חנו'ש כתב:לגבי הידיעה על היירסטון, הדבר היחידי שמשמח אותי זה שמכבי מחפשת שחקנים על העמדה מה שאומר שסמית' ממש לא סגור כאן לעונה הבאה.
מכבי בכל עונה מסתכלת על איזה 100 שחקנים שונים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:לגבי הידיעה על היירסטון, הדבר היחידי שמשמח אותי זה שמכבי מחפשת שחקנים על העמדה מה שאומר שסמית' ממש לא סגור כאן לעונה הבאה.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:לגבי הידיעה על היירסטון, הדבר היחידי שמשמח אותי זה שמכבי מחפשת שחקנים על העמדה מה שאומר שסמית' ממש לא סגור כאן לעונה הבאה.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:לגבי הידיעה על היירסטון, הדבר היחידי שמשמח אותי זה שמכבי מחפשת שחקנים על העמדה מה שאומר שסמית' ממש לא סגור כאן לעונה הבאה.
ברור, אבל היא לא היתה מסתכלת עליהם אם סמית' היה סגור כאן לעונה הבאה כמו שגלדסטון פירסם.
למה לא ראינו אפילו מועמד אחד לעמדה מס' 4 למשל??
כי העמדה הזו סגורה מבחינת מכבי.
שחף כתב:גלדסטון בשנה שעברה טען שאולימפיאקוס רוצה את פניני ובאותו יום פניני האריך חוזה בקבוצה.
שחף כתב:חוץ מזה, באמת לא סביר שמכבי תאריך אוטומאטית חוזה של שחקן בינוני כמו סמית' בשלב הזה של השנה גם אם בלאט חולה לו על התחת.
felix_r כתב:שחף כתב:חוץ מזה, באמת לא סביר שמכבי תאריך אוטומאטית חוזה של שחקן בינוני כמו סמית' בשלב הזה של השנה גם אם בלאט חולה לו על התחת.
אם הוא לא מבקש תוספת, מכבי תקפוץ עליו... לצערי זה המדד
felix_r כתב:תראה, המדד אצל בלאט זה הגנה. בגלל זה סמית' משחק הרבה, בגלל זה לאנגפורד משחק הרבה. לדוגמא, מאלט לא משחק לא בגלל שהוא לא קולע, אלא בגלל שהוא חלש מאוד בהגנה.
בגלל זה גם הצחיק אותו שמו של לונצ'אר באשכול המגביל
asafb96 כתב:felix_r כתב:תראה, המדד אצל בלאט זה הגנה. בגלל זה סמית' משחק הרבה, בגלל זה לאנגפורד משחק הרבה. לדוגמא, מאלט לא משחק לא בגלל שהוא לא קולע, אלא בגלל שהוא חלש מאוד בהגנה.
זאת עדיין לא סיבה לתת לו כל כך הרבה דקות, ועוד להשאיר אותו עוד שנה. עם כל הכבוד להגנה, יש גבול. הוא שחקן הגנה טוב והכל, אבל נגר מדופלם ובינוני להחריד.
יש לי תחושה מאוד רעה שהוא ישאר, בגלל שהמדד הוא הגנה אצל בלאט, ולא איכות השחקן תמיד, ובנוסף, בלאט אוהב שחקנים שעושים מה שהוא אומר, בלי טיפת יצירתיות.
felix_r כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:תראה, המדד אצל בלאט זה הגנה. בגלל זה סמית' משחק הרבה, בגלל זה לאנגפורד משחק הרבה. לדוגמא, מאלט לא משחק לא בגלל שהוא לא קולע, אלא בגלל שהוא חלש מאוד בהגנה.
זאת עדיין לא סיבה לתת לו כל כך הרבה דקות, ועוד להשאיר אותו עוד שנה. עם כל הכבוד להגנה, יש גבול. הוא שחקן הגנה טוב והכל, אבל נגר מדופלם ובינוני להחריד.
יש לי תחושה מאוד רעה שהוא ישאר, בגלל שהמדד הוא הגנה אצל בלאט, ולא איכות השחקן תמיד, ובנוסף, בלאט אוהב שחקנים שעושים מה שהוא אומר, בלי טיפת יצירתיות.
מצחיק, שאתה שהתלהבת מסמית' בתחילת העונה, עכשיו יורד עליו, ואני שמהתחלה כתבתי שהוא לא שחקן ברמה של מכבי, אמור להגן עליו
גם אני חושב שפניני אמור לשחק יותר על חשבון צימצום הדקות של סמית', לא בגלל שפניני יותר טוב, אלא בגלל שפניני יודע להכניס כדורים טובים לסופו.
misha כתב:http://forum.tzahevet.co.il/viewtopic.php?f=2&t=551 משעשע לקרוא מה אנשים אמרו על סמית' לאורך העונה. ממש מאני-דפרסיה![]()
בכל מקרה, אין שום סרט שהוא צריך להישאר פה בעונה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים