיד היה עושה מה שהוא רוצה. לכן הוא לא רצה את שאראס. חוץ מזה, שאראס לא היה הכוכב באותה בארסה (תבדוק את הסטטיסטיקה החלשה שלו). מי שהיה הכוכב הבלתי מעורער היה בודירוגה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 פברואר 2012, 18:32

לגבי הידיעה על היירסטון, הדבר היחידי שמשמח אותי זה שמכבי מחפשת שחקנים על העמדה מה שאומר שסמית' ממש לא סגור כאן לעונה הבאה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים